14 híresség, akik krónikus betegségben szenvednek
2017. szeptember 17. 22:29
|
|
Cara Delevingne2017visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.07.23. Hozzászólás: 301 Csatolások: 0 Azonosító: 265596 offline
|
Szegények...
2017. szeptember 18. 15:21
|
|
timi5 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.09.13. Hozzászólás: 2701 Csatolások: 81 Azonosító: 211719 offline
|
ebből csak selenát és charlie-t tudtam. Lehet bárkinek bármekkora karrierje, a betegség nem kímél senki
sajnálom őket, és remélem egyszer kifejlesztenek a ma még gyógyíthatatlan betegségekre gyógyszereket
2017. szeptember 18. 15:36
|
|
adamskiúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.25. Hozzászólás: 54 Csatolások: 0 Azonosító: 162672 offline
|
Szegények...mondjuk,szerintem jó,hogy nyíltan beszélnek a betegségükről,mert így mindenki láthatja,hogy a hírességek sem 'Superman'-ek,nekik is lehetnek egészségügyi problémáik.
2017. szeptember 18. 17:34
|
|
CocoChanelEszterrrka |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.06.23. Hozzászólás: 566 Csatolások: 0 Azonosító: 245257 offline
|
Anyukámnak endimetriózusa, apukámnak pajzsmirigy alulműködése (vagy valami nagyon hasonlója), a nagypapámnak elég erős cukorbetegsége, az egykori rajztanáromnak pedig Parkinson- kórja van, hogy csak a cikkben említett betegségeknél maradjak.:/
Legjobban tulajdonképpen Gigi lepett meg, de mindenkit sajnálok. Addig jó, amíg én egészséges vagyok, é hálát is adok, hogy ez így van.
Legjobban tulajdonképpen Gigi lepett meg, de mindenkit sajnálok. Addig jó, amíg én egészséges vagyok, é hálát is adok, hogy ez így van.
2017. szeptember 20. 18:00
|
DylanSmith |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.01. Hozzászólás: 768 Csatolások: 0 Azonosító: 202974 offline
|
Az van leírva, hogy könnyebben elkapja a fertőzéseket..... viszont a HIV szexuális úton terjedő vírus.
2017. szeptember 21. 15:53
|
|
WhiteSparkleúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.08.02. Hozzászólás: 71 Csatolások: 0 Azonosító: 265823 offline
|
Sajnálom őket !
2017. szeptember 26. 20:07
|
|
animegirl14visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.20. Hozzászólás: 108 Csatolások: 0 Azonosító: 151402 offline
|
Csakhogy én is hozzátegyek a listához...
Austin Carlisle (Of Mice&Men énekese) Marfan-szindrómában szenved, ami azért nem egy "mezei" pajzsmirigy megbetegedés (utóbbival ugyanis nagyon sokan élnek igazán teljes, és csodás életet)
Austin Carlisle (Of Mice&Men énekese) Marfan-szindrómában szenved, ami azért nem egy "mezei" pajzsmirigy megbetegedés (utóbbival ugyanis nagyon sokan élnek igazán teljes, és csodás életet)
2018. február 01. 21:31
|
|
violetta.púj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 18.01.02. Hozzászólás: 47 Csatolások: 0 Azonosító: 268525 offline
|
Azta nem gondoltam volna! Nagyon sajnálom őket!
Kapcsolódó sztárok
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Az Eufória készítői elmagyarázzák, mi történt.
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Féltek Anna Wintourtól.
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
A párjával bulizott egyet.
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Reagált az énekesnő képviselője.
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Elmesélte, mit írt neki Ashley Tisdale.
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Mindig illik az öltözete az aktuális filmjéhez.

0 felhasználónak tetszik: