A Netflix sikersorozatában Hannah édesanyját alakító színésznő meglepő nyilatkozatot tett.
A teljes cikkhez kattints ide!
Agydaganatot diagnosztizáltak a 13 okom volt sztárjánál
2017. szeptember 18. 18:50
|
|
LexiCobainDrama Queen® |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 12.08.01. Hozzászólás: 2758 Csatolások: 689 Azonosító: 182219 offline
|
2017. szeptember 18. 19:22
|
|
Hana-chanxX.ɪᴅσʟ ♕ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.01.31. Hozzászólás: 3402 Csatolások: 265 Azonosító: 239786 offline
|
Szegény! Sajnálom! Remélem, minden rendben lesz vele akkor! ♥
2017. szeptember 18. 20:46
|
|
Sarah96 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.11.05. Hozzászólás: 937 Csatolások: 0 Azonosító: 189178 offline
|
Szép és jó, hogy felépült, viszont ha én benyögném bármely vizsgámon azt a baromságot, hogy attól lett agydaganata, hogy stresszelt, meg túlhajtotta magát, hát én repülhetnék az egyetemről.
2017. szeptember 19. 07:51
|
|
kurrekღ Emton ღ |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 10.11.13. Hozzászólás: 6361 Csatolások: 23371 Azonosító: 138617 offline
|
Idézet (Sarah96 @ 2017.09.18. 20:46)
Szép és jó, hogy felépült, viszont ha én benyögném bármely vizsgámon azt a baromságot, hogy attól lett agydaganata, hogy stresszelt, meg túlhajtotta magát, hát én repülhetnék az egyetemről.
Stressz és sterssz között is van különbség. Amit az iskolában él át az ember, az ahhoz képest semmi, mint amikor valóban túlhajszolja magát a munkahelyén. Nekem megvan mindkét oldala a családban és hidd el, kialakulhat. Sőt...ha egy válásnál annyira bestresszelsz és olyan mélyen érint, szintén kialakulhat rák, ha hajlamos vagy rá. Hidd el...az egyetem még semmi szinte. Ráadaásul mindenki másképp bírja a stresszt és a lelki megrázkódtatásokat. Van, aki sír bármin, van, aki viszont a saját rokona temetésén se rezzen meg.
...és ez most hosszú lett, de érzékeltetni akartam a dolgot.
2017. szeptember 19. 19:03
Elképesztő szeretetet és szimpátiát táplálok Kate iránt, ezért is ért sokként, amikor mindez kiderült. Azóta sem tudtam teljesen feldolgozni, de remélem, hogy minden rendben lesz vele.
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.
Véget ér a Waverly hely: Az új varázslók
Véget ér a Waverly hely: Az új varázslók
Selena Gomez azonban visszatér.

0 felhasználónak tetszik: