A 27 éves szőke szépség a Vörös veréb című film forgatása miatt tartózkodott hazánkban.
A teljes cikkhez kattints ide!
Jennifer Lawrence verekedésbe keveredett egy budapesti bárban
2017. szeptember 15. 17:52
|
|
LexiCobainDrama Queen® |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 12.08.01. Hozzászólás: 2758 Csatolások: 689 Azonosító: 182219 offline
|
2017. szeptember 15. 17:55
|
|
alltimelovervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.03.24. Hozzászólás: 154 Csatolások: 0 Azonosító: 223147 offline
|
Mekkora forma, még a végén a rajongójának állok...:"DDDDD
2017. szeptember 15. 18:00
Abszolút kinézem Jenből, hogy ilyet csinál.
Imádom őt!
2017. szeptember 15. 18:01
|
|
Alison Lerman♦ Princess of Persia™♦ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.30. Hozzászólás: 6373 Csatolások: 1346 Azonosító: 134139 offline
|
Annyira tehetséges ez a csaj, de akkora egy figyelemhiányos s*ggfej! Régen nagyon szerettem, de a szimpátiám iránta már a béka feneke alatt van.
Nem csak a sztori miatt, mert nyilván elég kellemetlen, amikor a szabadnapodon zargatnak, de színész vagy, egy celeb, egy milliók által ismert, közkedvelt ember. Sajnos a hírnév, és a sok pénz ezzel jár, hogy nincs magánéleted. Sajnálom?
Nem volt muszáj ezt a szakmát választani.
Nem volt muszáj ezt a szakmát választani.
2017. szeptember 15. 18:11
|
|
LeerdammerGirlεh. ✿ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.10.20. Hozzászólás: 6166 Csatolások: 3496 Azonosító: 234699 offline
|
Egyiküknek sem adok igazat, mert egytértműen rosszul kezelték a helyzetet. A srác is a b*szódj meg kijentésével, és Jen is, hogy egy nyomorult fotó elkészítésére nem volt hajlandó.
2017. szeptember 15. 18:56
|
|
rainbowguy77új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.06.25. Hozzászólás: 61 Csatolások: 0 Azonosító: 265066 offline
|
Csak szerintem érdekes,hogy erről az esetről nem készült semmi videófelvétel?Mármint lehet,hogy csak nekem jutott ez eszembe,de szerintem az emberek 99%-a elkezdené fotózni és videózni ha egy külföldi híresség sört öntene egy vendégre.Na mindegy,valamiért úgy gondolom hogy Jen ezt csak kitalálta,hogy legyen valami hír róla.Ha meg nem,és tényleg ilyet tett,akkor meg szánalmas.Szegény srác csak szelfit szeretett volna.
2017. szeptember 15. 19:47
Idézet (rainbowguy77 @ 2017.09.15. 18:56)
Csak szerintem érdekes,hogy erről az esetről nem készült semmi videófelvétel?Mármint lehet,hogy csak nekem jutott ez eszembe,de szerintem az emberek 99%-a elkezdené fotózni és videózni ha egy külföldi híresség sört öntene egy vendégre.Na mindegy,valamiért úgy gondolom hogy Jen ezt csak kitalálta,hogy legyen valami hír róla.Ha meg nem,és tényleg ilyet tett,akkor meg szánalmas.Szegény srác csak szelfit szeretett volna.
Gondolom hirtelen történt az egész, lehet nem is voltak sokan a bárban, meg azért nem mindenki ismeri őt itt. Szóval hihető, hogy nincs felvétel.
Amúgy igen, Jennek nem kellett volna leönteni, de a sztároknak is van magánélete, ha egyszer azt mondják nem akarnak fotót, akkor tisztelni kéne ezt, nem pedig tovább erősködni meg beszólogatni.
2017. szeptember 15. 22:02
|
|
Cara Delevingne2017visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.07.23. Hozzászólás: 301 Csatolások: 0 Azonosító: 265596 offline
|
Hát, azt kell mondanom itt Jennifer volt a nagyobb bunkó! Egy képet akart csak!!!
2017. szeptember 15. 22:35
|
|
BeccaBeevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.02.14. Hozzászólás: 214 Csatolások: 0 Azonosító: 240326 offline
|
Azért nem kell Jen-t savazni, mert ő már az egesz pesti koltozese elején közölte hogy nem csinal senkivel sem kepet... De nyilvan nem igy kellett volna le reagálni
2017. szeptember 15. 22:58
|
|
DialaMiss Objective |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.27. Hozzászólás: 2235 Csatolások: 0 Azonosító: 214153 offline
|
J. Law maga mondta, hogy részeg volt... Ezek után kár azon lamentálni, kinek van igaza, ki cselekedett kevésbé helytelenül.
Aki meg a srácot okolja, gondoljon bele, vele mi lenne, ha Jennifer Lawrence egy-két méterre állna tőle!
Aki meg a srácot okolja, gondoljon bele, vele mi lenne, ha Jennifer Lawrence egy-két méterre állna tőle!
2017. szeptember 16. 02:40
|
|
Enchanted Huntercomfortably numb |
Csoport: Tag Csatlakozott: 04.10.12. Hozzászólás: 1348 Csatolások: 1245 Azonosító: 221 offline
|
milyen szimpatikus szeretnivaló csaj, mostantól kedvelni fogom.
ja mégse...
ja mégse...
2017. szeptember 16. 03:22
|
jennette13visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.08.13. Hozzászólás: 458 Csatolások: 0 Azonosító: 266018 offline
|
A srác is bunkó volt, amikor ilyen durván beszólt, amiért Jen nem csinált vele közös képet, és ez meg is érthető (hogy nem csinált képet), hiszen egy az, hogy részeg volt, kettő meg, hogy részegen gondolom nincs a legjobb formájában. Hát ki akar így fényképen szerepelni? De Jen is bunkó volt, ami most írható az alkohol számlájára. Hagynia kellett volna a francba, nem még a sörrel burogatni szegény srácot
2017. szeptember 16. 08:11
|
|
BLulu88Cikk író |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.03.30. Hozzászólás: 2172 Csatolások: 0 Azonosító: 242008 offline
|
Nehogy már a srácot kezdjétek már itt sajnálni! Meg lehet érteni azt is hogy ha nem akarja. Szerintem nem mindenki díjazza ha részegen fotózzák amúgy meg egyszer olyat is nyilatkozott Jen hogy már nem készít selfieket a rajongóival ezt is meg lehet érteni. Olyan kérdést tett fel amire nemmel is lehet válaszolni szóval ne háborodjon fel ha nemet mond. Ráadásul Jen szépen mondta neki hogy nem nem pedig lekezelően. Elég nagy tahóság volt a pasi részéről hogy ilyet mondott pont egy Oscar díjas színésznőnek. Én elszégyelném magam a helyébe. Örüljön hogy látta egyáltalán élőben.
2017. szeptember 16. 13:02
|
|
szavy |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 05.05.09. Hozzászólás: 36075 Csatolások: 1849422 Azonosító: 6038 offline
|
Ritka primitív nőszemély. 20x kihangsúlyozza, hogy részeg volt, mintha ettől remélne felmentést az eset alól, és hogy simán csak ő volt a suttyó akkor, nem a csávó.
Ha nem lenne sztár, és a fiú helyébe meglátott volna valakit, aki híres, ugyanúgy odament volna egy képért. Sőt, még ismert emberként is csinált ilyesmit díjátadókon, hogy fangirlként lerohant már nem is tudom hogy kicsodát.
De az jó volt, aranyos volt, mert Jennier Lawrence-t csak szeretni lehet. Hát nem csak.
2017. szeptember 16. 13:18
|
|
Josh_ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 06.12.09. Hozzászólás: 2374 Csatolások: 4774 Azonosító: 21288 offline
|
Kezdjük ott, hogy egy magára valamit is adó nő nem meséli el, ráadásul egy TV műsorban, hogy részeg volt. Persze, ma már ez nem gáz..., de az. Férfiaknál sem szép látvány, ha vedelnek és részegek, de egy nőnél ez hatványozottan igaz.
1 felhasználónak tetszik:
Alison Lerman
2017. szeptember 16. 17:13
Ez azért még nem verekedés. A sztori maga nem is a rajongót, inkább Jennifert minősíti.
2017. szeptember 16. 21:36
Sose volt szimpatikus ez a nő. Egy filmben/sorozatban sem láttam, szóval mint színsznő, nem alkotok róla véleményt, de mint ember, rühellem.
Annyira egy egoista, beképzelt nő(?) és amúgy lehet csak "paranoia" de csak nekem van olyan érzésem, hogy utálja a magyarokat? Hiszen gondoljunk már bele, pont akkor találta ki, hogy nem készít fotót a rajongókkal, amikor a magyar rajongók legnagyobb örömére eljutott Pestre... Most meg csak leállt verekedni egy magyar sráccal ahelyett, hogy készített volna vele egy fotót oszt csókolom?! Vagy szégyelte hogy részeg? Akkor ne piáljon nyilvánosan, nem?
Na mindegy, ez is csak egy bunkó nő... De ez kell a világnak úgy látszik. Akármennyire is szép (mondjuk szerintem cseppet sem az, de a szépség relatív) és tehetséges színésznő (amiről mint mondtam nem mondok véleményt mert egy filmben sem bírtam megnézni mit alkot mert irritál), ezzel a bunkósággal és flegmasággal 5 év múlva, vagy kevesebb a süllyesztőbe fog kerülni - remélem. Visszavehetne az arcából.
Annyira egy egoista, beképzelt nő(?) és amúgy lehet csak "paranoia" de csak nekem van olyan érzésem, hogy utálja a magyarokat? Hiszen gondoljunk már bele, pont akkor találta ki, hogy nem készít fotót a rajongókkal, amikor a magyar rajongók legnagyobb örömére eljutott Pestre... Most meg csak leállt verekedni egy magyar sráccal ahelyett, hogy készített volna vele egy fotót oszt csókolom?! Vagy szégyelte hogy részeg? Akkor ne piáljon nyilvánosan, nem?
Na mindegy, ez is csak egy bunkó nő... De ez kell a világnak úgy látszik. Akármennyire is szép (mondjuk szerintem cseppet sem az, de a szépség relatív) és tehetséges színésznő (amiről mint mondtam nem mondok véleményt mert egy filmben sem bírtam megnézni mit alkot mert irritál), ezzel a bunkósággal és flegmasággal 5 év múlva, vagy kevesebb a süllyesztőbe fog kerülni - remélem. Visszavehetne az arcából.
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.