Starity

Jennifer Lawrence nem vágyik gyerekekre

Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2017. szeptember 15. 19:45 #1
LexiCobain
LexiCobain
Drama Queen®

StátuszIf you read, you'll judge.
  Csoport: Moderátor
Hozzászólás: 2758
Csatolások: 689
Azonosító: 182219
Az éhezők viadala sztárja ugyan már abban a korban van, amikor a nők érezni kezdik biológiai órájuk ketyegését, ő azonban másokkal ellentétben gondolni sem tud a majdani anyaságra.
A teljes cikkhez kattints ide!
2017. szeptember 15. 21:31 #2
timi5
timi5

StátuszHamilton harmadszorra is világbajnok!
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 2701
Csatolások: 81
Azonosító: 211719
egyébként én teljesen megértem amit mond, de nem kell készpénznek venni
tavaly én úgy gondoltam, hogy ááá nekem sosem kell gyerek, most meg úgy gondolom, hogy majd 10 év múlva én is szeretnék, úgyhogy ezek a gondolatok változnak akár havonta, félévente!
2017. szeptember 15. 21:56 #3
LollyPoop
LollyPoop

StátuszLollyPoop még nem állította be a státuszát... és nem is fogja.
Hozzászólás: 943
Csatolások: 0
Azonosító: 262892
Engem az is érdekelne, hogy vajon a 30 közeli férfi színészek, miért nem kapják meg rendszeresen a figyelmeztetést a ketyegő biológiai órájuk miatt? Ők sem lesznek fiatalabbak, és az ő termékenységük is csökken az idő előrehaladtával.

Jennifernek szerintem pedig nincs oka az aggodalomra. Akkor sem lesz semmi, ha végül nem vállal gyereket. Szerencsére nem kötelező. És még mindig jobb, hogy vki a szülői ösztönök hiánya miatt nem gyárt utódokat, mintha annak ellenére tenné, és csak megkeserítené mindenkinek az életét vele.
2017. szeptember 16. 03:26 #4
jennette13
jennette13
visszatérő vendég
Hozzászólás: 458
Csatolások: 0
Azonosító: 266018
LollyPoop: "Engem az is érdekelne, hogy vajon a 30 közeli férfi színészek, miért nem kapják meg rendszeresen a figyelmeztetést a ketyegő biológiai órájuk miatt? Ők sem lesznek fiatalabbak, és az ő termékenységük is csökken az idő előrehaladtával."

Valószínűleg azért, mert a nőknek max 45-50 éves korukig lehet természetes úton gyermekük, de inkább 40, mert már 35 évesen is veszélyeztetett terhesnek számít, míg egy férfinak 60-70 évesen is lehet bőven gyereke
2017. szeptember 16. 21:44 #5
- törölt felhasználó -    
Sajnálnám a gyerekét! biggrin.gif
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok