Kettő BESTie-tag nem újította meg szerződését a YNB Entertainmenttel, így a formációhoz valószínűleg új tagok fognak majd érkezni. A két kilépett idol nyílt levelet írt a rajongókhoz.
A teljes cikkhez kattints ide!
BESTie: Ketten nem újítottak szerződést
2017. szeptember 14. 16:54
|
|
Hana-chanxX.ɪᴅσʟ ♕ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.01.31. Hozzászólás: 3402 Csatolások: 265 Azonosító: 239786 offline
|
Nem oszlottak fel? Pedig úgy érzem, az lesz ennek a vége hamarosan... :C Sajnos a lányok soha nem voltak népszerűek, alig ismerik őket, ezért megértem, miért nem újították meg a szerződésüket. A két kedvenc tagom maradt pont, de nem hiszem, sokat láthatom őket a színpadon. Igazságtalanság, mert több figyelmet érdemelt volna a BESTie ennél...
2017. szeptember 15. 13:11
|
|
Dwaejitokki구름 공주님 ☁ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.11. Hozzászólás: 1320 Csatolások: 62 Azonosító: 208978 offline
|
Sajnos én is úgy érzem, ennek feloszlás lesz a vége. Azért remélem, hogy ez nem fog bekövetkezni, de mivel tényleg egy elég népszerűletlen (van ilyen szó?x"D)csapat ennek nagyobb az esélye.
Mellesleg pont a két biasom szállt ki, amit megértek, de még fájdalmasabb ez így.:C
Mellesleg pont a két biasom szállt ki, amit megértek, de még fájdalmasabb ez így.:C
2017. szeptember 15. 15:30
|
|
TokyoGhoullelstayourself |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.10.07. Hozzászólás: 1301 Csatolások: 8182 Azonosító: 250454 offline
|
Érezhető volt (így nem lepődők meg), de megmondom őszintén én is inkább a feloszlásra számítottam, meg azt hittem, hogy már semmi hír se lesz róluk. Nagyon rég volt már az utolsó ptomótálásuk ideje így sajna eltűntek a köztudatból. Az meg a másik, hogy pont az a két tag lépett ki, akik a legközelebb álltak a szívemhez:[ Remélem minél hamarabb lesz róluk valami hír, hogy folytatják-e az énekes karrierjüket, mert kár lenne őket elveszíteni.
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.

0 felhasználónak tetszik: