Szex utáni fotót posztolt Istenes Bence
2017. szeptember 20. 00:48
A szex 2 ember intim ügye, nem FB-re meg Instára való. Az utána való pillanat is 2 ember intim ügye. Vagy 3
) mert nem vagyok egy elméletben szexelő, prűd típus. De én biztos nem raknám az orgazmusomat fel a FB-re, és az újszülött gyerekemet sem, és az ultrahangképemet sem. Mindegy, sokan vagyunk sokfélék. Ők ilyenek,én meg másmilyen vagyok. Viszont ezt megfigyeltem, hogy ti, huszonévesek, instantban kapjátok azt a receptet, hogy az apró örömök semmit nem érnek, csak a sztárfeleségség, a menő pasi, a siker, a pénz, a divatos göncölmények és of course majdnem mind sztárok akartok lenni, ez az életcélotok. Pedig: pont, hogy az apró örömök érnek nagyon sokat, és amíg a közösségi oldalon színezítek az imidzset, kimaradtok az életből. Bencére és Adélra is érvényes sztem, hogy klassz, meg jó, hogy boldogok, de az empátia, mint olyan, teljesen kezd kihalni. Kiposztolom, mit zabáltam, tök mindegy, ha egy ismerősüm épp éhen hal, mert egy kiflije sincsen otthon. Lényeg, hogy ÉN jól éljek. Lényeg, hoy NEKEM JÁR. És nem azért jár, mert híres vagyok:)). Vagy azért. És megteszek mindent, hogy nekem JÓ legyen,mert nekem JÁR? a legtrébb, legsötétebb dolgokat, csak aztán, amikor kialszik a legújabb okostelefonomon a fény, akkor veszem észre, hogy nem éltem, hogy önhazugságokban élek, hogy gyilkolom a másikat, hogy nem törődök semmivel és senkivel, és hogy kikapartam ugyan magamnak egy kis sikert, de olyan egyedül vagyok, mint az ujjam.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: