Elszólta magát Caitlyn Jenner Kris vagy Kylie Jenner előtt: tényleg babát vár a 20 éves valóságshow-sztár.
A teljes cikkhez kattints ide!
Édesapja megerősítette Kylie Jenner terhességét: csalódott lányában
2017. szeptember 25. 19:59
Itt az lenne a legfontosabb hogy ha már terhes akkor támogassa...Ha tényleg terhes Kylie akkor gratulálok neki,Travissel nem rakják kirakatba a kapcsolatukat.A kislányt csak azért sajnálom mert a szüleinek szerintem nem ilyen szilárd a kapcsolata.
2017. szeptember 25. 20:00
|
|
Selena Gomez Fan.2#EvilRegal |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.26. Hozzászólás: 1983 Csatolások: 4 Azonosító: 200866 offline
|
Travis-nek igazán kellene változtatni. Nem rossz ötlet.
2017. szeptember 25. 20:05
Ezek a drámák...nem is tudom, mi lenne velem a Kardashianok nélkül.
2017. szeptember 25. 20:22
|
|
Hana-chanxX.ɪᴅσʟ ♕ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.01.31. Hozzászólás: 3402 Csatolások: 265 Azonosító: 239786 offline
|
Fhuu, de jó érzés az arcotokba mondani: Én megmondtam, hogy terhes. u_u
Mindent kinézni ebből a családból, miért nem lepődök meg.
Mindent kinézni ebből a családból, miért nem lepődök meg.
2017. szeptember 25. 20:27
Nem tudom melyik a rosszabb, olyan szülőkkel felnőni, mint Jenner és Travis vagy beleszületni egy olyan családba, amiben olyan korcsok vannak, mint Caitlyn, Kim, Kourtney és Kendall.
Caitlyn akkor most nagymama/nagyapa?
2017. szeptember 25. 20:34
|
|
Eszter158visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.04.09. Hozzászólás: 413 Csatolások: 0 Azonosító: 223981 offline
|
De istenem miért kell azt mondani,h "szegény gyerek" ? Szerintem inkább szerencsés gyerek ♥♥♥
Szerintem Kylie jobb anya lesz,mint ti...amúgy Kim is nagyon jó anyuka és annyira aranyos a gyerekeivel:)
De amúgy Caitlyn támogathatná Kylie t..
Szerintem Kylie jobb anya lesz,mint ti...amúgy Kim is nagyon jó anyuka és annyira aranyos a gyerekeivel:)
2017. szeptember 25. 20:39
|
|
Zsóka11ᴍɪʀʀᴏʀʙᴀʟʟ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.04. Hozzászólás: 2906 Csatolások: 57 Azonosító: 170595 offline
|
Én még mindig nem tudom, képtelen vagyok elhinni, hogy ez a 20 éves picsa most komolyan terhes
nem bírom elképzelni, hogy azt a bomba mű homokóra alakját eldobja egy nagy pocakért.
2017. szeptember 25. 20:45
Nikus12 Valószínűleg egyikünknek se esne az IQ szintje xD Annyiszor cikkeznek róluk, hogy lehetetlen kikerülni őket.
2017. szeptember 25. 20:53
|
|
Empressassassins™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.08. Hozzászólás: 3519 Csatolások: 8556 Azonosító: 146868 offline
|
Úgy gondolom hogy ez nem tervezett gyerek volt. Megmondom őszintén sajnálom, nem azért mert teherbe hanem mert nem támogatják, persze ki örül ha a 20 éves lánya teherbe esik ? Hiába ,hogy nincs rászorulva nem kell izgulnia a csekkekért, de könyörgöm még csak gyerek.
2017. szeptember 25. 20:56
|
|
mikaelahvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.07.07. Hozzászólás: 312 Csatolások: 0 Azonosító: 257820 offline
|
Idézet (Eszter158 @ 2017.09.25. 20:34)
De istenem miért kell azt mondani,h "szegény gyerek" ? Szerintem inkább szerencsés gyerek ♥♥♥
nee ez jóvicc xdd én is tökre irigylem azt a gyereket, akinek majd a születése utáni minden egyes másodperce dokumentálva lesz meg ezzel lesz tele az instagramtól elkezdve a twitteren át minden. Biztos sokkal jobb élete lesz mint egy normális családban felnövő gyereknek, azért mert majd lesz neki egy saját divatmárkája 10 évesen xdd
2017. szeptember 25. 20:57
|
|
Wendy17visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.02.04. Hozzászólás: 488 Csatolások: 0 Azonosító: 220562 offline
|
Felnéztem délután 5kor és hiányoltam hogy még egy új cikk sincs Kylie-ról vagy valamelyik Kardashinaról.. köszönöm
Amíg meg nem születik a gyerek addig lesz még 824db cikk róla :
utána meg még több
a kis lurkó meg sem született de már reality sztár és élete végéig elegendő pénze lesz bár ezt a szeretetről nem mondhatja el hiszen az egész család a szülői szeretet fogalmát még csak hírből sem ismeri
Amíg meg nem születik a gyerek addig lesz még 824db cikk róla :
a kis lurkó meg sem született de már reality sztár és élete végéig elegendő pénze lesz bár ezt a szeretetről nem mondhatja el hiszen az egész család a szülői szeretet fogalmát még csak hírből sem ismeri
2017. szeptember 25. 21:08
|
|
KPetrácskavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.08.24. Hozzászólás: 100 Csatolások: 0 Azonosító: 266352 offline
|
NeeexDD De a pénzét ami neki egész életére lesz, azt elfogadnám
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.
Véget ér a Waverly hely: Az új varázslók
Véget ér a Waverly hely: Az új varázslók
Selena Gomez azonban visszatér.

0 felhasználónak tetszik: