A pár a Harper's BAZAAR rendezvényén vett részt, mi pedig elhoztuk róluk a legédesebb fotókat.
A teljes cikkhez kattints ide!
Egy csokor fotó Selena Gomezről és The Weekndről a vörös szőnyegen
2017. szeptember 09. 12:47
Na végre a srác is mosolygott!
Amúgy tényleg, nagyon aranyos képek róluk
2017. szeptember 09. 14:37
aranyosak, de bármennyire is szeretem Selenat az első kép nekem nagyon mű róla..
2017. szeptember 09. 15:05
Annak ellenére, hogy az elején mennyire abszurdnak véltem ezt a kapcsolatot, mostanra már nagyon édesnek találom őket. Olyan jó látni, hogy Selena végre boldog. Abel pedig tényleg kitett magáért, remekül passzolnak egymáshoz!
2017. szeptember 09. 21:35
|
|
fuckingprincessvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.04.22. Hozzászólás: 487 Csatolások: 13 Azonosító: 263883 offline
|
Ahhh az első kép nem igazán Selenás...inkább mű...vagy mit tudom én. Egyébként aranyos a párocska , csak így tovább nekik és sokáig tartsanak ki egymás mellett!
2017. szeptember 09. 23:56
Értem, hogy sokan szeretik Selenát, nekem sincs semmi bajom vele, de ilyen cikk minek? Ha most küldenék be másról nem kerülne be, ez is csak azért került be, mert ő Selena Gomez. Lol.
Egyébként meg nagyon szép volt a rendezvényen, és aranyosak együtt Weeknd-el^^
Egyébként meg nagyon szép volt a rendezvényen, és aranyosak együtt Weeknd-el^^
2017. szeptember 10. 07:14
|
|
KPetrácskavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.08.24. Hozzászólás: 100 Csatolások: 0 Azonosító: 266352 offline
|
Nagyon cukik :3
2017. szeptember 10. 08:59
Az első képpel én sem tudok mit kezdeni, de a többin nagyon aranyosak együtt
2017. szeptember 10. 09:43
Én vagyok az egyetlen akinek nem tetszik ez a kapvsolat?
2017. szeptember 12. 16:38
|
jennette13visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.08.13. Hozzászólás: 458 Csatolások: 0 Azonosító: 266018 offline
|
Fannii33: már ketten vagyunk!
Amúgy Selena szerintem egy nagyon szép nő, de a nyitóképen (vagy, hogy nevezik azt) valami eszméletlen ronda. Az a szájtartás meg úgy minden. Meg se ismerni. Borzalom. Miért nem tudnak az emberek normális fejet vágni selfie-zéshez?
Amúgy Selena szerintem egy nagyon szép nő, de a nyitóképen (vagy, hogy nevezik azt) valami eszméletlen ronda. Az a szájtartás meg úgy minden. Meg se ismerni. Borzalom. Miért nem tudnak az emberek normális fejet vágni selfie-zéshez?
2017. december 04. 09:32
|
|
dekala2002új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.11.20. Hozzászólás: 43 Csatolások: 0 Azonosító: 260975 offline
|
Szerintem Selena egyszerű-egyszínű ruhában jobban néz ki mint egy csilli-villiben
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még biztos nem láttad!
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.

0 felhasználónak tetszik: