Sokk! Rá sem lehet ismerni Nina Dobrevre
2017. szeptember 17. 18:34
|
|
Jenny LawlietLove Me Till It Hurts |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.30. Hozzászólás: 3505 Csatolások: 87 Azonosító: 130326 offline
|
Szimplán csak szar a sminkje meg a haja. Ez a zsíros hatású haj szerintem mindenkinek nagyon gáz.
2017. szeptember 17. 18:49
|
jennette13visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.08.13. Hozzászólás: 458 Csatolások: 0 Azonosító: 266018 offline
|
Olyan, mint egy vámpír. Ami nem meglepő, elvégre az
2017. szeptember 17. 18:50
|
|
RedKoiúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.04.02. Hozzászólás: 61 Csatolások: 0 Azonosító: 255348 offline
|
Csak nagyon előnytelen ez a smink, sápadtá és betegessé teszi. Ez a zsíros hatású haj, még rá is dob egy lapáttal... Ettől függetlenül még mindig szépnek találom, és az idő előre haladtával mindenki változik, ahogy ő is, már nem kislány hanem egy felnőtt nő.
2017. szeptember 17. 18:58
Nincs ebbe semmi sokkoló szerintem. Kissé előnytelen fotó, és rossz smink. De Nina még mindig ugyanolyan gyönyörű.
2017. szeptember 17. 19:04
|
|
Tamcsy2001 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.04.09. Hozzászólás: 587 Csatolások: 0 Azonosító: 255514 offline
|
Tényleg nem lett túl előnyös ez a ruha, haj, cipő, smink. De ettől függetlenül szép nő
2017. szeptember 17. 19:20
Mi történt vele? Kevesebb a smink, másak a ruhák. Ez az igazi arca.
2017. szeptember 17. 19:48
Lefogyott és elég meggyötörtnek tűnik, biztos nagyobb hajtás volt a munkájával a fotók készítése előtt.
2017. szeptember 17. 20:44
Az első képnél, nagyon előnytelen a smink és a ruha is.
A második pedig, ő is öregszik, bár szerintem fogyott is
A második pedig, ő is öregszik, bár szerintem fogyott is
2017. szeptember 17. 20:46
|
|
Loreen.jeed |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.03.15. Hozzászólás: 3628 Csatolások: 314 Azonosító: 254798 offline
|
Mi ebben a sokkoló, lol?!
Igaz, azon a képen tényleg teljesen más, nem olyan, mint amúgy Nina, de miért baj, ha változik? Nekem sem jön be ott a sminkje meg a ruhája sem, de szerintem rohadt szép rövidebb hajjal is, és ha saját maga így érzi jól magát akkor mit kell itt cirkuszt rendezni?
Bomba jól néz ki szerintem most is, előfordul, hogy valahol esetleg nem túl előnyös megjelenése lesz, de nincs ezzel semmi baj szerintem.
Igaz, azon a képen tényleg teljesen más, nem olyan, mint amúgy Nina, de miért baj, ha változik? Nekem sem jön be ott a sminkje meg a ruhája sem, de szerintem rohadt szép rövidebb hajjal is, és ha saját maga így érzi jól magát akkor mit kell itt cirkuszt rendezni?
Bomba jól néz ki szerintem most is, előfordul, hogy valahol esetleg nem túl előnyös megjelenése lesz, de nincs ezzel semmi baj szerintem.
2017. szeptember 17. 21:49
|
|
Fannycska999rrrromantic |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.04. Hozzászólás: 3681 Csatolások: 163 Azonosító: 160042 offline
|
Az első kép borzalmas, a másodikkal szerintem semmi baj, tényleg csak annyi, hogy fogyott egy kicsit.
2017. szeptember 17. 22:23
|
|
Cara Delevingne2017visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.07.23. Hozzászólás: 301 Csatolások: 0 Azonosító: 265596 offline
|
Nagyon lesoványodott szegény.
2017. szeptember 17. 23:42
jézusom, hogy néz ez már ki?
nekem amúgy sosem jött be ez a csaj.
szerintem annyira irritáló
nekem amúgy sosem jött be ez a csaj.
szerintem annyira irritáló
2017. szeptember 18. 02:01
Kicsit be van esve az arca, biztos fogyott, meg az első képen túl világos az alapozó/púder, de egyébként nem változott annyira sokat és amúgy alapjáraton nagyon szép.
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: