Újabb BTS-klip csatlakozott a 200 milliós megtekintéssel rendelkező k-pop videoklipek listájához.
A teljes cikkhez kattints ide!
Újabb BTS-klip lépte át a 200 milliós megtekintést a YouTube-on
2017. szeptember 13. 17:39
|
|
Ten Thousandvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.03.30. Hozzászólás: 358 Csatolások: 0 Azonosító: 255291 offline
|
És milyen sok fogja még!
Alig várom a comeback-et, biztos vagyok benne, hogy ezúttal is igényes albumot fogunk kapni, és külön büszke vagyok rájuk, amiért a The Chainsmokers-sel dolgoznak együtt (habár nem kifejezetten szeretem őket, főleg a Kínával szemben elsütött rasszista poénjuk miatt). A Bangtan megérdemli a sikert és az elismerést.
#화이팅
Alig várom a comeback-et, biztos vagyok benne, hogy ezúttal is igényes albumot fogunk kapni, és külön büszke vagyok rájuk, amiért a The Chainsmokers-sel dolgoznak együtt (habár nem kifejezetten szeretem őket, főleg a Kínával szemben elsütött rasszista poénjuk miatt). A Bangtan megérdemli a sikert és az elismerést.
2017. szeptember 13. 18:30
|
|
Rebeka0402új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.07.27. Hozzászólás: 9 Csatolások: 0 Azonosító: 265685 offline
|
Büszke vagyok a fiúkra! Gratulálok nekik és csak így tovább!<3
2017. szeptember 13. 18:52
És most ilyenkor kezdenék el legszívesebben fel-le rohangálva üvöltözni, hogy "FÁJJŐŐŐŐ" Na de most komolyan. Te jó ég! Annyira megérdemlik a sikert! Rengeteget dolgoznak és hihetetlenül tehetségesek és nem tudok elégszer hálát adni értük. Alig várom a comeback-et. BTS, ARMY hwaiting!
2017. szeptember 13. 20:25
|
|
Hana-chanxX.ɪᴅσʟ ♕ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.01.31. Hozzászólás: 3402 Csatolások: 265 Azonosító: 239786 offline
|
Nem meglepő, de komolyan. Manapság már divatból is rengeteg 10-12 éves lányka van oda a BTS-ért, hogy ők igazi army-k meg minden. Persze mindegyiknek Jungkook vagy V a kedvence, kedvenc daluk a Fire meg esetleg a Dope és úgy ennyi, amit tudnak. Ja, a yaoi-k írását elfelejtettem. Na mindegy, de nagyon idegesítenek, akik azért hallgatnak valakiket, mert menők. Én azelőtt ismertem és szerettem a BTS-t, mielőtt még egyáltalán először nyertek volna bármilyen díjat. Emlékszem a Danger-es korszakra... Istenem, milyen régen volt. ^^ Hosszú utat megtettek, igazi felnőtt lett minden tag. Sajnos már távolabb kerültek a szívemtől, viszont nem fejtem ki, miért, mivel mennének a sértődések. A koncepciójukra egy rossz szót nem szólhatok, az majdnem tökéletes! ♥ (Lehetnének kevésbé rejtelmesek, mert minden comeback egy új teóriát jelent, és képtelen vagyok ezeket nyomon követni.. >_<)
2017. szeptember 13. 21:37
|
|
PinkBarbieLittle Butterfly |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.13. Hozzászólás: 1975 Csatolások: 0 Azonosító: 177766 offline
|
A "FIRE" a kedvenc klipem tőlük.
Kicsit le vagyok maradva mostanában, nem tudom, hogy mi történik velük, de a visszatérést már várom!!
2017. szeptember 13. 23:36
|
exoverdoseleech |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.05.28. Hozzászólás: 2353 Csatolások: 1181 Azonosító: 226704 offline
|
Egyetértek Hana-chanxX minden egyes szavával.
2017. szeptember 15. 13:14
|
|
Dwaejitokki구름 공주님 ☁ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.11. Hozzászólás: 1320 Csatolások: 62 Azonosító: 208978 offline
|
Én is teljesen egyetértek Hana-chanxX véleményével.
Army voltam én is, de ez a nagy divatból fanolás már kész vicc. Illetve szerintem sokkal jobb számaik voltak anno, mint pl a Danger era, stb.. De ebbe ne menjünk bele.
Azért gratulálok a fiúknak hogy még egy szám elérte ezt a magas nézettséget.
Army voltam én is, de ez a nagy divatból fanolás már kész vicc. Illetve szerintem sokkal jobb számaik voltak anno, mint pl a Danger era, stb.. De ebbe ne menjünk bele.
Azért gratulálok a fiúknak hogy még egy szám elérte ezt a magas nézettséget.
1 felhasználónak tetszik:
exoverdose
2018. május 16. 09:44
Idézet (Niki0718 @ 2017.09.14. 00:06)
És ez egyre csak nőni fog.
Az biztos!
Kapcsolódó sztárok
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.