Csúnyán kibukott az internet Ian Somerhalderre
2017. október 01. 18:14
|
|
fuckingprincessvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.04.22. Hozzászólás: 487 Csatolások: 13 Azonosító: 263883 offline
|
Szerintem ez cuki volt , hogy valaki ennyire apa akar lenni! <3
2017. október 05. 17:45
|
|
Selena Gomez 199ari |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.02.05. Hozzászólás: 2003 Csatolások: 9 Azonosító: 168601 offline
|
Szerintem ez egyáltalán nem cuki meg aranyos, hanem szörnyű és iszonyúan önző. Attól mert híres az ember még ez egyáltalán nem normális, jézusúristen. Egy kapcsolatban két fél van, mindenről két félnek kell döntenie, nem egynek dönteni és rákényszeríteni valamit valakire amit a másik nem akar, ráadásul aljas módon úgy hogy a másik nem is tud róla. Ilyen dologgal simán tönkre lehet tenni valaki életét is, sőt már mindjárt kettőét is ha a gyerekre is gondolunk. Ha valaki ezt vagy ehhez hasonlót tenne az iszonyúan aljas lenne.
Mondjuk, szerintem ebben az esetben ez nem teljesen így történt..Ha Nikki nem akart annyira gyereket simán vehetett volna újabb tablettákat.
Mondjuk, szerintem ebben az esetben ez nem teljesen így történt..Ha Nikki nem akart annyira gyereket simán vehetett volna újabb tablettákat.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.

0 felhasználónak tetszik: