Az internet világában már annyira hozzászoktunk ahhoz, hogy mindent megörökítünk, hogy sokszor rácsodálkozunk, ha valahol megtiltják a fényképezést. E korlátozás ellen való vétés azonban nem ajánlott bizonyos helyeken, ugyanis akár letöltendő börtönbüntetéssel is sújthatnak minket.
A teljes cikkhez kattints ide!
7 hely, ahol tilos fényképezni
2017. szeptember 20. 11:15
|
|
LexiCobainDrama Queen® |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 12.08.01. Hozzászólás: 2758 Csatolások: 689 Azonosító: 182219 offline
|
2017. szeptember 20. 13:04
|
|
Sinister_sistervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.11.13. Hozzászólás: 193 Csatolások: 0 Azonosító: 260871 offline
|
kurrek: Megelőztél
2017. szeptember 20. 13:12
|
Lysandranevravisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.11.24. Hozzászólás: 301 Csatolások: 0 Azonosító: 261023 offline
|
kurrek, meglepődnél milyen sokan. Sokan mennek turistáskodni oda, bár elég borsos ára van, és tényleg nem mehetsz idegenvezető nélkül sehova, csak a szép és dicső "Igaz Koreát" fogják mutogatni, a valódi nyomort nem láthatod, ezáltal úgy gondolom nem éri meg elmenni, de rengeteg embert így is érdekel.
2017. szeptember 20. 13:48
|
|
Taehyunginaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.05.05. Hozzászólás: 52 Csatolások: 0 Azonosító: 256120 offline
|
nem mellesleg most meg fogok lepni mindenkit, de az utóbbi időben én nagyon szívesen elmennék Észak-Koreába, hogy láthassam saját szememmel azt, ami ott megy. több éve foglalkoztatnak az ilyen könyvek és ez a téma nagyon a szívügyem. én például megnézném magam is, milyen az élet - bár ahogy magam ismerem, biztos rosszul venném a levegőt és bebörtönöznének. csak óvatosan, tudjátok.
2017. szeptember 20. 15:39
|
|
Glamster☾ |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 11.03.16. Hozzászólás: 3280 Csatolások: 10727 Azonosító: 147418 offline
|
Az egyik volt gimis tanárom járt Észak-Koreában, és mindenhová a kapott ruhában, csoporttal és idegenvezetővel mehetett. Mesélte, hogy valakit majdnem lelőttek a katonák, mert elővette a telefonját..
2017. szeptember 20. 16:11
|
|
Hana-chanxX.ɪᴅσʟ ♕ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.01.31. Hozzászólás: 3402 Csatolások: 265 Azonosító: 239786 offline
|
A női kpop idolokra is vonatkozik különben az a kikötés? Mert számtalan képet lehet találni róluk, ezért meg is lepett ez a kijelentés.
2017. szeptember 20. 18:02
|
|
Szandi0820mousquetaire™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.05.02. Hozzászólás: 8894 Csatolások: 233962 Azonosító: 59785 offline
|
Idézet
Ebben az országban tilos úgy fotózni az ott élő lányokat, nőket, hogy azok beleegyezését kérnéd
Ha jól sejtem, akkor itt kimaradt egy szócska. Egyébként szerintem alapvető udvariasság a föld bármelyik részén, hogy ha szándékosan lefotózol valakit, akkor engedélyt kérsz. Nem mindenki viseli el, ha fényképezik.
2017. szeptember 20. 19:57
Nagyon érdekes cikk lett, Angliáról nem is tudtam
2017. szeptember 20. 21:14
|
jennette13visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.08.13. Hozzászólás: 458 Csatolások: 0 Azonosító: 266018 offline
|
kurrek: Észak-Korea* és amúgy Pripjatyba is rengetegen mennek, szóval Észak-Korea se olyan meglepő. Bár mondjuk én míg Dél-Koreában még élnék is szívesen, addig Kim elvtársurunk birodalmát inkább kihagyom
2017. szeptember 21. 16:29
Csatlakozok a háborgókhoz, a Dél-Korea részlegnél nagyon kéne oda az a NEM, mert így értelmetlen...
2017. szeptember 21. 16:31
|
|
MissTiniStoesselsmoke & mirrors |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.01.25. Hozzászólás: 1560 Csatolások: 70 Azonosító: 219904 offline
|
Idézet (kurrek @ 2017.09.20. 11:41)
Ki az az őrült, aki Észa-Kóreába utazik önként és dalolva? 
Én simán elmennék. Már csak azért is, mert Európán kívül még nem jártam és baromi kíváncsi vagyok, milyen lehet egy ilyen kőkemény diktatórikus állam, mit mennyire korlátoznak stb...Túristaként nem sok mindent tehetnek ellened, ha minden szabályt betartasz.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: