Az énekes a Grammy múzeumában lépett fel a titkos tagok előtt, egy telt házas koncertet adva, miközben megválaszolt pár kérdést.
A teljes cikkhez kattints ide!
Harry Styles: „Nem megbánásokkal hagytam ott a bandát”
2017. szeptember 17. 13:45
Harry egy annyira jófej srác, tényleg nem értem, hogy lehet nem kedvelni őt. Tele van jóindulattal és tehetséggel, ahogy ezt a cikkben elhangzottak is mutatják.
2017. szeptember 17. 17:09
|
|
LollyPoop |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.03.08. Hozzászólás: 943 Csatolások: 0 Azonosító: 262892 offline
|
@Nikus12
Valószínűleg sokakat pont ez zavar, hogy így túl jó ahhoz, hogy igaz legyen, ezért egyfajta hamisságot tételeznek fel róla. Vagy a másik lehetőség, hogy akkora a hype körülötte, hogy sokaknak ez már önmagában idegtépő.
Nekem személy szerint nincs bajom vele, de nem is vagyok odáig meg vissza érte. Inkább semleges vagyok irányába.
Valószínűleg sokakat pont ez zavar, hogy így túl jó ahhoz, hogy igaz legyen, ezért egyfajta hamisságot tételeznek fel róla. Vagy a másik lehetőség, hogy akkora a hype körülötte, hogy sokaknak ez már önmagában idegtépő.
Nekem személy szerint nincs bajom vele, de nem is vagyok odáig meg vissza érte. Inkább semleges vagyok irányába.
2017. szeptember 17. 18:59
|
jennette13visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.08.13. Hozzászólás: 458 Csatolások: 0 Azonosító: 266018 offline
|
"aki sima fekete pólóban, skinny jeansben és golfsapkában ült" - nem értem, ez miért olyan releváns információ. Van szemünk xD
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még biztos nem láttad!
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.

0 felhasználónak tetszik: