You Don’t Do It For Me Anymore címmel új kislemezt dobott piacra a Grammy-jelölt énekesnő.
A teljes cikkhez kattints ide!
Új dallal örvendeztette meg rajongóit Demi Lovato
2017. szeptember 08. 07:58
|
|
LexiCobainDrama Queen® |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 12.08.01. Hozzászólás: 2758 Csatolások: 689 Azonosító: 182219 offline
|
2017. szeptember 08. 16:08
|
|
MissTiniStoesselsmoke & mirrors |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.01.25. Hozzászólás: 1560 Csatolások: 70 Azonosító: 219904 offline
|
Sikeresen végighallgattam, és elég vegyes érzelmeim vannak. A hangja kifogástalan, a vokálok elég jól szólnak, és a dalszöveg is szép, de maga a dal... hát fogalmazzunk úgy, hogy nem az én ízlésem. Imádom a balladákat, főleg Demi balladáit, de ez most valahogy nem jön be. Ettől függetlenül alig várom már az album megjelenését, főleg most, hogy a Grammy is rajta tartja a szemét egy jó ideje.
2017. szeptember 08. 16:41
Teljesen más jellegű ballada, mint az eddigiek, egy szóval nem az a tipikus Demi hangzású.Nekem kicsit olyan Jennifer Hudson-os ez a stílus, akit korunk egyik legtehetségesebb énekesnőjének tartok.De ez nem baj, sőt!Ez a soulosabb hangzás sokkal ''éretebb'' kategóriába helyezheti az egész Tell Me You Love Me albumot.Minden előadó megújul előbb-utóbb, Demivel is ez történt/történik.A pop-rock kategóriából szép lassan áttért a soulba, R&B-be.És mint tudjuk, ezt a stílust a Grammy értékeli.A dal úgy tökéletes ahogy van, imádom és átérzem minden egyes másodpercét.Ha az egész album ilyen mély érzelmű, nagyot éneklős dalokra fog épülni, akkor van olyan érzésem, hogy ez lesz Demi eddigi legsikeresebb albuma, ami végre meghozza az első Grammy-t.Nagyon-nagyon megérdemelné már, szal hajrá drágám, én szurkolok ❤ xx
2017. szeptember 08. 17:16
Én valamiért mindig esélyt adok Deminek, hogy legalább a dalait megszeressem, ha már Őt nem kedvelem, de van egy olyan érzésem, hogy ez sosem fog bekövetkezni. Nagyon szeretem az ehhez hasonló dalokat, de ez rendkívülien unalmas lett, arról nem is beszélve, hogy egyáltalán nem tetszett benne Demi hangja, sőt, kifejezetten fülfájdító volt. Nem lett olyan szörnyű, de véleményem szerint nem is lett jó.
2017. szeptember 08. 17:31
A 15 évesen pop-rock albummal debütáló kislányból immár érett nőve cseperedett, nem csak emberileg, de zeneileg is. Nagy változáson ment keresztül az évek során minden terén. Sokat mondogatta, hogy az emberek kombinálni fognak, hogy vajon kiről is szól a dal. Nos, az egyik rajongó kitalálta: a múltbéli énjének énekel. Így még szebb az egész szöveg. A Grammy emberei tényleg nagyon figyelik őt, így nem csak jelölésre számítok, de azért is szorítok, hogy díjra is váltsa majd. Kevesen érdemlik meg nála jobban.
2017. szeptember 08. 21:46
Mióta megjelent, azóta folyton csak ezt a számot hallgatom, hamar beleszerettem.
Ha a többi dal is ilyen lesz, akkor bátran állíthatom, hogy ez lesz Demi karrierjének legjobb albuma. Már nagyon várom, hogy megjelenjen.
És remélem, hogy az albumot jelölik majd Grammy-díjra is, amit díjra is tudna váltani, megérdemelné.
És remélem, hogy az albumot jelölik majd Grammy-díjra is, amit díjra is tudna váltani, megérdemelné.
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Véget ért a Las Vegas-i show-ja.

0 felhasználónak tetszik: