A színésznő nem kér a trollok véleményéből: egészségesnek és boldognak tartja magát.
A teljes cikkhez kattints ide!
Lucy Hale kikérte magának, hogy anorexiás lenne
2017. szeptember 26. 10:46
|
|
DivergentDark witch |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.04.15. Hozzászólás: 2157 Csatolások: 138 Azonosító: 242716 offline
|
Valóban igaz hogy sokat fogyott, és hogy elég vékony, de ha boldog és egészséges, és szereti magát akkor ezzel sztem nincs probléma. Am elég jól kiosztotta a pasit. Lucy ❤❤❤
2017. szeptember 26. 12:46
|
|
Kriszti 1Dvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.02.24. Hozzászólás: 143 Csatolások: 0 Azonosító: 169980 offline
|
Teljes mértékben igaza volt Lucy-nak
Attól,hogy valaki vékony,vagy sokat fogyott még nem jelenti azt,hogy anorexiás... Én is sokszor megkapom,de nálam ez genetika... Egy lánynak,nőnek nem illik ilyet mondani,mindenki olyan amilyen. Amúgy meg az embereknek soha senki nem lesz tökéletes,már csak irigységből is bántó dolgokat fognak mondani,minthogy elismerjék,hogy valaki jól néz ki. Tisztelet a kivételeknek
2017. szeptember 26. 14:13
Istenem az interneten milyen szánalmas emberek vannak. És ha mégis anorexiás lenne? Akkor ez a srác ezzel a megjegyzésével csak rontott volna a helyzeten. Ezzel nem szabad trollkodni.
Amúgy meg, azért anorexiás, mert vékony? Most akkor minden vékony ember anorexiás? Van akinél ez genetika, ebbe is bele lehetne gondolni[ha már addig elterjed az agyi tudása].
Amúgy meg, azért anorexiás, mert vékony? Most akkor minden vékony ember anorexiás? Van akinél ez genetika, ebbe is bele lehetne gondolni[ha már addig elterjed az agyi tudása].
2017. szeptember 26. 14:40
|
|
Cara Delevingne2017visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.07.23. Hozzászólás: 301 Csatolások: 0 Azonosító: 265596 offline
|
Na és ha egy szerepért kell lefogynia akkor is anorexiás? Idióta.
2017. szeptember 26. 15:02
Én is hasonlóan vékony vagyok, mint Lucy, de szintén nem vagyok anorexiás, hiába terjeng az a tévhit az emberek közt, hogy soványnak lenni egyenlő az anorexiával. Sőt, én még azt a "még egy hamburgert" is megszoktam enni, mégsem hízom meg...nagyon fel tud mérgesíteni az ilyen. Örülök, hogy a cikkben is benne van, hogy az ilyesfajta megjegyzések ugyanolyanok, mint mikor a teltebb embereket kritizálják. Lucy válasza pedig szép és nőies volt, csak így tovább!^^
2017. szeptember 26. 17:47
|
|
Jenny LawlietLove Me Till It Hurts |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.30. Hozzászólás: 3505 Csatolások: 87 Azonosító: 130326 offline
|
Szerintem örülne, ha Lucy szóba állna vele... Köze sincs az anorexiához, nagyon jó alakja van.
2017. szeptember 26. 19:14
|
|
Hana-chanxX.ɪᴅσʟ ♕ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.01.31. Hozzászólás: 3402 Csatolások: 265 Azonosító: 239786 offline
|
Nem szeretem Lucy-t, de még ha róla is van szó, igazat adok neki. Elegem van, hogy az emberek névtelenül dobálóznak ilyenekkel, legyen valaki vékonyabb vagy teltebb, mert ugye valamiért mindig kritizálni kell az embert. Ki tudja, valaki akarata ellenére nem tud hízni, hiába "eszik megy egy hamburgert". Mások vagyunk, vegyék már észre...! Miért kellene változtatnia magán bárkinek azért, mert másoknak nem tetszik? Akkor ne nézzen rá, ilyen egyszerű!
Megnézném, hogyan fest a kommentelő filterek meg extrák nélkül. Biztosan a világ legjóképűbb pasija, de még valahogyan nem fedezték fel. Hajrá.
Megnézném, hogyan fest a kommentelő filterek meg extrák nélkül. Biztosan a világ legjóképűbb pasija, de még valahogyan nem fedezték fel. Hajrá.
2017. szeptember 26. 19:27
Szerintem teltebben sokkal csinosabb volt, de az a fő, hogy ő hogyan érzi magát jól a bőrében. Ha vékonyabban boldogabban éli az életét, akkor senkinek sincs alapja piszkálni érte.
2017. szeptember 26. 19:33
Szerintem Lucy gyönyörű úgy ahogy van, nagyon szép alakja van. Nem értem, hogy miért jó az embereknek, hogy mindenkibe belekötnek.
2017. szeptember 27. 12:30
|
|
Alexaaa09 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.04.03. Hozzászólás: 1897 Csatolások: 0 Azonosító: 263421 offline
|
Az a baj hogy egy vékony lányt tök alap dolgoznak gondolt bántani még a teltebb lányoknál meg szemet kell hunyni. Az a baj hogy nem népszerűsítik azt mostanában hogy a vékonyakat meg a ducibbakat se kell bántani hanem a csapból is az folyik hogy gusztustalan vékonynak lenni és csak a teltebb nők az igaziak.
Kapcsolódó sztárok
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.

0 felhasználónak tetszik: