Csúnyán kibukott az internet Ian Somerhalderre
2017. szeptember 25. 16:25
|
|
Hana-chanxX.ɪᴅσʟ ♕ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.01.31. Hozzászólás: 3402 Csatolások: 265 Azonosító: 239786 offline
|
Fanni0325: "Nem tudtam róla" - Szerintem ez a mondata a nőnek elég egyértelműen elmondja, hogy utólag tudta meg a dolgokat.
Különben én nem akarnék ilyen pasit. El tudom dönteni, mit akarok és mit nem, köszi. Különben meg miért is van elegük egyeseknek a "A nő maga ítélkezik a testével" dolgon? Szerintetek nem? Szerintetek nem ez lenne a normális? Képtelen vagyok megérteni az ilyen embereket. u_u
Különben én nem akarnék ilyen pasit. El tudom dönteni, mit akarok és mit nem, köszi. Különben meg miért is van elegük egyeseknek a "A nő maga ítélkezik a testével" dolgon? Szerintetek nem? Szerintetek nem ez lenne a normális? Képtelen vagyok megérteni az ilyen embereket. u_u
2017. szeptember 25. 16:26
Egyre kevesebbet járok fel az oldalra -magánéltem és az itt folyó fejetlenségek miatt is-, de amikor igen kb mindig csak kiakadok....
Azért vicces hogy amikor egy "átlagos tag" ír egy cikket az oldalra, annak perfektül hat-nyolc forrást el kell olvasnia, hogy egyáltalán beküldhessen egy cikket ami lehet ki se kerül... De egy moderátor írhat baromságot amit birka módjára a többi oldalról másol? Bocsánat, fordit! Ez a "gusztustalan" tett, nem más mit egy roppant szar poén. Iannek elég gáz humura van... Végig kellett volna hallgatni az interjút - ami egyébként egy órás, szóval gondolom a cikkóra nem tette meg... Akkor tudná, hogy ez csak egy vicc volt...
Btw. Akit érdekel a valóság ezt a cikket olvassa át:
http://amazing-nikkireed.com/nikki-reagalt-a-mocskos-cikkekre/
Azért vicces hogy amikor egy "átlagos tag" ír egy cikket az oldalra, annak perfektül hat-nyolc forrást el kell olvasnia, hogy egyáltalán beküldhessen egy cikket ami lehet ki se kerül... De egy moderátor írhat baromságot amit birka módjára a többi oldalról másol? Bocsánat, fordit! Ez a "gusztustalan" tett, nem más mit egy roppant szar poén. Iannek elég gáz humura van... Végig kellett volna hallgatni az interjút - ami egyébként egy órás, szóval gondolom a cikkóra nem tette meg... Akkor tudná, hogy ez csak egy vicc volt...
Btw. Akit érdekel a valóság ezt a cikket olvassa át:
http://amazing-nikkireed.com/nikki-reagalt-a-mocskos-cikkekre/
2017. szeptember 25. 16:31
|
|
LucaMendes03új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.05.21. Hozzászólás: 41 Csatolások: 0 Azonosító: 256511 offline
|
Zsóka11 írta:
Úristen de nagy ügy.
Nikki viccesen mesélte, hogy Ian kidobta a tablettákat, na és? Nem ellenkezett, vehetett volna újat, Ian nem kényszerítette rá semmire. Ő is úgyanúgy akart gyereket, csak még kicsit bizonytalan volt.
Felesleges ez a sok támadás, azt hiszik ezekkel a tweetekkel világmegváltóak lesznek, sokkal durvább dolgokkal is foglalkozhatnának, nem egy sztárpár magánéletével, mert ez már szánalmas...
Teljesen egyetértek veled! Hihetetlenül idegesítő,hogy mindenki megakarja mondani,hogy mi a helyes mi nem. Nikki és Ian együtt nagyon cukik,ahogy szinte minden velük kapcsolatban úgyhogy le lehet róluk szakadni!!!
Úristen de nagy ügy.
Nikki viccesen mesélte, hogy Ian kidobta a tablettákat, na és? Nem ellenkezett, vehetett volna újat, Ian nem kényszerítette rá semmire. Ő is úgyanúgy akart gyereket, csak még kicsit bizonytalan volt.
Felesleges ez a sok támadás, azt hiszik ezekkel a tweetekkel világmegváltóak lesznek, sokkal durvább dolgokkal is foglalkozhatnának, nem egy sztárpár magánéletével, mert ez már szánalmas...
Teljesen egyetértek veled! Hihetetlenül idegesítő,hogy mindenki megakarja mondani,hogy mi a helyes mi nem. Nikki és Ian együtt nagyon cukik,ahogy szinte minden velük kapcsolatban úgyhogy le lehet róluk szakadni!!!
2017. szeptember 25. 17:00
A kis sunyi... Egyébként, 1. ha észreveszed, hogy nincs meg a gyógyszered, akkor menjél el újért. 2. ha így próbál teherbe ejteni, akkor nem biztos, hogy vállalni kellene vele gyereket. Érdekes sztori
2017. szeptember 25. 17:06
|
Cassiavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.01.19. Hozzászólás: 248 Csatolások: 0 Azonosító: 253297 offline
|
Tobbiekkel ellentetben szerintem nem volt ez olyan nagy dolog.
Nem volt benne biztos, hat Ian segitett neki eldonteni:DDDDDDDDDD Nyilvan ugyanolyan beleszolasa van mindkettojuknek a dologba.
Nem volt benne biztos, hat Ian segitett neki eldonteni:DDDDDDDDDD Nyilvan ugyanolyan beleszolasa van mindkettojuknek a dologba.
2017. szeptember 25. 17:14
Zsóka11:
Úristen de nagy ügy.
Forrás: http://starity.hu/magazin/70803-csunyan-kibukott-az-internet-ian-somerhalderre/#ixzz4thhBsG6d
Teljes mértékben egyetértek. Úgy tűnik, Nikki sem igazán ellenkezett a baba ellen, ha nem vett új fogamzásgátlót vagy elvetette volna, vagy hasonlók. Egyb nem értem, miért oszt meg ilyet twitteren, ez nem csak rá és a férjére tartozik? Lassan ha már kirókázza a brokkolit, azt is kiposztolja.
Úristen de nagy ügy.
Forrás: http://starity.hu/magazin/70803-csunyan-kibukott-az-internet-ian-somerhalderre/#ixzz4thhBsG6d
Teljes mértékben egyetértek. Úgy tűnik, Nikki sem igazán ellenkezett a baba ellen, ha nem vett új fogamzásgátlót vagy elvetette volna, vagy hasonlók. Egyb nem értem, miért oszt meg ilyet twitteren, ez nem csak rá és a férjére tartozik? Lassan ha már kirókázza a brokkolit, azt is kiposztolja.
2017. szeptember 25. 21:07
|
|
LollyPoop |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.03.08. Hozzászólás: 943 Csatolások: 0 Azonosító: 262892 offline
|
Idézet
Did Ian Somerhalder also throw Kylie Jenner's pills?
1 felhasználónak tetszik:
Szandi0820
2017. szeptember 25. 21:58
A cikk kérdőjeles hitelessége miatt a témához nem tudok hozzászólni konkrétan, de csatlakozok azokhoz, akik azt mondják, hogy "a nő rendelkezzen a saját testével" téma igenis NEM HÜLYESÉG. 9 hónapon keresztül ő él át kínokat, ő válik szépen lassan totálisan tehetetlenné és mozgásképtelenné, az ő élete fordul fel 100%-osan, majd él át olyan fájdalmat a fináléban, aminek egy teszt alapján a tizedét se képesek elviselni a férfiak. Úgyhogy igenis a nőnek kell ebben döntenie, mivel őt érinti több téren. A férfinak is köze van hozzá... Meddig? Ameddig lefekszenek? Nem benne kezd el növekedni az a gyerek és marad benne majdnem egy évig, miközben még a legjobb esetben is csak görcsöket okoz és hányást -.-
2017. szeptember 26. 21:04
|
|
disco queenvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.10.02. Hozzászólás: 110 Csatolások: 2 Azonosító: 250305 offline
|
Bár mondjuk nem hinném, hogyha Nikki annyira nem akart volna gyereket, ne tudott volna újat venni, más fogamzásgátló módszerhez folyamodni. Viszont ezt a kidobást sem értem, engem nagyon dühítene, ha a párom a tudtom nélkül ilyet tenne, ez nem vicces, hanem egy döntés, amit két ember hoz meg, megbeszéléssel.
2017. szeptember 26. 23:23
|
|
Janiedreamer ^^ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.02. Hozzászólás: 6051 Csatolások: 43 Azonosító: 142376 offline
|
Szerintem ez túl lett dramatizálva. Nikki nevetve mesélte a sztorit, nem hiszem, hogy akkora trauma érte volna őt. Amúgy jót nevettem a kommenten, hogy vajon Kylie-ét is ő dobta ki?!
2017. szeptember 27. 05:31
|
|
_ToTo_Cinikus kritikus |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 05.03.01. Hozzászólás: 12632 Csatolások: 11645 Azonosító: 4133 offline
|
Nem tudott róla?
Nem vette észre, hogy se tegnap, se ma, se a következő napokban nem vette be és egyszer csak ott volt egy gyerek?
Slusz poén, hogy az erről cikkezők meg azon tanakodnak, hogy helyes volt-e, hogy a férfi döntött? LOL Ugyanúgy a nő döntése is benne volt, különben nem lenne ott az a gyerek.
2017. szeptember 27. 18:48
Basszus, hát akkor menjen el a patikába, aztán vegyen még... Nem kell emiatt egy életet megbélyegezni. De most komolyan!!!
2017. szeptember 29. 16:41
|
|
Asuuki-chanúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.08.18. Hozzászólás: 11 Csatolások: 0 Azonosító: 259025 offline
|
Szerintem kimondottan aranyos
2017. szeptember 30. 20:03
|
|
Kaattaavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.25. Hozzászólás: 317 Csatolások: 0 Azonosító: 181416 offline
|
Akiknek olyan kicsi a fantáziájuk, hogy nem tudják eldönteni hogyan is történhetett meg ez az eset, elmagyarázom. a Tabit minden nap ugyanakkor kell bevenni. na most. Nikki bevehette mondjuk 8-kor és aztán 24 órán belül csinálhatták (vagy már csinálták korábban ugyanis a sperma több napig is életben marad) és Ian akkor dobta ki a tabikat. Nem értem miért ennyire nehéz ezt kitalálni. Egyedül abban van igazatok, hogy Nikki ezek után is dönthetett volna a gyermek sorsa felől.
2017. szeptember 30. 20:12
|
|
Megintvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.06.07. Hozzászólás: 135 Csatolások: 0 Azonosító: 244631 offline
|
Fogalmam sincs, hogy mennyi igaz ebből, mert mégis hogy nem veszi észre Nikki, hogy nem vette be a tablettákat (???)
Ha Ian kidobta a tablettákat, akkor utána elég hamar fényderülhetett erre, szóval nyilván az ő döntése is volt, ha egyszer megfogant és megszületett a gyerek, úgyhogy nem igazán értem.
Ha Ian kidobta a tablettákat, akkor utána elég hamar fényderülhetett erre, szóval nyilván az ő döntése is volt, ha egyszer megfogant és megszületett a gyerek, úgyhogy nem igazán értem.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.