Kicsivel több mint egy hónapja leplezte le legújabb albumának borítóját, címét és megjelenési dátumát az énekesnő. Aznap megjelent Younger Now című dalához készült klipje, amiről utólag kiderült, hogy új nagylemezének címadó dala is egyben.
A teljes cikkhez kattints ide!
Hallgasd meg nálunk Miley Cyrus új szerzeményét!
2017. szeptember 21. 20:34
|
|
Wendy17visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.02.04. Hozzászólás: 488 Csatolások: 0 Azonosító: 220562 offline
|
Én tényleg nagyon próbálom meg szertini Miley új zenei stílusát de nem megy egyszerűen nem tetszenek a dalai kivéve a Malibut azt imádom de a többiek számomra unalmasak és ez is... a szövege szép de a dal nem fogott meg...
2017. szeptember 21. 21:10
|
|
Necridúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.10.12. Hozzászólás: 10 Csatolások: 0 Azonosító: 234381 offline
|
Miley Malibuja a leggyönyörűbb szám, amit eddig hallottunk tőle. Legszebb, és annyira jó reklám volt az új albumához. Azután jött az Inspired, aminek a szövege meseszép, majd a Younger Now, ami a maga countrys lazaságával fogott meg, és most itt van a Week Without You, amiben még fogalmam sincs, mi a különleges, mégis, mióta meghallgattam, nem tudtam leszállni az ismétlés gombról. Gyönyörű hangja van ennek a nőnek, rettentő tehetséges, csodás számai vannak, nagyon várom az albumát!
2017. szeptember 22. 00:51
Miley zenéje valóságos felfrissülés. Visszatért a gyökerekhez, tetszik. Ez a dal '50-es/'60-as évek feeling, imádom.
2017. szeptember 22. 20:16
Annyira csodálatos ez a nő. A stílusáról, hangjáról és a számairól ne is beszéljünk. örök Best <3
2017. szeptember 23. 15:56
|
|
belovedofNWúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.03.27. Hozzászólás: 8 Csatolások: 0 Azonosító: 263294 offline
|
Megértem, amiért ebben a "magasan vagyok" stílusban tudja magát kifejezni, de szerintem ez inkább az idétlenség és az unalmasság határát súrolja. A szöveg sem egy nagy durranás, egyenesen középszerű
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még biztos nem láttad!
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.
Az új Harry Potter sztárja már arról beszél, hogy nem fog sokáig játszani a sorozatban
Az új Harry Potter sztárja már arról beszél, hogy nem fog sokáig játszani a sorozatban
John Lithgow nem hiszi, hogy végig tudja majd csinálni.

0 felhasználónak tetszik: