A Modern család sztárja újabban nem szakmabeli sikereivel, hanem botrányos öltözékeivel kerül fel a címlapokra, ez azonban koránt sincs ínyére, amivel kapcsolatban végre maga is szót emelt.
A teljes cikkhez kattints ide!
Ariel Winter nyílt levelet intézett azokhoz, akik öltözködése miatt cikizik
2017. szeptember 19. 18:15
|
|
LexiCobainDrama Queen® |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 12.08.01. Hozzászólás: 2758 Csatolások: 689 Azonosító: 182219 offline
|
2017. szeptember 19. 18:28
|
jennette13visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.08.13. Hozzászólás: 458 Csatolások: 0 Azonosító: 266018 offline
|
Nekem alapból semmi bajom ezzel a csajjal, sőt egész szimpi, de ezen megakadt a tekintetem: "Akkor akarok a hírekben szerepelni, amikor például egy hivatalos eseményre vagyok hivatalos, vagy még jobb, amikor edzek például"
A hivatalos esemény oké, de edzés helyett inkább a szakmabeli sikereit kellett volna írni, vagy valami hasonló, mert ez így elég gáz szerintem
A hivatalos esemény oké, de edzés helyett inkább a szakmabeli sikereit kellett volna írni, vagy valami hasonló, mert ez így elég gáz szerintem
2017. szeptember 19. 19:35
Ha nem akarja hogy cikkezenek róla az öltözködésével kapcsolatban akkor talán nem kéne úgy öltözködnie hogy a fél segge kivan.Értem én hogy nem akar kasmir pulcsiban lenni nyáron de akkor se kéne olyan cuccokba járkálnia amikbol kint van félig egy egy testrésze.Semelyik épeszű ember nincs nyáron vastag göncbe de érdekes a nagy többségnek nem lóg ki semelyik intim és izléstelen testtája.
2017. szeptember 19. 20:25
Idézet (Hayley Marshall @ 2017.09.19. 19:35)
Ha nem akarja hogy cikkezenek róla az öltözködésével kapcsolatban akkor talán nem kéne úgy öltözködnie hogy a fél segge kivan.Értem én hogy nem akar kasmir pulcsiban lenni nyáron de akkor se kéne olyan cuccokba járkálnia amikbol kint van félig egy egy testrésze.Semelyik épeszű ember nincs nyáron vastag göncbe de érdekes a nagy többségnek nem lóg ki semelyik intim és izléstelen testtája.
Vaaaaaaagy... a te és hozzád hasonló embereknek a saját dolgaival kéne foglalkozni, nem azzal, Ariel vagy akárki mit visel éppen.
2017. szeptember 19. 20:25
|
|
sugaaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.09.19. Hozzászólás: 80 Csatolások: 0 Azonosító: 266952 offline
|
Nem szokott tükörbe nézni mielőtt kimegy a házból vagy mi a tosz?
Úgy állítja be ezt az egészet mintha nem az ő hibája lenne hogy sokkal kisebb nadrágot vett föl magára
Ettől függetlenül van igazság a mondanivalójában,de ha annyira nem szeretné,hogy erről legyen szó akkor nem kellene minden héten legalább egyszer szóba hoznia ezt és akkor mindenki elfelejtené
2017. szeptember 19. 21:40
|
|
Hana-chanxX.ɪᴅσʟ ♕ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.01.31. Hozzászólás: 3402 Csatolások: 265 Azonosító: 239786 offline
|
Azzal egyet tudok érteni, hogy nem divatból kell hordani valamit, sokkal fontosabb szempont a kényelem és a stílusunk követése. Viszont a lány elég buta: nem akar megfőni nyáron, de csizmában flangált. És senki ne mondja nekem, hogy pár centivel hosszabb nadrágban már megfulladt volna az izzadtságában.
Ha nem akarja, hogy ettől zengjen a média, ne legyen ilyen közönséges. A sztároknak tényleg a munkásságukkal kellene kitűnniük, bár ebben a világban az nem érdekes, a botrányokra harapnak az emberek.
Ha nem akarja, hogy ettől zengjen a média, ne legyen ilyen közönséges. A sztároknak tényleg a munkásságukkal kellene kitűnniük, bár ebben a világban az nem érdekes, a botrányokra harapnak az emberek.
2017. szeptember 19. 22:06
|
|
mikaelahvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.07.07. Hozzászólás: 312 Csatolások: 0 Azonosító: 257820 offline
|
Nemtudom mit vár a mai világban, ahol már azért is megszólják az embert, ha tiszta feketében van, mert húú biztos sátánista meg vagdossa magát... xdd
2017. szeptember 19. 22:29
Engem már totál hidegen hagy, hogy miket visel, de az ilyen és ehhez hasonló nyilatkozataitól nevetnem kell. Ha annyira ki lenne magával békülve meg satöbbi, akkor nem hangoztatná úton-űtfélen. Ezek nem másoknak szólnak, hanem önmagának, saját magával akarja elhitetni.
2017. szeptember 19. 22:40
|
|
Tamcsy2001 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.04.09. Hozzászólás: 587 Csatolások: 0 Azonosító: 255514 offline
|
Jó égggggggg. Milliószor intézett már hozzájuk levelet. Hagyja abba. Senkit nem érdekel hogy hogy öltözködik. Nincs jobb dolga, mint elmondani, hogy leszarja hogy mások mit gondolnak róla?
2017. szeptember 19. 23:48
|
|
Miss.Vicious |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.19. Hozzászólás: 962 Csatolások: 0 Azonosító: 213748 offline
|
Idézet (Aryana @ 2017.09.19. 20:25)
Vaaaaaaagy... a te és hozzád hasonló embereknek a saját dolgaival kéne foglalkozni, nem azzal, Ariel vagy akárki mit visel éppen. 
Hát már meg ne haragudj ,de neked kellene azt csinálod ,amit fent írtál. (És az ilyen emberek pofáznak hát az eszem megáll
2017. szeptember 20. 01:07
Idézet (Miss.Vicious @ 2017.09.19. 23:48)
Hát már meg ne haragudj ,de neked kellene azt csinálod ,amit fent írtál. (És az ilyen emberek pofáznak hát az eszem megáll
) Arról nem hallottál ,hogy vélemény? Vagy neked ez egy ritka új szó? Mindenki a saját véleményét írja le ,ahogy o is ezt tette.. Bánt téged az ,hogy másnak eltér a véleménye a tiédtol vagy mit jossz belé kezdegetni? IQ bajnok vagy gratulálok! 
2017. szeptember 20. 03:24
|
|
LollyPoop |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.03.08. Hozzászólás: 943 Csatolások: 0 Azonosító: 262892 offline
|
Az átlagembernek nyilván nem azzal van a baja, hogy nem "trendi" az öltözködése, hanem hogy mindig kilóg vmilyen intim testrésze a ruháiból, ami egyszerűen ízléstelen, közönséges és irritáló. Ha zavarja, akkor ne provokáljon másokat. Kétlem, hogy nem lennének egy fokkal normálisabb ruhái, csak ugye akkor nem cikkeznének róla minden héten...
Az meg külön vicces, hogy alig 20 évesen ennyire felnőttnek és intelligensnek tartja magát
Ha így lenne, nem kéne állandóan ilyen piti dolog miatt magyarázkodnia.
Az meg külön vicces, hogy alig 20 évesen ennyire felnőttnek és intelligensnek tartja magát
2017. szeptember 20. 11:39
|
|
Miss.Vicious |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.19. Hozzászólás: 962 Csatolások: 0 Azonosító: 213748 offline
|
Idézet (Aryana @ 2017.09.20. 01:07)

Ezzel csak a butaságodat mutatod meg IQ bajnok barátom.
2017. szeptember 20. 12:23
|
|
madeleine. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.11.25. Hozzászólás: 1673 Csatolások: 10489 Azonosító: 261034 offline
|
Nekem fogalmam sincs, ki ez a csaj, de ez már legalább a századik cikk róla ebben a témában.
Őszintén szólva ez a "lesz*rom, ki mit gondol rólam" duma az ő esetében hitelességét veszti, tekintve, hogy állandóan magyarázkodik, hogy miért öltözködik úgy ahogy. Ha annyira tenne mások véleményére, mint ahogy azt sokszor állítja, akkor nem születnének hetente ilyen levelek vagy posztok.
Nem mellesleg ahhoz, hogy valaki ízlésesen, az alkatához megfelelően legyen felöltözve, nem kell sztájlisztnak lenni.
Őszintén szólva ez a "lesz*rom, ki mit gondol rólam" duma az ő esetében hitelességét veszti, tekintve, hogy állandóan magyarázkodik, hogy miért öltözködik úgy ahogy. Ha annyira tenne mások véleményére, mint ahogy azt sokszor állítja, akkor nem születnének hetente ilyen levelek vagy posztok.
Nem mellesleg ahhoz, hogy valaki ízlésesen, az alkatához megfelelően legyen felöltözve, nem kell sztájlisztnak lenni.
2017. szeptember 20. 18:05
|
|
Dodaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.05.23. Hozzászólás: 28 Csatolások: 0 Azonosító: 244076 offline
|
Én egyetértek vele, mert tényleg ha ezt egy "átlag ember" csinálna senkit sem érdekelne... Nyilván nektek is szarul esne ha a szakmai sikeretek helyett mindig az öltöködésetekkel kapcsolatban cikkeznének... Ezen kívül én is úgy vagyok, hogy ha nem akarja hogy cikkezenek róla akkor kicsit ízlésesebben kéne öltöznie... De könyörgöm ha ezt akarja akkor csinája meg amúgy szentem jól is áll neki, nyilván én nem venném fel de egészségére... Na mindegy csak azt akartam ezzel mondani hogy szentem ti a saját öltözködésetekkel foglalkozzatok mert nektek se mondja meg senki hogy mit vegyetek fel... Ez az én véleményem, nem kell velem egyet érteni ha nem akartok...
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még biztos nem láttad!
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.

0 felhasználónak tetszik: