Sokk! Rá sem lehet ismerni Nina Dobrevre
2017. szeptember 18. 16:36
|
|
Sophy the bohemian |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.09.24. Hozzászólás: 607 Csatolások: 0 Azonosító: 259935 offline
|
A vörös smink és ez a ruha rohadtul nem áll neki jól..a másik képen normálisan néz ki, nincs vele semmi baj.
2017. szeptember 22. 21:10
|
|
Kaattaavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.25. Hozzászólás: 317 Csatolások: 0 Azonosító: 181416 offline
|
Megmondom én mi a probléma. Az, hogy eddig volt egy megszokott stílusa, aztán most, hogy meg merészelte azt cselekedni, hogy egy kicsit másképp (ami amúgy tényleg nem illik hozzá) öltözik, már mindenki rajta csámcsog. Az alakja...Mindig is vékony volt...Mondjuk az arca sokkal soványabbnak tűnik, abban egyet kell, hogy értsek, de szerintem így sincs vele semmi baj. Hülyeség erről cikket írni.
2017. szeptember 24. 14:03
|
|
TímeeaV.I.P ❤ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.06. Hozzászólás: 1566 Csatolások: 535 Azonosító: 203278 offline
|
Szerintem Nina mindenhogy gyönyörű.
Tény, hogy a mostani öltözködése nem tetszik, de ettől függetlenül még gyönyörű.
Mondjuk a képen az a smink.. először nem ismertem rá. De most ettől függetlenül gyönyörű (annyiszor ismételgetem, hogy gyönyörű.. de annyira nagy kedvenc nálam Nina, hogy mást sosem fogok rá tudni mondani).
Tény, hogy soványabbnak tűnik, leginkább az arca. Lehet nem mindegyik kép előnyös róla, de így alapesetben, nagyon jól néz ki Nina!
Tény, hogy a mostani öltözködése nem tetszik, de ettől függetlenül még gyönyörű.
Mondjuk a képen az a smink.. először nem ismertem rá. De most ettől függetlenül gyönyörű (annyiszor ismételgetem, hogy gyönyörű.. de annyira nagy kedvenc nálam Nina, hogy mást sosem fogok rá tudni mondani).
Tény, hogy soványabbnak tűnik, leginkább az arca. Lehet nem mindegyik kép előnyös róla, de így alapesetben, nagyon jól néz ki Nina!
2017. szeptember 24. 18:53
|
|
PinkBarbieLittle Butterfly |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.13. Hozzászólás: 1975 Csatolások: 0 Azonosító: 177766 offline
|
Felnőtt, eltűnt az arcáról a babaháj, ami 20 éves korában még megvolt. Az Olsen ikrekkel is ez történt, nézzétek meg.
2017. szeptember 24. 21:09
|
|
MiaSmilevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.22. Hozzászólás: 238 Csatolások: 6 Azonosító: 194528 offline
|
Tényleg nagyon megváltozott a sorozat óta, viszont akinek eddig is a kedvence volt, ezen semmit nem változtat a tény.. Szerintem egy egyéniség lett, végre van saját stílusa..
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: