Kylie Jennernek újabb riválisa akadt, ugyanis a High School Musical sztárja is beszáll a sminkiparba.
A teljes cikkhez kattints ide!
Saját rúzskollekciót dob piacra Ashley Tisdale
2017. szeptember 26. 09:32
|
|
LexiCobainDrama Queen® |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 12.08.01. Hozzászólás: 2758 Csatolások: 689 Azonosító: 182219 offline
|
2017. szeptember 26. 21:11
|
|
PinkBarbieLittle Butterfly |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.13. Hozzászólás: 1975 Csatolások: 0 Azonosító: 177766 offline
|
Szépek a színek, de csak három darab van?
Azt hittem nagyobb kollekcióról van szó.
2017. szeptember 29. 18:24
|
|
Brigike0109visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.24. Hozzászólás: 479 Csatolások: 0 Azonosító: 202486 offline
|
Azt hittem nagyobb kollekcióról van szó.
2017. szeptember 30. 09:56
beszáll? előbb benne volt ebben az iparban, mint kylie. kérlek...
2017. szeptember 30. 23:01
|
|
Sophy the bohemian |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.09.24. Hozzászólás: 607 Csatolások: 0 Azonosító: 259935 offline
|
Úristen, a London tetszik nekem a legjobban! *-* Biztos rohadt jó sminkes cuccokat dob a piacra, nagyon jó a stílusa.
2017. október 01. 12:16
|
|
Hana-chanxX.ɪᴅσʟ ♕ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.01.31. Hozzászólás: 3402 Csatolások: 265 Azonosító: 239786 offline
|
Én is azt hittem, több színről lesz szó. A Milan tetszik talán a legjobban a lilás árnyalat miatt, őszre / télre tökéletes választás.
2017. november 11. 14:12
Talán a Milan tetszik a legjobban, biztos minőségiek.
2017. november 20. 14:28
|
|
mialamiavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.25. Hozzászólás: 132 Csatolások: 0 Azonosító: 167883 offline
|
A cikk írója bizonyára nem nézett utána alaposan a dolgoknak csak szembe jött vele valami és megírta... Az Illuminate Cosmetics Ashely 2016 óta működő vállalkozása, nem egy agyon hypolt celeb márka, hanem jó minőségű, professzionális kozmetikai vonal, nem 3 db matt ajakkrém van csak a kínálatban, hanem paletták, rúzsok, stb stb stb. Ash maga is elvégzett közben ám több iskolát, hogy rendesen tudja csinálni, pl sminkes végzettséget is szerzett.... Carli Bybel több milliós követővel rendelkező vlogger is bemutatta már a termékeket videóiban.
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: