Az alábbiakban ismét csak kiderül, hogy kedvenceink is csak emberek, és őket sem védi semmi a bajtól.
A teljes cikkhez kattints ide!
17 híresség, aki kis híján meghalt – I. rész
2017. szeptember 11. 12:58
|
|
LexiCobainDrama Queen® |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 12.08.01. Hozzászólás: 2758 Csatolások: 689 Azonosító: 182219 offline
|
2017. szeptember 11. 15:04
|
|
Sinister_sistervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.11.13. Hozzászólás: 193 Csatolások: 0 Azonosító: 260871 offline
|
Én Isla Fisher balesetén szoktam mindig meglepődni. Ilyen jelenetek forgatásakor nincs valami biztonsági jelzés, hogy ha bajban van az illető, akkor a jelzésre segítsenek neki? Mivel színésznő, elég jól el tudja játszani a fuldoklót, ezért...
2017. szeptember 11. 16:24
|
|
PinkBarbieLittle Butterfly |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.13. Hozzászólás: 1975 Csatolások: 0 Azonosító: 177766 offline
|
Pont mikor néztem a Szemfényvesztőket, azon gondolkoztam, hogy: Úristen, mintha nem is színészkedne, mindjárt megfullad, segítsen valaki!
Akkor ezek szerint tényleg igazi volt.
2017. szeptember 11. 17:36
|
|
oOKikiOovisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.02.27. Hozzászólás: 470 Csatolások: 0 Azonosító: 262696 offline
|
Isla balesete számomra a legdurvább, látszik azon a jeleneten, hogy fuldoklik.
De a többi is elég rémisztő, szegény DiCaprio! Én nem is tudom mit tettem volna, a helyében...
De a többi is elég rémisztő, szegény DiCaprio! Én nem is tudom mit tettem volna, a helyében...
2017. szeptember 11. 17:44
|
|
KPetrácskavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.08.24. Hozzászólás: 100 Csatolások: 0 Azonosító: 266352 offline
|
Elég durvák! Szerencse, hogy jól vannak.
2017. szeptember 11. 18:53
|
|
Hana-chanxX.ɪᴅσʟ ♕ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.01.31. Hozzászólás: 3402 Csatolások: 265 Azonosító: 239786 offline
|
Ezek elég durvák...
2017. szeptember 11. 18:54
Idézet (Sinister_sister @ 2017.09.11. 15:04)
Én Isla Fisher balesetén szoktam mindig meglepődni. Ilyen jelenetek forgatásakor nincs valami biztonsági jelzés, hogy ha bajban van az illető, akkor a jelzésre segítsenek neki? Mivel színésznő, elég jól el tudja játszani a fuldoklót, ezért...
Egyébként a filmben asszem az eredeti jelenet van benne, amikor tényleg majdnem megfulladt, mert ott mondja is egy ember, hogy tényleg fuldoklik, és asszem ezt így hagyták benne direkt.
Amúgy a filmforgatások nagyon durvák (némelyik). Örülök, hogy mindenki jól van végül is.
2017. szeptember 11. 20:39
|
|
tweeetyvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.25. Hozzászólás: 404 Csatolások: 2 Azonosító: 207212 offline
|
Hihetetlen, nem is gondolná az ember, hogy mennyire durva dolgok történhetnek. Azt gondoljuk, hogy ismerjük ezeket a személyeket és végül kiderül, hogy mennyi mindent nem tudunk róluk. Borzalmas ami velük történt, de szerencsére megmenekültek.
2017. szeptember 12. 20:00
|
|
Roxxy |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.20. Hozzászólás: 1576 Csatolások: 83 Azonosító: 145846 offline
|
_ToTo_ !Egyet szoktam érteni a kommentjeiddel,de most nem.A majdnem ilyen esetekben azt jelenti,hogy totál úgy érezték,hogy mindjárt meghalnak, pluszban erre reális esélyük is volt-tehát nem csak képzelték a veszélyt....
Kapcsolódó sztárok
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Az Eufória készítői elmagyarázzák, mi történt.
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Féltek Anna Wintourtól.
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
A párjával bulizott egyet.
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Reagált az énekesnő képviselője.
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Elmesélte, mit írt neki Ashley Tisdale.
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Mindig illik az öltözete az aktuális filmjéhez.

0 felhasználónak tetszik: