Engem speciel elszomorítottak egy kicsit a látottak- főleg, hogy szinte az összes képen szerepelt valami háziállat, ami nekem magányosságra utal.
Az egyedüllét és a magány egyébként is teljesen más, előbbiben jól érzed magad, és bármikor fordulhatsz társaság felé is, ha szeretnél, utóbbiban pedig szomorú vagy, és nincs senkid.
„Önmagad lehetsz anélkül, hogy bárki hülyének nézne.” - Csak hogy kiragadjak egy mondatot; ilyen normális esetben szerintem család és barátok között mindenképp elő kéne fordulnia, ahogy sok más felsorolt helyzetről is ez a véleményem.
17 ábra, ami azt igazolja, hogy egyedül élni jó
2017. szeptember 12. 17:16
2017. szeptember 12. 17:18
Csak én vettem észre hogy a csaj kövérebb lett az utolsó képeken?
2017. szeptember 12. 18:29
|
|
_ToTo_Cinikus kritikus |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 05.03.01. Hozzászólás: 12632 Csatolások: 11645 Azonosító: 4133 offline
|
Idézet (Fannii33 @ 2017.09.12. 17:18)
Csak én vettem észre hogy a csaj kövérebb lett az utolsó képeken?
Felszedett pár kilót mert egyedül sokat unatkozott a tv előtt ülve csokin és chipsen élve, mivel nem volt senki mellette, aki azt mondja ne tegye...
2017. szeptember 12. 19:06
|
jennette13visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.08.13. Hozzászólás: 458 Csatolások: 0 Azonosító: 266018 offline
|
_ToTo_: "Felszedett pár kilót mert egyedül sokat unatkozott a tv előtt ülve csokin és chipsen élve, mivel nem volt senki mellette, aki azt mondja ne tegye..." ennél idiótább beszólást még nem láttam, lol. Remélem minden felesleggel rendelkező nővel közlöd, hogy soha ne élj egyedül, mert egyre csak dagadtabb leszel, taps.
Csak azért, mert te kétségbeesetten rettegsz az egyedül éléstől (hiszen akkor nem lenne kin gyakorolnod a szellemességeidet I think so), más még igen is élvezheti azt. És semmi probléma nincs abban, ha van pár kiló felesleg egy nőn vagy férfin
Csak azért, mert te kétségbeesetten rettegsz az egyedül éléstől (hiszen akkor nem lenne kin gyakorolnod a szellemességeidet I think so), más még igen is élvezheti azt. És semmi probléma nincs abban, ha van pár kiló felesleg egy nőn vagy férfin
2017. szeptember 12. 19:50
|
|
Hinata-chanúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.08.16. Hozzászólás: 84 Csatolások: 0 Azonosító: 258963 offline
|
Ha valaki nem fogadja el, hogy a magány és az egyedüllét is lehet jó és sokszor produktív, akkor bizony sokszor lesz szomorú. Meg kell tanulni egyedül lenni és megszeretni a magunk társaságát.
2017. szeptember 12. 20:28
|
|
Staritylaxmivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.12.02. Hozzászólás: 119 Csatolások: 0 Azonosító: 261144 offline
|
Jó cikk lett!
2017. szeptember 14. 16:01
|
|
deep dark nightúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.09.10. Hozzászólás: 86 Csatolások: 0 Azonosító: 266735 offline
|
Aki ezeket nem engedi meg neked, azzal nem is lenne érdemes élni
szerencsére én ezeket a dolgokat itthon is megtehetem, úgy, hogy a családom nem bánja
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: