Marilyn Manson: „Justin Bieber egy darab szar”
2017. szeptember 14. 18:51
|
lovelovevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.07.19. Hozzászólás: 139 Csatolások: 0 Azonosító: 265522 offline
|
Régen volt egy nagyképű korszaka Justinnak, de ha mostanában bárki utána néz, adomány koncerten lép fel, betegeket támogat, adományoz és adományt gyűjt a hurrikán áldozatainak stb. De a média szereti a rossz oldalát mutatni, ezért hiszi azt mindenki hogy még mindig egy beképzelt mint ahogy Manson előadja
2017. szeptember 14. 18:51
|
|
Gureka10queen of clubs |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.13. Hozzászólás: 7395 Csatolások: 566 Azonosító: 193928 offline
|
Idézet
Biebs ráadásul igen szép összeget kaszált az általa forgalomba hozott, Marilyn arcképével ellátott pólókból, melyből az érintettnek is adott némi részesedést, amiért nem terelte jogi útra képének jogtalan felhasználását.
Csak én nem tartom ezt egy picit undorítónak?
2017. szeptember 14. 19:21
|
|
ginredmaynevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.03.13. Hozzászólás: 262 Csatolások: 0 Azonosító: 241404 offline
|
Megláttam egy kislányt
2017. szeptember 14. 19:25
|
|
LollyPoop |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.03.08. Hozzászólás: 943 Csatolások: 0 Azonosító: 262892 offline
|
Simán kinézem Bieberből, hogy ilyen tahó módon nyilvánult meg. Aki meg ismeri egy kicsit is Mansont, az nem lepődik meg azon, hogy ilyen nyersen fogalmaz. Végül is mit szépítsen a dolgokon, a sz*r akkor is az marad, ha csokis briósnak becézgetik.
2017. szeptember 14. 19:49
Azért ha valaki arcképét felhasználjuk a termékeinken a saját érdekükben, hogy ebből profitáljunk, illene megkérdezni az illetőt, hogy oké-e neki.
De a Jennerék után meg sem lepődök. Azért mekkora arc Manson.
2017. szeptember 14. 19:49
|
|
BlackSoulúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.06.11. Hozzászólás: 73 Csatolások: 0 Azonosító: 264842 offline
|
Idézet
megláttam egy kislányt rózsaszín kapucnis pulcsiban, szőke hajjal és kiderült róla, hogy ő Bieber.
Ez k*rvanagy
Amúgy meg Manson minden egyes szavával egyetértek
2017. szeptember 14. 20:01
|
|
Picy |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.12.13. Hozzászólás: 1039 Csatolások: 0 Azonosító: 261338 offline
|
ez kb olyan mint a mai tinip..ák hordanak metallicás meg ac/dc pólókat, de közben azt se tudják mi az a legendás logó a ruhán xd :'D
egyébként egy újabb dráma a láthatáron?
egyébként egy újabb dráma a láthatáron?
2017. szeptember 14. 20:40
Annyira vicces ez a Bieber gyerek.
Mansonnak meg igaza van. Még hogy Bieber tette őt ismét híressé? Ezt szerintem ez a drága sem hitte el.
Manson lehet,hogy nyers,de őszinte és nem egy ilyen nagyképű sztárocska,aki azt hiszi magáról hogy bármit megtehet.
Mansonnak meg igaza van. Még hogy Bieber tette őt ismét híressé? Ezt szerintem ez a drága sem hitte el.
2017. szeptember 14. 20:41
|
|
Cara Delevingne2017visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.07.23. Hozzászólás: 301 Csatolások: 0 Azonosító: 265596 offline
|
Ez k*rva nagy arc!
megláttam egy kislányt rózsaszín kapucnis pulcsiban, szőke hajjal, aztán kiderült róla, hogy ő Bieber! Itt besírtam!! XDD
2017. szeptember 15. 06:38
Akkor én most hozom a popcornt és olvasom a Bieber rajongók és a Manson rajongók egymásnak esését.
2017. szeptember 15. 08:19
|
Lysandranevravisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.11.24. Hozzászólás: 301 Csatolások: 0 Azonosító: 261023 offline
|
Nem igazán bírom Mansont, de igaza van Bieberrel kapcsolatban.
2017. szeptember 15. 08:31
|
|
TheTruthAboutLovefolklore |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.16. Hozzászólás: 4209 Csatolások: 58 Azonosító: 203823 offline
|
Mivel az is... Egy sz*r..aki pàr èv múlva már csak a süllyesztőből próbál kiemelkedni.. De sikertelenül...ez a tini generáció eltűnik, felnőnek, aztán le sem fogják sz*rni, hogy egyáltalán bármikor is rajongtak volna érte. Bieber karrierje meg a föld alatt lesz.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.
Véget ér a Waverly hely: Az új varázslók
Véget ér a Waverly hely: Az új varázslók
Selena Gomez azonban visszatér.

0 felhasználónak tetszik: