Starity

Új dallal örvendeztette meg rajongóit Demi Lovato

Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2017. szeptember 08. 07:58 #1
LexiCobain
LexiCobain
Drama Queen®

StátuszIf you read, you'll judge.
  Csoport: Moderátor
Hozzászólás: 2758
Csatolások: 689
Azonosító: 182219
You Don’t Do It For Me Anymore címmel új kislemezt dobott piacra a Grammy-jelölt énekesnő.
A teljes cikkhez kattints ide!
2017. szeptember 08. 16:08 #2
MissTiniStoessel
MissTiniStoessel
smoke & mirrors

Státusz"Your body is looking good tonight, I'm thinking we should cross the line..."
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 1560
Csatolások: 70
Azonosító: 219904
Sikeresen végighallgattam, és elég vegyes érzelmeim vannak. A hangja kifogástalan, a vokálok elég jól szólnak, és a dalszöveg is szép, de maga a dal... hát fogalmazzunk úgy, hogy nem az én ízlésem. Imádom a balladákat, főleg Demi balladáit, de ez most valahogy nem jön be. Ettől függetlenül alig várom már az album megjelenését, főleg most, hogy a Grammy is rajta tartja a szemét egy jó ideje.
2017. szeptember 08. 16:41 #3
- törölt felhasználó -    
Teljesen más jellegű ballada, mint az eddigiek, egy szóval nem az a tipikus Demi hangzású.Nekem kicsit olyan Jennifer Hudson-os ez a stílus, akit korunk egyik legtehetségesebb énekesnőjének tartok.De ez nem baj, sőt!Ez a soulosabb hangzás sokkal ''éretebb'' kategóriába helyezheti az egész Tell Me You Love Me albumot.Minden előadó megújul előbb-utóbb, Demivel is ez történt/történik.A pop-rock kategóriából szép lassan áttért a soulba, R&B-be.És mint tudjuk, ezt a stílust a Grammy értékeli.A dal úgy tökéletes ahogy van, imádom és átérzem minden egyes másodpercét.Ha az egész album ilyen mély érzelmű, nagyot éneklős dalokra fog épülni, akkor van olyan érzésem, hogy ez lesz Demi eddigi legsikeresebb albuma, ami végre meghozza az első Grammy-t.Nagyon-nagyon megérdemelné már, szal hajrá drágám, én szurkolok ❤ xx
2017. szeptember 08. 17:16 #4
- törölt felhasználó -    
Én valamiért mindig esélyt adok Deminek, hogy legalább a dalait megszeressem, ha már Őt nem kedvelem, de van egy olyan érzésem, hogy ez sosem fog bekövetkezni. Nagyon szeretem az ehhez hasonló dalokat, de ez rendkívülien unalmas lett, arról nem is beszélve, hogy egyáltalán nem tetszett benne Demi hangja, sőt, kifejezetten fülfájdító volt. Nem lett olyan szörnyű, de véleményem szerint nem is lett jó.
2017. szeptember 08. 17:31 #5
- törölt felhasználó -    
A 15 évesen pop-rock albummal debütáló kislányból immár érett nőve cseperedett, nem csak emberileg, de zeneileg is. Nagy változáson ment keresztül az évek során minden terén. Sokat mondogatta, hogy az emberek kombinálni fognak, hogy vajon kiről is szól a dal. Nos, az egyik rajongó kitalálta: a múltbéli énjének énekel. Így még szebb az egész szöveg. A Grammy emberei tényleg nagyon figyelik őt, így nem csak jelölésre számítok, de azért is szorítok, hogy díjra is váltsa majd. Kevesen érdemlik meg nála jobban.
2017. szeptember 08. 21:46 #6
- törölt felhasználó -    
Mióta megjelent, azóta folyton csak ezt a számot hallgatom, hamar beleszerettem. heart.gif Ha a többi dal is ilyen lesz, akkor bátran állíthatom, hogy ez lesz Demi karrierjének legjobb albuma. Már nagyon várom, hogy megjelenjen.
És remélem, hogy az albumot jelölik majd Grammy-díjra is, amit díjra is tudna váltani, megérdemelné. heart.gif
2017. szeptember 09. 09:05 #7
- törölt felhasználó -    
Gyonyoru ♡
2017. szeptember 09. 16:47 #8
überA
überA

Státusz“Aki harcol, veszíthet. Aki nem harcol, már vesztett is.”
Hozzászólás: 1323
Csatolások: 404
Azonosító: 257618
Tökéletes dal smileeee.gif
2017. szeptember 10. 11:53 #9
Zsóka11
Zsóka11
ᴍɪʀʀᴏʀʙᴀʟʟ

Státuszdarling, I'm a nightmare dressed like a daydream
Hozzászólás: 2906
Csatolások: 57
Azonosító: 170595
Gyönyörű heart.gif én rájöttem, hogy Demi soha nem fog nekem csalódást okozni, minden új dalát első hallásra imádom wub.gif
Ez az album tökéletes lesz, úgy érzem. smileeee.gif
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok