Ezen nevet most fél Magyarország: szerencsétlen városi gyerek így próbálja eladni a g*ci kakasát
2017. szeptember 16. 16:17
|
|
band_obsessed_idiotvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.08.19. Hozzászólás: 167 Csatolások: 0 Azonosító: 259052 offline
|
Kicsit lazítsatok már, ez még mindig jobb cikk mintha megint a Kardashian- Jenner klánt veséznénk ki xD
2017. szeptember 16. 16:37
|
Lysandranevravisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.11.24. Hozzászólás: 301 Csatolások: 0 Azonosító: 261023 offline
|
Akár kamu, akár nem, én megmosolyogtam a cikket. Ne legyetek már sznobok, és különben is, ez nem egy komoly oldal. És tényleg még mindig jobbak az ilyen cikkek, mint amikor Kardashianékról van szó.
2017. szeptember 16. 18:07
|
|
TheBestKitsunevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.08.21. Hozzászólás: 275 Csatolások: 0 Azonosító: 259123 offline
|
Hát azért a százmilliomodik Kardashian cikknek is több értelme van ezen az oldalon (ha lehet még annak nevezni), mint az ilyeneknek. Ez már tényleg az a színvonal, mint ami a facebookon van és meg kell osztani, hogy láthasd.
1 felhasználónak tetszik:
Syden
2017. szeptember 16. 18:09
|
|
Maiko |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.11.27. Hozzászólás: 1722 Csatolások: 2 Azonosító: 261082 offline
|
Ismerek olyan városi idiótát, akiből kinéznék egy ilyen hirdetést, szóval lehet, hogy igaz. Ráadásul még viccesnek is nevezném, de ilyen címmel kirakni egy cikket, lehangoló. Milyen szégyen lett már a Starity is...
2017. szeptember 16. 18:17
|
lovelovevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.07.19. Hozzászólás: 139 Csatolások: 0 Azonosító: 265522 offline
|
Én megmosolyogtam a cikket:) az viszont elszomorító, hogy lassan az összes cikk alatt ott van valami leszólás hogy "egyre rosszabb a színvonal" vagy "minek erről cikk?" stb. Akinek nem tetszik az oldal ne kattintson rá...
2017. szeptember 16. 18:37
|
|
Cara Delevingne2017visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.07.23. Hozzászólás: 301 Csatolások: 0 Azonosító: 265596 offline
|
Vicces, viszont ettől függetlenül nem értem, hogy mi helye van itt a Starity-n...
2017. szeptember 17. 07:50
|
|
Britney Spears FunFuck you |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.25. Hozzászólás: 1534 Csatolások: 0 Azonosító: 192261 offline
|
Basszus először azt hittem egy két éves cikkbe futottam bele a Bözsi néni videóról XDDDDD de amúgy jó isten, kiégtemXD
2017. szeptember 17. 08:26
|
|
BLulu88Cikk író |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.03.30. Hozzászólás: 2172 Csatolások: 0 Azonosító: 242008 offline
|
Éééés most jöttek az örök elégedetlenek akiknek semmi se jó. Se Tayloros cikk se Kardashianos cikk se vicces cikk. Hallod ha nem tetszenek a cikkek az oldalon nézegess másikat! Ennyi az egész... Senki sem kényszerít hogy Starityt olvasgassál! Mikor fogjátok ezt már megérteni???
2017. szeptember 17. 09:40
|
jennette13visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.08.13. Hozzászólás: 458 Csatolások: 0 Azonosító: 266018 offline
|
Szerintem sincs sok helye itt, ennek ellenére én is nevettem egyet a cikk olvasása közben. Viszont a trágárságot hanyagolni kellett volna a címből. Undorító és lehangoló. Nem értem, miért érzi mindenki szent kötelességének azt, hogy lenyomja az emberek torkán a ronda beszédet. A cikkben éppen elég lett volna kiírni, arra egy szót nem szóltam volna. Mellesleg egyáltalán nem profizmus az ilyen
2017. szeptember 17. 13:19
Nem tudom, mit keres itt ez a cikk, de sebaj. Én komolyan azt hittem, hogy ez a hirdetés nem komoly, basszus.
2017. szeptember 30. 09:06
A gyerek a hülye, aki eladja. De még hülyébb, aki megveszi
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Az Eufória készítői elmagyarázzák, mi történt.
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Elmesélte, mit írt neki Ashley Tisdale.
Annyira rossz a helyzet, hogy már azt tervezgeti Blake Lively, hogy Európába költözik
Annyira rossz a helyzet, hogy már azt tervezgeti Blake Lively, hogy Európába költözik
Nem látják szívesen már az USA-ban.
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Reagált az énekesnő képviselője.
Sydney Sweeney és Scooter Braun Instagram hivatalos lett
Sydney Sweeney és Scooter Braun Instagram hivatalos lett
Hivatalos lett a kapcsolatuk.