Így néz ki most a világ legszebb kislánya
2017. szeptember 20. 23:17
|
susyhs98visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.28. Hozzászólás: 319 Csatolások: 0 Azonosító: 194889 offline
|
Nagyon szép, de az egyik osztálytársam is pontosan ugyanígy nézett ki, csak feleannyi sminkkel. Ez a kép tényleg öregíti. Viszont én nem mondanám, hogy ő "volt" a világ legszebb kislánya, mert minden kisgyerek aranyos, és minden szülő az ő gyerekét vagy gyerekeit tartja a legszebbnek. Kíváncsi lennék a természetére, hogy milyen lett, azután, hogy elkönyvelték a világ legszebb gyerekének...
2017. szeptember 21. 15:52
|
|
WhiteSparkleúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.08.02. Hozzászólás: 71 Csatolások: 0 Azonosító: 265823 offline
|
Hát igazából , nem a legszebb ,, kislány " volt akit láttam . De azért tényleg szép !
2017. szeptember 22. 19:08
Már bocs, de láttam már nála sokkal szebb lányt, akit nem cipelnek ügynökségekhez... sose tudhatjuk, hogy ki a "legszebb" (persze kinek mi szép), szóval ez így nem igaz. A mostani kinézete pedig szerintem átlagos modell kinézet. Első ránézésre tiszta Palvin Barbi volt.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: