Rajongók gyűjtöttek bizonyítékot a plasztikázásra! Elárasztják a netet az elhíresült előtte-utána képek.
A teljes cikkhez kattints ide!
Taylor Swift kés alá feküdt?! Megdöbbentő fotók kerültek napvilágra!
2017. szeptember 08. 21:09
Istenem, úgy élveztem azt az egy évet amíg nem volt róla cikk.
2017. szeptember 08. 21:10
Whoa, szerintem a klipben látott változások inkább tudhatóak be annak, hogy a szünet alatt felszedett pár plusz kilót (ami mellesleg nagyon jól áll neki) mintsem, hogy megműttette magát.
2017. szeptember 08. 21:12
[Bréking] A legtöbb sztár kés alá fekszik, ilyen ez, nagy a nyomás, hisz mindig veszi őket a kamera. Teljesen megértem őket, nem bűn az, ha valaki szeretne magának megfelelni. Persze van az, amikor már valaki túlzásba esik, de sokszor maga a műtétet rontják el azt meg nehéz kijavítani és könnyű rontani rajta...van aki meg szimplán addict lesz.
2017. szeptember 08. 21:14
|
|
BLulu88Cikk író |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.03.30. Hozzászólás: 2172 Csatolások: 0 Azonosító: 242008 offline
|
Szerintem meg nem hízott semennyit sem. Látszik hogy a hasa meg a combjai is ugyanakkorák mint régen csak a mellei és a feneke lett nagyobb vagyis nagy a valószínűsége a műtéteknek. Vagy csak direkt ezeken a területeken hízott volna? Megnézném milyen fajta az a hízás amitől csak a melled meg a segged nő meg...
2017. szeptember 08. 21:17
...vagy csak megtalálta a push-up melltartóját...?
2017. szeptember 08. 21:20
|
|
Rainbowbubble3366visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.12.10. Hozzászólás: 156 Csatolások: 0 Azonosító: 261278 offline
|
Szerinrem ninxs ebben most semmit rossz. Szeretne megfelelni önmagának, ha ezt csak így tudta elérni akkor hát legyen. Nem esett túlzásokba, legalábbis nincs agyon plasztikázva, és rengeteg ember csináltatja meg a mellét, nem mindenkit áld meg az isten hatalmas keblekkel.. . Szerintem régen is jól nézett ki és most is jól néz ki.
2017. szeptember 08. 21:24
|
|
Domi05Mгş. Ơβгเεŋ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.09.22. Hozzászólás: 5264 Csatolások: 52 Azonosító: 233671 offline
|
Sztem ilyen alak rengeteg edzéssel is elérhető, nem feltétlen feküdt kés alá! Egyébként a melltartót simán lehet push-up is, habár nem mintha akkora különbség lenne a két kép között!
2017. szeptember 08. 21:29
Csak felszedett pár kilót! Jézusom, minek kell ennyire túldramatizálni egy ilyen kis lényegtelen dolgot. Legalább nem olyan gebe, mint volt. Hízott, de előnyére jöttek a plusz kilók
2017. szeptember 08. 21:31
|
|
Selena Gomez Fan.2#EvilRegal |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.26. Hozzászólás: 1983 Csatolások: 4 Azonosító: 200866 offline
|
Tuti csak meghízott. A másik meg, mi van ha plasztikáztatott? Nem hinném, hogy a ti dolgotok.
2017. szeptember 08. 21:52
|
|
Hana-chanxX.ɪᴅσʟ ♕ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.01.31. Hozzászólás: 3402 Csatolások: 265 Azonosító: 239786 offline
|
Én nem hiszem, hogy annyit hízott volna. Talán 5 kilót maximum, de a képek is mutatják, egyedül a melle és a fene lett teltebb. Persze egy-két műtét szerintem belefér, ha ettől jobban érzi magát a bőrében, mert ez nem bűn. A felháborodott kommenteket nem értem; negatív dolog, ha tényleg plasztika áll mögötte? Megáll a Föld, ha Taylor-t megvádolják ezzel? A másik meg, a hírességeket nem a külső adottságaik miatt kellene szeretnünk, elítélnünk stb. A legfontosabb Taylor énektudása lenne, de cikket arról még soha nem láttam, mindig a külső... ^^"
2017. szeptember 08. 22:18
|
|
Bocii98 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.02.09. Hozzászólás: 532 Csatolások: 0 Azonosító: 195695 offline
|
A második képen a keze kitakarja a mellét. Semmit sem bizonyít. Főleg, hogy szerintem egyszerűen csak push up melltartót viselt az utolsó képen. Nem kell mindenből hírt csinálni. Szenzációhajhász. Minden nőnek változnak a mellei hízás, fogyás, ruha vagy melltartó vállasztás függvényében.
2017. szeptember 08. 23:16
Hààt igen ez elöt ugy néz ki elég deszka volt szegény ! XD
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.

0 felhasználónak tetszik: