Így néz ki most a világ legszebb kislánya
2017. szeptember 16. 17:16
Durva, hogy tőlem jóval fiatalabb, de idősebbnek néz ki. Ha nem tudnám a korát 23 körülinek tippelném. Egyébként szép lány, de még messze van a legszebbtől.
2017. szeptember 16. 17:20
|
jennette13visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.08.13. Hozzászólás: 458 Csatolások: 0 Azonosító: 266018 offline
|
Szerintem is nagyon hasonlít palvinra. Ugyanolyan buta fejet vág. Amúgy szerintem kisgyereknek se volt olyan hú de szép, hogy a legszebbnek titulálják. Az Alkonyatos Renesmee (nem tudom a nevét) sokkal-sokkal szebb
2017. szeptember 16. 18:40
|
|
Cara Delevingne2017visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.07.23. Hozzászólás: 301 Csatolások: 0 Azonosító: 265596 offline
|
Egyáltalán nem szép. Inkább ijesztő, meg a második kép róla...fúúú...mintha be lenne piázva.
2017. szeptember 16. 20:18
|
|
CsacskaCsajszivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.07.08. Hozzászólás: 218 Csatolások: 0 Azonosító: 265323 offline
|
Hát
tutira azt hittem, hogy sokkal több, mint 16 simán néztem 300-nak is!!
A ki csempeszáj
2017. szeptember 16. 22:16
Azt hittem 30,nem 16!Minden második lány így néz ki,sőt szebben!Nem tudom,mi benne olyan hű de szép...
2017. szeptember 17. 13:02
Hány cikk lesz még ugyanerről a témáról? ha legalább kétszer (ezt leszámítva) nem láttam már ezt akkor egyszer sem!
2017. szeptember 17. 14:59
FÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚJJJJJJJJJJJ.
2017. szeptember 17. 19:14
|
|
PinkBarbieLittle Butterfly |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.13. Hozzászólás: 1975 Csatolások: 0 Azonosító: 177766 offline
|
Még csak most 16?
Többnek néz ki.Egyébként még 16 évesen is gyereknek számít. A mai lányok nagyon hamar érnek, már tizenévesen 25-nek néznek ki.
2017. szeptember 17. 19:27
|
|
ilus1996~Hope~ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.28. Hozzászólás: 3131 Csatolások: 116 Azonosító: 134089 offline
|
Akik itt elkezdik beszélni ,hogy mennyire mű nő, azoknak elárulom ,hogy legtöbb képné egyáltalán nem visel sminket, vagy csak minimálisat. Ez a kép pontosan öregíti szegényt, mi közbe szép fiatalos arca van.
Szerintem gyönyörű lány, a gáz az ,hogy mindenki első látásra ítélkezik.
Ráadásul szép alkata van, egyáltalán nem az a csontváz alkat, már pedig sokan papolják itt, hogy a modellek miért ilyen gebék. Na, ő pont nem az.
Ráadásul szép alkata van, egyáltalán nem az a csontváz alkat, már pedig sokan papolják itt, hogy a modellek miért ilyen gebék. Na, ő pont nem az.
2017. szeptember 17. 19:51
Eléggé kiélt feje van szerencsétlennek, lehet, hogy kábítószerezik is, a "felnőtt" képen valami nagyon nincs rendben a tekintetével... Kislányként se volt szerintem nagy szám, mostanra meg eléggé elcsúnyult. Hasonló az arca, mint a mai tipikus, karakteresség nélküli tizenkettő - egy tucat, Palvin Barbara klónoknak.
2017. szeptember 17. 21:38
|
|
Aisha. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.04.03. Hozzászólás: 1890 Csatolások: 1206 Azonosító: 263428 offline
|
Ghotic01 írta:
Eléggé kiélt feje van szerencsétlennek, lehet, hogy kábítószerezik is, a "felnőtt" képen valami nagyon nincs rendben a tekintetével... Kislányként se volt szerintem nagy szám, mostanra meg eléggé elcsúnyult. Hasonló az arca, mint a mai tipikus, karakteresség nélküli tizenkettő - egy tucat, Palvin Barbara klónoknak.
Teljes mértékben egyet értek..
Teljes mértékben egyet értek..
2017. szeptember 17. 22:16
|
|
Enchanted Huntercomfortably numb |
Csoport: Tag Csatlakozott: 04.10.12. Hozzászólás: 1348 Csatolások: 1245 Azonosító: 221 offline
|
Idézet (ilus1996 @ 2017.09.17. 19:27)
...
...
Nem mindenki, csak egy jópár csaj, és nem ítélkezik, hanem útálkozik.
Szerintem azok lehetnek a kiét fejű szerencsétlenek, akik itt fröcsögnek.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: