Körülbelül hat hónap múlva válthatunk jegyet Lara Croft legújabb akciójára.
A teljes cikkhez kattints ide!
Megérkezett az új Tomb Raider első betekintője
2017. szeptember 19. 12:45
|
|
LexiCobainDrama Queen® |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 12.08.01. Hozzászólás: 2758 Csatolások: 689 Azonosító: 182219 offline
|
2017. szeptember 19. 12:59
|
|
Sinister_sistervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.11.13. Hozzászólás: 193 Csatolások: 0 Azonosító: 260871 offline
|
Nagyon kíváncsi vagyok a filmre, szeretem Aliciát. Szépen kidolgozta a testét a filmhez. És örülök neki, hogy nem tömték ki a melltartóját annak ellenére, hogy a játékbéli karakternek óriási dudái vannak, pedig alapjáratban szeretem, ha hűek a filmek az eredeti koncepciókhoz. Pont a napokban néztük meg a két filmet, tiniként imádtam, ma már inkább unalmasnak találtam őket. De Jolie alakítása még most is tetszett.
2017. szeptember 19. 15:29
|
|
Sinister_sistervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.11.13. Hozzászólás: 193 Csatolások: 0 Azonosító: 260871 offline
|
Egyébként borzalmas Photoshop meló, már ami a fej és a test összeillesztését illeti. Akkora a nyaka, mint egy zsiráfnak, kétszerese az eredetinek. Jó ég.
2017. szeptember 19. 18:31
|
jennette13visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.08.13. Hozzászólás: 458 Csatolások: 0 Azonosító: 266018 offline
|
Én nem igazán szeretem Angelinát, de valahogy Larát nem tudom elképzelni mással. Na majd kiderül, erről a csajról még nem hallottam
2017. szeptember 19. 20:52
Imádom a Tomb Raidert, az összes játékkal játszottam, ezen nőttem fel, valamit a filmeken is, de én mikor ezt a trailert megláttam azt hittem, hogy egy fan made vacak.. Nem igazán tetszik eddig.. Valamint az a photoshop munka, borzalmas..
2017. szeptember 20. 09:22
|
rosa82 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.09. Hozzászólás: 2234 Csatolások: 0 Azonosító: 201674 offline
|
Alicia egy nagyon jó színésznő, de ehhez a szerephez nem jó. Ő egy törékeny alkatú nő és nem hinném hogy bár akármilyen jó színésznő is de hitelesen adná vissza a rideg érzelmeit mindig kontroll alatt tartó Lara alakját. Sajnálom de a film készítői alaposan mellényúltak
2017. szeptember 20. 20:12
|
|
Csöppségvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.30. Hozzászólás: 470 Csatolások: 0 Azonosító: 214375 offline
|
Örülök neki hogy a film az utóbbi pár évben megjelent játékok koncepcióját követi.
Szerintem értelmetlen összehasonlítani Alicia-t Angelina-val, mert ők két különböző Tomb Raider korszakban alakítják Lara-t és aki ismeri a játékot az érti.
Szerintem értelmetlen összehasonlítani Alicia-t Angelina-val, mert ők két különböző Tomb Raider korszakban alakítják Lara-t és aki ismeri a játékot az érti.
2017. szeptember 20. 20:41
|
|
riri17coup d'état |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.18. Hozzászólás: 15998 Csatolások: 3351 Azonosító: 141001 offline
|
nagyon kíváncsi vagyok a filmre, főleg mert a kedvenc játékom alapján készül, remélem nem fogok csalódni.
ha úgy nézzük a régi Lara Croft játékokhoz nagyon illett Angelina, de ha megnézitek a 2013-as játékot már teljesen más a karakter akár testalkatilag is. én őt nem tudnám már elképzelni már erre a szerepre.
ha úgy nézzük a régi Lara Croft játékokhoz nagyon illett Angelina, de ha megnézitek a 2013-as játékot már teljesen más a karakter akár testalkatilag is. én őt nem tudnám már elképzelni már erre a szerepre.
2017. október 17. 16:30
Én speciel jobban kedvelem Alicia Vikandert, mint Angelina Jolie-t. Szerintem szimpatikusabb és szebb is. De ez csak az én privát véleményem, nem hiszem, hogy ez másokat befolyásolna a dologban. Azért Angelina szuper Tomb Raider volt!
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.

0 felhasználónak tetszik: