7 hónap után véget ért Ariana Grande második világkörüli turnéja, a Dangerous Woman Tour.
A teljes cikkhez kattints ide!
Így búcsúztatta turnéját Ariana Grande
2017. szeptember 24. 11:06
|
|
Moonlight1visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.12.20. Hozzászólás: 404 Csatolások: 0 Azonosító: 252430 offline
|
2017. szeptember 24. 11:10
Nagyon jó turné volt. Látványilag és hangilag is a toppon volt Ariana, az pedig külön tetszett, hogy néhány dalát remixelte és úgy adta őket elő.
2017. szeptember 24. 11:53
|
|
Selena Gomez Fan.2#EvilRegal |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.26. Hozzászólás: 1983 Csatolások: 4 Azonosító: 200866 offline
|
_ToTo_ igen, de nézd meg milyen energikus előadásokat tartott, plusz ott volt a Manchester-i koncertje is, ami után le is mondhatta volna az egészet, de nem tette.
2017. szeptember 24. 11:57
|
|
BeckyGforevör |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.07.25. Hozzászólás: 501 Csatolások: 0 Azonosító: 258339 offline
|
Aaannyiiiiraaa jóóó! Nem t'om minek örülök ennyire de azért jó❤❤❤❤❤❤❤
2017. szeptember 24. 12:40
|
|
SellyFan92visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.07.08. Hozzászólás: 269 Csatolások: 0 Azonosító: 257855 offline
|
_ToTo_ neked mindenben a rosszat kell keresned? Esküszöm, soha életemben nem láttam még ilyen negatív embert...
Annyira sajnálom hogy ennek az erának vége, remélem hogy az AG4 is lesz ilyen jó!!
Annyira sajnálom hogy ennek az erának vége, remélem hogy az AG4 is lesz ilyen jó!!
2017. szeptember 24. 16:34
|
|
stellaxoxovisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.07.22. Hozzászólás: 238 Csatolások: 0 Azonosító: 258257 offline
|
De jó, hogy vannak olyanok akik csak a negativitást látják minden egyes cikkben...
Nem vagyok rajongója Ariana-nak, dee várom az új albumát, hátha tetszeni fog xddd de amúgy annyira jó nézni a koncertjeit xdd olyan életteli meg energikus és látszik hogy szereti csinálni meg a hangjai is jó és bár én világéletemben (huu az a 16 év de keményen világéletnek mondható, na mindegy xdd) a rock-metál műfajú zenéket istenítettem, de azt aláírom, hogy a csajnak kicseszett jó hangja van
Nem vagyok rajongója Ariana-nak, dee várom az új albumát, hátha tetszeni fog xddd de amúgy annyira jó nézni a koncertjeit xdd olyan életteli meg energikus és látszik hogy szereti csinálni meg a hangjai is jó és bár én világéletemben (huu az a 16 év de keményen világéletnek mondható, na mindegy xdd) a rock-metál műfajú zenéket istenítettem, de azt aláírom, hogy a csajnak kicseszett jó hangja van
2017. szeptember 24. 16:46
|
|
Moonlightchildúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.06.02. Hozzászólás: 40 Csatolások: 0 Azonosító: 264641 offline
|
Jajj nagyon várom az AG4-et,és remélem jön majd Magyarországra is ♡
2017. szeptember 24. 16:52
Istenem de hiányozni fog a sok koncert videó, a mosolya, a hangja, a táncosok, a ruhái, minden. Büszke vagyok, hogy ilyen példaképem van, mint Ariana
2017. szeptember 24. 17:59
|
|
_ToTo_Cinikus kritikus |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 05.03.01. Hozzászólás: 12631 Csatolások: 11645 Azonosító: 4133 offline
|
Idézet (SellyFan92 @ 2017.09.24. 12:40)
_ToTo_ neked mindenben a rosszat kell keresned? Esküszöm, soha életemben nem láttam még ilyen negatív embert...
Nem keresem a rosszat. Tényeket írtam le. Ennyi.
2017. szeptember 24. 18:36
|
|
Lanellaʚ♡ɞ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.03.28. Hozzászólás: 1022 Csatolások: 0 Azonosító: 255197 offline
|
hihetetlen mennyi mindenen ment keresztül ez a turné. annyi energia és szeretet volt benne, hogy nem igaz. Ariana a legerősebb és legszeretetteljesebb ember akit valaha ismertem. messze a legjobb turnéja és korszaka volt ez a másik kettő mellett. (persze azok is elképesztőek). csodálom ennek a nőnek az egész lényét.
2017. szeptember 24. 19:02
|
|
PinkBarbieLittle Butterfly |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.13. Hozzászólás: 1975 Csatolások: 0 Azonosító: 177766 offline
|
Biztos kimerült a turné alatt, azért ennyi show-t megcsinálni úgy, hogy végig élőben énekel és táncol, nagyon fárasztó lehet. Még betegsége is volt a turné alatt, plusz a Manchesteri dolog... Örülök, hogy jól fejeződött be és remélem nemsokára újabb klassz számokat hallhatunk tőle.
2017. szeptember 25. 17:44
|
|
Gabriella22új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.08.30. Hozzászólás: 60 Csatolások: 0 Azonosító: 259421 offline
|
Miss you,Ari♡♡
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Véget ért a Las Vegas-i show-ja.

0 felhasználónak tetszik: