Az ember ugyan társas lény, ám életünk során vannak olyan időszakok, amikor teljesen egyedül élünk. Sokak szerint ez talán nem olyan buli, mi azonban most megmutatjuk az alábbi ábrák nyomán, hogy egyáltalán nem rossz az, ha az ember egyedül van.
A teljes cikkhez kattints ide!
17 ábra, ami azt igazolja, hogy egyedül élni jó
2017. szeptember 12. 09:37
|
|
LexiCobainDrama Queen® |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 12.08.01. Hozzászólás: 2758 Csatolások: 689 Azonosító: 182219 offline
|
2017. szeptember 12. 12:21
|
|
Fozi DodiForthePolarbears |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.25. Hozzászólás: 1396 Csatolások: 224 Azonosító: 133896 offline
|
Magyarul legyen mindig amit te akarsz? Ez hülyeség... ha sokáig egyedül vagy képtelen leszel komprumisszumokat kötni másokkal és nem tanulsz meg másokkal együtt élni, ha mégis szeretnél majd a későbbiekben. És ha ekkora rendetlenséget tartasz, senki nem megy majd át hozzád még látogatóba sem. Kíváncsi vagyok ki az, aki még ennyit sem szeretne egyedül léte során, hogy legaább néha átugorjon valaki...én biztos nem mennék egy olyan helyre, ahol halmozódnak a pizzás dobozok az asztal alatt, és szét vannak dobálva a ruhák.
2017. szeptember 12. 14:48
Én félnék egyedül élni, mivel itthon is ha csak egy padló recsegést hallok, kapcsolom be a tévét és inditom be a lejátszási listámat
2017. szeptember 12. 15:29
|
|
Tamcsy2001 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.04.09. Hozzászólás: 587 Csatolások: 0 Azonosító: 255514 offline
|
Ha olyan barátod van, aki mellett ezek mind teljesen megállják a helyüket, akkor szerintem az tökéletes és éppen elég
2017. szeptember 12. 15:31
pont azt szeretem abban amikor egyedül vagyok otthon, hogy éjszaka dolgozhatok valamin/takaríthatok/akármi
Utálom az időhöz kötöttséget
2017. szeptember 12. 15:34
|
jennette13visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.08.13. Hozzászólás: 458 Csatolások: 0 Azonosító: 266018 offline
|
Én soha nem bírtam együtt élni senkivel se (anyáméktól is hamar elköltöztem). Nekem maga az átok lenne valakivel együtt élni
2017. szeptember 12. 15:36
|
|
Ten Thousandvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.03.30. Hozzászólás: 358 Csatolások: 0 Azonosító: 255291 offline
|
A barátaim erősen társasági lények, de én mindig is imádtam egyedül lenni, és azt csinálni, amit csak akarok.
2017. szeptember 12. 16:06
|
|
RossioWrong Omen ▲ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.25. Hozzászólás: 1146 Csatolások: 56 Azonosító: 135191 offline
|
Csak tényfeltáró célból: Yao csak a képeket készítette, nem az volt a célja, hogy igazolja az egyedüllét szépségeit (az Instagramja alapján legalábbis). Nekem tetszik a cikk, mert örülök, hogy egyre népszerűbbek a képei. És őszintén el akartam mondani, hogy mi a véleményem _ToTo_ megnyilvánulásáról, de mivel minden cikk alatt hasonló stílusban értekezik/ha olvasod, akkor értekezel, rájöttem, hogy valószínűleg teljesen felesleges. Úgyhogy remélem, hogy egyszer megtalálod a lelki boldogságod, vagy ha megtaláltad, akkor átformálódik ez a szomorú stílus, amiben írsz. Tényleg.
A cikkhez gratulálok!
A cikkhez gratulálok!
2017. szeptember 12. 17:03
|
|
Szandi0820mousquetaire™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.05.02. Hozzászólás: 8894 Csatolások: 233962 Azonosító: 59785 offline
|
Idézet (Fozi Dodi @ 2017.09.12. 12:21)
Magyarul legyen mindig amit te akarsz? Ez hülyeség... ha sokáig egyedül vagy képtelen leszel komprumisszumokat kötni másokkal és nem tanulsz meg másokkal együtt élni, ha mégis szeretnél majd a későbbiekben. És ha ekkora rendetlenséget tartasz, senki nem megy majd át hozzád még látogatóba sem. Kíváncsi vagyok ki az, aki még ennyit sem szeretne egyedül léte során, hogy legaább néha átugorjon valaki...én biztos nem mennék egy olyan helyre, ahol halmozódnak a pizzás dobozok az asztal alatt, és szét vannak dobálva a ruhák.
Valami neked nagyon félrement a cikk jelentésében.
Végül pedig ne általánosíts, attól még, hogy te szeretsz vendégeket fogadni, más még utálhat.
On: Én félig-meddig egyedül élek, úgyhogy ez a cikk mintha totálisan rólam íródott volna. Hogy én milyen koncerteket szoktam letolni a macskáimnak takarítás közben...
2017. szeptember 12. 17:07
Nem olyan rossz az, ha valaki egyedül él, mert önállósodik, mivel muszáj. Csak arra kell figyelni, hogy járjon el az ember ide-oda, hogy tényleg ne egész nap egyedül legyen bezárva. Persze, kellenek ilyen napok is néha.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: