Ez a tornász lány valószínűleg kimaxolta a világ legkínosabb első randiját: dugulást okozott, megpróbálta kidobni a saját ürülékét, majd beszorult a két ablak közé.
A teljes cikkhez kattints ide!
#TinderHorror: Kimaxolta ez a tornász lány! Senkinek nem lesz ennél kínosabb első randija: saját ürüléke felett lógott
2017. szeptember 07. 14:13
Lehet, hogy én vagyok ennyire buta, de létezik olyan szó, hogy "kimaxol" vagy nem tudom mi lehet ennek a toldalék nélküli változata.
2017. szeptember 07. 14:22
|
|
Sinister_sistervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.11.13. Hozzászólás: 193 Csatolások: 0 Azonosító: 260871 offline
|
Well, that escalated quickly
2017. szeptember 07. 14:36
|
|
Hana-chanxX.ɪᴅσʟ ♕ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.01.31. Hozzászólás: 3402 Csatolások: 265 Azonosító: 239786 offline
|
Uhhh... Szavakhoz sem jutok... > <
Azért meglepett, miszerint ezen kínos eset után még találkozgattak. A nő -vagy éppen a férfi...- helyében nem hiszem, hogy akartam volna még látni a másikat. ^^"
Azért meglepett, miszerint ezen kínos eset után még találkozgattak. A nő -vagy éppen a férfi...- helyében nem hiszem, hogy akartam volna még látni a másikat. ^^"
2017. szeptember 07. 14:40
Nagyon szép csaj lehetett ha ezután meg randizni akart vele
2017. szeptember 07. 15:56
|
|
Maiko |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.11.27. Hozzászólás: 1722 Csatolások: 2 Azonosító: 261082 offline
|
A csaj helyében én zsákkal a fejemen élnék ezután. Kis hülyeségek miatt is szégyenben érzem magam. Komolyan felnézek rá, hogy ezután képes volt a srác szemébe nézni. Egy hős a szememben.
2017. szeptember 07. 16:10
Ezen szakadtunk tegnap pont
Most komolyan ki az a hülye, aki kidobja a saját s_ját az ablakon, mert eldugult a budi. Nem hiszem, el, hogy nem tudta volna valami normális módon megoldani. És ez a nagyon "okos" még utána is mászik... Jééééézus! Komolyan, emberek...
2017. szeptember 07. 16:47
|
|
Lunaravisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.09.07. Hozzászólás: 171 Csatolások: 21 Azonosító: 266698 offline
|
Amikor még reménykedsz az emberiségben....de az ismét csalódást okoz X"D Istenem, felnőtt nő és olyat csinál amit a 2 éves unokaöcsém nem tenne.
Bár az sem volt jobb aki anno a táskájába tette...khhm.
Bár az sem volt jobb aki anno a táskájába tette...khhm.
2017. szeptember 07. 17:21
Egy másik oldalon már volt szerencsém elolvasni a sztorit, ott már a címen is meghaltam.
Esküszöm néhány ember mit képes csinálni ha bepánikol.
2017. szeptember 07. 21:49
|
|
ElodyEinzelgänger |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.08. Hozzászólás: 9489 Csatolások: 674 Azonosító: 154912 offline
|
es ez miert is terjedt el a vilaghalon?
en egy ilyen sztorit semmi penzert nem osztanek meg. amugy en is gyakran tartok tole, hogy eldugitom valaki wc-jet, egy ismerosomnel pl nem lehet lehuzni valamiert a wc papirt, mert mar attol eldugul, wtf. xd jobban jart volna, ha szol a csavonak, hogy bocs, rossz a vece...
2017. szeptember 07. 22:10
|
|
Cara Delevingne2017visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.07.23. Hozzászólás: 301 Csatolások: 0 Azonosító: 265596 offline
|
Hát ez szar ügy XD
2017. szeptember 08. 15:26
|
|
Roxxy |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.20. Hozzászólás: 1576 Csatolások: 83 Azonosító: 145846 offline
|
JustMe18 "Lehet, hogy én vagyok ennyire buta, de létezik olyan szó, hogy "kimaxol" vagy nem tudom mi lehet ennek a toldalék nélküli változata." A fenét vagy buta!Igazad van:a maxol-hoiz nem helyes smemit hozzátenni,mert így magában jelenti azt,amit a kimaxollal akartak kifejezni.Helytelen a kimaxolás.Meg persze a ledegradálás is,és az is,ha valami újonnan felújított....
2017. szeptember 08. 21:18
|
|
ryku |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.29. Hozzászólás: 680 Csatolások: 2 Azonosító: 192633 offline
|
Halálciki. Nem lett volna egyszerűbb bevallani az igazat? "Bocs de eldugult a wc" vagy valami ilyesmi. Na de kihajítani az ablakon? Édes Istenem! Sokkal nagyobb szarba hozta magát.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még biztos nem láttad!
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.

0 felhasználónak tetszik: