Klippremier: Melanie Martinez - Mad Hatter
2017. szeptember 24. 17:20
|
|
rainbowguy77új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.06.25. Hozzászólás: 61 Csatolások: 0 Azonosító: 265066 offline
|
Olyan régóta vártam már erre a klippre,ez az egyik kedvenc dalom tőle
Tökéletes lett
2017. szeptember 24. 20:24
|
|
Cara Delevingne2017visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.07.23. Hozzászólás: 301 Csatolások: 0 Azonosító: 265596 offline
|
Hááát, nekem ez nem annyira jött be... :/
2017. szeptember 24. 21:53
|
|
TheBestKitsunevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.08.21. Hozzászólás: 275 Csatolások: 0 Azonosító: 259123 offline
|
Idézet (Lisanne @ 2017.09.24. 12:23)
Ugyanolyan borzalmas, mint a többi. Látszik, hogy nem tud új dalokat kiadni, ezért a régiekkel próbálja magát a köztudatban tartani. Nevetséges.
Melanie jelenleg is dolgozik új abumán. És az album előtt valószínűleg nem fog kiadni új dalt. Na meg szerintem nem titok, ha azt mondom, hogy a Cry Baby eddigi összes dalához (deluxe trackeket kivéve) készített videoklipet. És ezzel nem a köztudatban akarja magát tartani.
2017. szeptember 25. 14:03
|
|
honeymoonbaevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.10.21. Hozzászólás: 188 Csatolások: 0 Azonosító: 250862 offline
|
imádom Melanie-t!Már nagyon vártam ezt a klipet!
2017. szeptember 25. 17:19
Az eleje tiszta Scream Queens
Egyébként nagyon szeretem a zenéjét, a klipjei kicsit érdekesek, de a lényeg, hogy tükrözze őt és büszke legyen rájuk, onnantól pedig szerintem lényegtelen.
Egyébként nagyon szeretem a zenéjét, a klipjei kicsit érdekesek, de a lényeg, hogy tükrözze őt és büszke legyen rájuk, onnantól pedig szerintem lényegtelen.
2017. október 07. 11:55
|
|
Dpatrizia444visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.06.25. Hozzászólás: 116 Csatolások: 0 Azonosító: 265065 offline
|
Fantasztikus ez a klipp. Meg maga a dal <3
2017. november 04. 16:07
Én imádom Melanie-t, és azt a felszabadult fogalmazás módot is, ami a dalaiban van. A Mad Hatter a kedvencem tőle. És kedves kötekedők! Engem nem zavar, ha belekotnyeleskedtek mindenbe, feltéve ha nem féltek egy kis esti látogatástól.
2017. december 31. 09:07
|
|
Hajni és GézacicaBlackpink in your Ari-yuh |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.12.22. Hozzászólás: 2038 Csatolások: 58 Azonosító: 252466 offline
|
De ne mán...
Ez borzalmas lett. Engem a hideg kiráz. Tudtam eddig is,hogy elég beteges a művészete, de most túl messzire ment.
Én annyira vártam a Cakeről meg a Dead to meről videóklipet. Na, de hátha...a remény hal meg utoljára
Ez borzalmas lett. Engem a hideg kiráz. Tudtam eddig is,hogy elég beteges a művészete, de most túl messzire ment.
Én annyira vártam a Cakeről meg a Dead to meről videóklipet. Na, de hátha...a remény hal meg utoljára
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Véget ért a Las Vegas-i show-ja.

0 felhasználónak tetszik: