Az énekes a Grammy múzeumában lépett fel a titkos tagok előtt, egy telt házas koncertet adva, miközben megválaszolt pár kérdést.
A teljes cikkhez kattints ide!
Harry Styles: „Nem megbánásokkal hagytam ott a bandát”
2017. szeptember 17. 13:45
Harry egy annyira jófej srác, tényleg nem értem, hogy lehet nem kedvelni őt. Tele van jóindulattal és tehetséggel, ahogy ezt a cikkben elhangzottak is mutatják.
2017. szeptember 17. 17:09
|
|
LollyPoop |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.03.08. Hozzászólás: 943 Csatolások: 0 Azonosító: 262892 offline
|
@Nikus12
Valószínűleg sokakat pont ez zavar, hogy így túl jó ahhoz, hogy igaz legyen, ezért egyfajta hamisságot tételeznek fel róla. Vagy a másik lehetőség, hogy akkora a hype körülötte, hogy sokaknak ez már önmagában idegtépő.
Nekem személy szerint nincs bajom vele, de nem is vagyok odáig meg vissza érte. Inkább semleges vagyok irányába.
Valószínűleg sokakat pont ez zavar, hogy így túl jó ahhoz, hogy igaz legyen, ezért egyfajta hamisságot tételeznek fel róla. Vagy a másik lehetőség, hogy akkora a hype körülötte, hogy sokaknak ez már önmagában idegtépő.
Nekem személy szerint nincs bajom vele, de nem is vagyok odáig meg vissza érte. Inkább semleges vagyok irányába.
2017. szeptember 17. 18:59
|
jennette13visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.08.13. Hozzászólás: 458 Csatolások: 0 Azonosító: 266018 offline
|
"aki sima fekete pólóban, skinny jeansben és golfsapkában ült" - nem értem, ez miért olyan releváns információ. Van szemünk xD
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.

0 felhasználónak tetszik: