Starity

Szex utáni fotót posztolt Istenes Bence

2 oldal 1 2
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2017. szeptember 10. 11:59 #21
Zsóka11
Zsóka11
ᴍɪʀʀᴏʀʙᴀʟʟ

Státuszdarling, I'm a nightmare dressed like a daydream
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 2906
Csatolások: 57
Azonosító: 170595
Azta, de durva. És mivan akkor? Ők is emberek, más is rak ki ilyen képet, ők nem tehetnek, mert celebek?!
2017. szeptember 11. 19:50 #22
Taissa.
Taissa.
visszatérő vendég

Státuszbroken
Hozzászólás: 299
Csatolások: 30
Azonosító: 256288
kit érdekel? szánalmasak..
2017. szeptember 14. 00:43 #23
Florahh
Florahh
~ρяเи¢εss*~

StátuszMindent akarok én...♥♪
Hozzászólás: 4619
Csatolások: 71
Azonosító: 129076
A következő egy homemade videó lesz? Ezt már inkább tartsák magukban inkább
2017. szeptember 20. 00:48 #24
- törölt felhasználó -    
A szex 2 ember intim ügye, nem FB-re meg Instára való. Az utána való pillanat is 2 ember intim ügye. Vagy 3 smileeee.gif) mert nem vagyok egy elméletben szexelő, prűd típus. De én biztos nem raknám az orgazmusomat fel a FB-re, és az újszülött gyerekemet sem, és az ultrahangképemet sem. Mindegy, sokan vagyunk sokfélék. Ők ilyenek,én meg másmilyen vagyok. Viszont ezt megfigyeltem, hogy ti, huszonévesek, instantban kapjátok azt a receptet, hogy az apró örömök semmit nem érnek, csak a sztárfeleségség, a menő pasi, a siker, a pénz, a divatos göncölmények és of course majdnem mind sztárok akartok lenni, ez az életcélotok. Pedig: pont, hogy az apró örömök érnek nagyon sokat, és amíg a közösségi oldalon színezítek az imidzset, kimaradtok az életből. Bencére és Adélra is érvényes sztem, hogy klassz, meg jó, hogy boldogok, de az empátia, mint olyan, teljesen kezd kihalni. Kiposztolom, mit zabáltam, tök mindegy, ha egy ismerősüm épp éhen hal, mert egy kiflije sincsen otthon. Lényeg, hogy ÉN jól éljek. Lényeg, hoy NEKEM JÁR. És nem azért jár, mert híres vagyok:)). Vagy azért. És megteszek mindent, hogy nekem JÓ legyen,mert nekem JÁR? a legtrébb, legsötétebb dolgokat, csak aztán, amikor kialszik a legújabb okostelefonomon a fény, akkor veszem észre, hogy nem éltem, hogy önhazugságokban élek, hogy gyilkolom a másikat, hogy nem törődök semmivel és senkivel, és hogy kikapartam ugyan magamnak egy kis sikert, de olyan egyedül vagyok, mint az ujjam.
2 oldal 1 2
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok