A The Jonathan Ross show-ban vendégeskedett, ahol előjött a hírhedt aranymetszésről szóló cikkek.
A teljes cikkhez kattints ide!
Így reagált Harry Styles arra, hogy ő a leghelyesebb pasi a világon
2017. szeptember 10. 13:44
|
|
Rainbowbubble3366visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.12.10. Hozzászólás: 156 Csatolások: 0 Azonosító: 261278 offline
|
Hát ha ő a leghelyesebb, akkor milyen lehet a legrondább?
... Nem bántásból, de van nála helyeyebb is, legalábbis szerinrem.
2017. szeptember 10. 13:48
De édes, látszik, mennyire zavarba jött először.
De azért örülök, hogy elviccelték ezt az egészet, és nem vették annyira komolyan, mint ahogy a vélhetőleg hamarosan érkező utálkozó kommentelők fogják.
2017. szeptember 10. 14:57
|
Mendesarmyúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.08.19. Hozzászólás: 10 Csatolások: 0 Azonosító: 266232 offline
|
Én maradok Shawn Mendes-nél, ha nem baj ;D
2017. szeptember 10. 15:01
|
|
Cara Delevingne2017visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.07.23. Hozzászólás: 301 Csatolások: 0 Azonosító: 265596 offline
|
Nem tudom miért tartják annyira helyesnek...
2017. szeptember 10. 15:22
|
|
BlaBlaBla69új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.09.09. Hozzászólás: 2 Csatolások: 0 Azonosító: 266727 offline
|
Hogy zavarba jött már a kis aranyos
Szerintem is helyes a srác (bár azért van nála helyesebb pasi is) és tök jó hogy így elpoénkodták mert lesz aki úgyis komolyan fogja venni ezt és elkezd majd beszólogatni.
Szerintem is helyes a srác (bár azért van nála helyesebb pasi is) és tök jó hogy így elpoénkodták mert lesz aki úgyis komolyan fogja venni ezt és elkezd majd beszólogatni.
2017. szeptember 10. 15:35
Valószínűleg a nagybetűs Leghelyesebb Pasi egyáltalán nem ismert világszinten, hanem valahol éldegél, és jól elvan.
2017. szeptember 10. 15:36
|
Hoxa18 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.07.17. Hozzászólás: 904 Csatolások: 0 Azonosító: 246729 offline
|
A szépség relatív hölgyeim! Mi is lenne, ha mindenkinek ugyanaz tetszene??? Valakinek bejön, valakinek nem! Ez "tudományos" megállapítás volt, és Harry nagyon jól reagálta le a dolgot! Szerintem szívdöglesztő, főleg ha teli szívvel, szeretettel mosolyog! Ilyenkor. Ilyenkor Nekem is mosolyra görbül a szám!
2017. szeptember 10. 15:41
|
|
anzi7Mrs. Tomlinson |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.15. Hozzászólás: 4240 Csatolások: 9 Azonosító: 191626 offline
|
Nagyon édesen reagált, mert hát most erre mit is mondhatna az ember? Ez egy tudományos megállapítás és teljesen helytálló, mert az emberek nagyrésze tényleg odáig van harryért és elismeri,hogy rendkívül jó géneket örökölt
Valaki persze ezt ki nem mondaná a világért sem, mert mondjuk utálja és pontosan ezért nem is látja tényleg vonzónak. Meg persze vannak azok is, akiknek teljesen más típusú srácok/férfiak jönnek be. Szerencsére
Az biztos, hogy az én ideálomnak ő teljesen megfelel
2017. szeptember 10. 16:37
Idézet (Sellymee2003 @ 2017.09.10. 15:14)
Nem értem,mit esznek annyira rajta...
Én sem
2017. szeptember 10. 16:46
|
|
stellaxoxovisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.07.22. Hozzászólás: 238 Csatolások: 0 Azonosító: 258257 offline
|
Most kajak mi szép benne? Nem értem én ezt...
2017. szeptember 10. 17:39
Szerintem ez a sok negatív kommentelő végig sem olvasta a cikket.
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még biztos nem láttad!
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.

0 felhasználónak tetszik: