A sorozat kreátora, Jeff Davis a főszereplő Scott szerelmi életének alakulásával kapcsolatban adott interjút. VIGYÁZAT, SPOILERVESZÉLY!
A teljes cikkhez kattints ide!
Teen Wolf: Jeff Davis elárulta, szerinte miért jó, hogy Scott továbblépett Allisonon
2017. szeptember 26. 09:49
|
|
LexiCobainDrama Queen® |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 12.08.01. Hozzászólás: 2758 Csatolások: 689 Azonosító: 182219 offline
|
2017. szeptember 26. 17:46
|
|
Jenny LawlietLove Me Till It Hurts |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.30. Hozzászólás: 3505 Csatolások: 87 Azonosító: 130326 offline
|
Annyira nem illettek össze Maliaval, hogy az már fájdalmas.
2017. szeptember 26. 18:18
|
|
tweeetyvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.25. Hozzászólás: 404 Csatolások: 2 Azonosító: 207212 offline
|
Jeff Davis annyira okos és bölcs ember!
Tökéletesen egyetértek vele ebben a dologban. A finálé pedig nagyszerű volt, Jeff nem okozott csalódást, egy tökéletes sorozat, tökéletes lezárása volt.
2017. szeptember 26. 23:13
|
|
mikaelahvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.07.07. Hozzászólás: 312 Csatolások: 0 Azonosító: 257820 offline
|
a hatodik évadot szinte nem is néztem de szerintem nevetséges volt az egész. Kira + Scott igazából nem is szakítottak csak elpaterolták Ardent a francba és még csak említést se tettek róla, plusz emlékeim szerint az 5. évadban szó nem volt arról hogy Scira szakított volna. annyira egyértelmű hogy csak azért találták ki ezt a Scalia-t, hogy lehessen mellette Stydia-t csinálni.. különben azelőtt 4 évadon keresztül egymásra se néztek Scott és Malia.
2017. szeptember 26. 23:50
Scott nem lépett tovább Allisonon már Kirával? O.o Vagy a harmadik évad óta én tévedésben élve néztem ezt a sorozatot?
Egyébként pedig Allison és randizgatott már Isaac-kel, akivel megjegyzem zárójelben, sokkalta összepasszolóbb és aranyosabb párost alkotott, mint Scott-tal. Őket kettejüket én mindig is utáltam együtt, nagyon idétlen volt a Scallison párosítás...mind a ketten bénák és esetlenek voltak, de hála az égnek az utolsó részeire Allison végre megerősödött Isaac mellett és Scottból is egy sokkal épkézlábabb karakter lett Kira mellett.
A Malia + Scott páros szerintem béna ötlet volt és az is marad, nem egészítik ki egymást jól a karakterek. Továbbá, ahogy előttem már megemlítették előttem... Kira és Scott igazából nem is szakítottak...O.o Ez még megcsalásnak minősül nálam... Mert oké, hogy Kira a bőrváltókhoz kényszerült a képességei miatt, de rábízott egy bizonyos tárgyat Scottra és az utolsó közös jelenetüknél az ötödik évadban még dúlt a nagybetűs LOVE, úgyhogy nekem ez...logikátlan volt és gerinctelen Arden karakterével szemben. Szépen megmentette őket a rémdoktoroktól és a Fenevadtól, aztán meg el van felejtve.
Hajtom a magamét, de én Maliát csakis Stilesszal vagy Theoval tudom elképzelni, Scott meg vagy Kirával jó, vagy szólóban. Az, amit közvetíteni akart Jeff, hogy nem csak egy nagy szerelem van, az egy nagyon is jó ötlet volt...de ez már Kirával is érvényesült. Így egy nagy Casanova lett Scottból, akinek a szülőket leszámítva az összes állandó női karakter megvolt. Járt Allisonnal hosszútávon egyfajta "se veled, se nélküled" felállásban, az első évadban volt egy kis összemelegedése Lydiával, aztán a harmadik-ötödik évad folyamán együtt volt Kirával, a 6A-t kihúzta egyedül, majd a 6B-re jött Malia... Nekem ebből inkább az jött le, hogy Scott eléggé kapcsolatfüggő... xD
Egyébként pedig Allison és randizgatott már Isaac-kel, akivel megjegyzem zárójelben, sokkalta összepasszolóbb és aranyosabb párost alkotott, mint Scott-tal. Őket kettejüket én mindig is utáltam együtt, nagyon idétlen volt a Scallison párosítás...mind a ketten bénák és esetlenek voltak, de hála az égnek az utolsó részeire Allison végre megerősödött Isaac mellett és Scottból is egy sokkal épkézlábabb karakter lett Kira mellett.
A Malia + Scott páros szerintem béna ötlet volt és az is marad, nem egészítik ki egymást jól a karakterek. Továbbá, ahogy előttem már megemlítették előttem... Kira és Scott igazából nem is szakítottak...O.o Ez még megcsalásnak minősül nálam... Mert oké, hogy Kira a bőrváltókhoz kényszerült a képességei miatt, de rábízott egy bizonyos tárgyat Scottra és az utolsó közös jelenetüknél az ötödik évadban még dúlt a nagybetűs LOVE, úgyhogy nekem ez...logikátlan volt és gerinctelen Arden karakterével szemben. Szépen megmentette őket a rémdoktoroktól és a Fenevadtól, aztán meg el van felejtve.
Hajtom a magamét, de én Maliát csakis Stilesszal vagy Theoval tudom elképzelni, Scott meg vagy Kirával jó, vagy szólóban. Az, amit közvetíteni akart Jeff, hogy nem csak egy nagy szerelem van, az egy nagyon is jó ötlet volt...de ez már Kirával is érvényesült. Így egy nagy Casanova lett Scottból, akinek a szülőket leszámítva az összes állandó női karakter megvolt. Járt Allisonnal hosszútávon egyfajta "se veled, se nélküled" felállásban, az első évadban volt egy kis összemelegedése Lydiával, aztán a harmadik-ötödik évad folyamán együtt volt Kirával, a 6A-t kihúzta egyedül, majd a 6B-re jött Malia... Nekem ebből inkább az jött le, hogy Scott eléggé kapcsolatfüggő... xD
2017. szeptember 27. 17:20
Ahogy ketten is írták előttem: És mi van Kirával? Ha Scott nem lépett túl Allison-on, akkor Kirával miért is volt együtt? Mert az érthető, hogy ő volt az első nagy szerelme, és a karjai közt halt meg, de aztán jött Kira és újra boldog volt. Szóval WHAT?
Amit még nem értek, hogy miért kellett kényszeredetten újra megjelennie egy lánynak Scott életében? Szerintem sokkal jobb végkifejlet lett volna, ha egyedül marad a sorozat végére. Vagy ha már szerencsétlennek nem volt sok 'True Alpha' pillanata, akkor legalább ez legyen jó az életében?
Kedves Jeff Davis, ezt igazán megmagyarázhatnád
Amit még nem értek, hogy miért kellett kényszeredetten újra megjelennie egy lánynak Scott életében? Szerintem sokkal jobb végkifejlet lett volna, ha egyedül marad a sorozat végére. Vagy ha már szerencsétlennek nem volt sok 'True Alpha' pillanata, akkor legalább ez legyen jó az életében?
Kedves Jeff Davis, ezt igazán megmagyarázhatnád
2017. szeptember 29. 18:03
|
|
ArdenChofanúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.09.06. Hozzászólás: 10 Csatolások: 0 Azonosító: 266692 offline
|
Szerintem jót tett Scottnak hogy túllépet Allisonon, hiszen szakítottak, és Allison Isaaccel volt együtt. Kirával nagyon édesek voltak, látszott hogy Scott imádta Kirát, imádnivalóak voltak!
Viszont nem értem miért kellett Scalia, főleg hogy Scott és Kira nem szakítottak, Kira harcol a sivatagban, de még mindig együtt vannak. Ráadásul Scott és Maliát hülyeség volt összehozni tíz részre, úgy hogy a többi évadban nem volt semmi felé kapcsolat a barátságon kívül közöttük.
Scira volt a legjobb <3
Viszont nem értem miért kellett Scalia, főleg hogy Scott és Kira nem szakítottak, Kira harcol a sivatagban, de még mindig együtt vannak. Ráadásul Scott és Maliát hülyeség volt összehozni tíz részre, úgy hogy a többi évadban nem volt semmi felé kapcsolat a barátságon kívül közöttük.
Scira volt a legjobb <3
2017. szeptember 29. 18:05
|
|
ArdenChofanúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.09.06. Hozzászólás: 10 Csatolások: 0 Azonosító: 266692 offline
|
Arden és a karaktere jobbat érdemelt, nem is tudom mi a francnak kellett Scalia.
2017. október 14. 17:49
|
|
Lisanneinjeolmi <3 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.12.28. Hozzászólás: 11007 Csatolások: 2193 Azonosító: 252651 offline
|
Idézet (Gothic01 @ 2017.09.26. 23:50)
Scott nem lépett tovább Allisonon már Kirával? O.o Vagy a harmadik évad óta én tévedésben élve néztem ezt a sorozatot?
Ezt nem is lehetne jobban megfogalmazni. Minden szóval egyetértek, amit írtál.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még biztos nem láttad!
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.
Az új Harry Potter sztárja már arról beszél, hogy nem fog sokáig játszani a sorozatban
Az új Harry Potter sztárja már arról beszél, hogy nem fog sokáig játszani a sorozatban
John Lithgow nem hiszi, hogy végig tudja majd csinálni.

0 felhasználónak tetszik: