Az éhezők viadala sztárja ugyan már abban a korban van, amikor a nők érezni kezdik biológiai órájuk ketyegését, ő azonban másokkal ellentétben gondolni sem tud a majdani anyaságra.
A teljes cikkhez kattints ide!
Jennifer Lawrence nem vágyik gyerekekre
2017. szeptember 15. 19:45
|
|
LexiCobainDrama Queen® |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 12.08.01. Hozzászólás: 2758 Csatolások: 689 Azonosító: 182219 offline
|
2017. szeptember 15. 21:31
|
|
timi5 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.09.13. Hozzászólás: 2701 Csatolások: 81 Azonosító: 211719 offline
|
egyébként én teljesen megértem amit mond, de nem kell készpénznek venni
tavaly én úgy gondoltam, hogy ááá nekem sosem kell gyerek, most meg úgy gondolom, hogy majd 10 év múlva én is szeretnék, úgyhogy ezek a gondolatok változnak akár havonta, félévente!
tavaly én úgy gondoltam, hogy ááá nekem sosem kell gyerek, most meg úgy gondolom, hogy majd 10 év múlva én is szeretnék, úgyhogy ezek a gondolatok változnak akár havonta, félévente!
2017. szeptember 15. 21:56
|
|
LollyPoop |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.03.08. Hozzászólás: 943 Csatolások: 0 Azonosító: 262892 offline
|
Engem az is érdekelne, hogy vajon a 30 közeli férfi színészek, miért nem kapják meg rendszeresen a figyelmeztetést a ketyegő biológiai órájuk miatt? Ők sem lesznek fiatalabbak, és az ő termékenységük is csökken az idő előrehaladtával.
Jennifernek szerintem pedig nincs oka az aggodalomra. Akkor sem lesz semmi, ha végül nem vállal gyereket. Szerencsére nem kötelező. És még mindig jobb, hogy vki a szülői ösztönök hiánya miatt nem gyárt utódokat, mintha annak ellenére tenné, és csak megkeserítené mindenkinek az életét vele.
Jennifernek szerintem pedig nincs oka az aggodalomra. Akkor sem lesz semmi, ha végül nem vállal gyereket. Szerencsére nem kötelező. És még mindig jobb, hogy vki a szülői ösztönök hiánya miatt nem gyárt utódokat, mintha annak ellenére tenné, és csak megkeserítené mindenkinek az életét vele.
2017. szeptember 16. 03:26
|
jennette13visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.08.13. Hozzászólás: 458 Csatolások: 0 Azonosító: 266018 offline
|
LollyPoop: "Engem az is érdekelne, hogy vajon a 30 közeli férfi színészek, miért nem kapják meg rendszeresen a figyelmeztetést a ketyegő biológiai órájuk miatt? Ők sem lesznek fiatalabbak, és az ő termékenységük is csökken az idő előrehaladtával."
Valószínűleg azért, mert a nőknek max 45-50 éves korukig lehet természetes úton gyermekük, de inkább 40, mert már 35 évesen is veszélyeztetett terhesnek számít, míg egy férfinak 60-70 évesen is lehet bőven gyereke
Valószínűleg azért, mert a nőknek max 45-50 éves korukig lehet természetes úton gyermekük, de inkább 40, mert már 35 évesen is veszélyeztetett terhesnek számít, míg egy férfinak 60-70 évesen is lehet bőven gyereke
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: