Ijesztő piros lufik lepték el a világot
2017. szeptember 07. 07:03
|
|
Jenny LawlietLove Me Till It Hurts |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.30. Hozzászólás: 3505 Csatolások: 87 Azonosító: 130326 offline
|
Nagyon jó ötlet szerintem.
Jó lenne, ha itt is lennének ilyenek. Imádom Stephen Kinget.
2017. szeptember 07. 16:20
|
|
Nelli00the chin thing™ tae does to jungoo |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.08.03. Hozzászólás: 1104 Csatolások: 2 Azonosító: 258594 offline
|
Szerintem rohadt jó film lett, de nem biztos, hogy lesz merszem megnézni, mert már az előzetes befosatott.
De Finn Wolhard-ra kíváncsi vagyok, szóval sztem nem fogom kihagyni.
2017. szeptember 07. 22:24
|
|
Fallengirl |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.18. Hozzászólás: 887 Csatolások: 0 Azonosító: 164007 offline
|
Tyuha... eleg durvának néz ki
ha megnézem megint csak 3 hétig nemalszok semmit sztem xD de amugy jól megcsinálták...legalábbis az előzetes alapján egy kiadós hátborzongató horror
2017. szeptember 08. 05:50
|
|
LovelyBarbaraPalvinHunter |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.01. Hozzászólás: 2546 Csatolások: 686 Azonosító: 226899 offline
|
naaaaaagyon varom
2017. szeptember 08. 13:32
|
|
alltimelovervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.03.24. Hozzászólás: 154 Csatolások: 0 Azonosító: 223147 offline
|
Stephen King-nek van ennél sokkal jobb regénye is, nem tudom miért ez kapja a legnagyobb hájpot...
2017. szeptember 09. 18:02
|
|
Dreamchibi |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.11. Hozzászólás: 784 Csatolások: 0 Azonosító: 193823 offline
|
Tesóm rábeszélt, hogy menjek el vele moziba. Szerintem egyikünk se tudja, hogy mire vállalkoztunk. Nem vagyok benne biztos hogy normális vagyok. XD
2017. szeptember 09. 18:56
|
|
stellaxoxovisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.07.22. Hozzászólás: 238 Csatolások: 0 Azonosító: 258257 offline
|
Nem vágom mi ez a nagy felhajtás körülötte, King-nek rengeteg jobbnál jobb könyve van! Nem csak ez. Persze ezt is imádom, ne értsétek félre, de mióta megnéztem az előzetest rettegek a bohócoktól, ennek ellenée, barátom mégis rábeszélt, hogy menjünk, jó lesz, naa, hát, nem hiszem, hogy normális vagyok, hogy ilyen fokú félelemmel megnézem majd ezt a filmet... xD
De azért várom, mivel a könyv elég nagy kedvencem
De azért várom, mivel a könyv elég nagy kedvencem
2017. szeptember 09. 19:47
|
|
Madamevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.04.16. Hozzászólás: 109 Csatolások: 0 Azonosító: 242739 offline
|
Ma voltam a filmen. Zseniális. Bár, inkább thriller, mint horror.
+ megvan benne a gyerekcsata, ami inkább vígjátékká változtatja az egészet.
Imádom a szereplőket, tipikusak, minden embertípust feldolgoznak. A film magában hordozza a gyerekbántalmazás témáját, valamint a gyerek-felnőtt közti különbséget.
Rettentően tartalmas 2 óra! az effektek baromi jók, már a végén kissé összecsapott. A vágási hibák is becsúsznak olykor-olykor.
De a téma jó. És legalább van egy ikonikus dolog benne: a lufi, amelyhez egy tökéletes kulcsszót csatoltak: "lebegés".
Valamint az is tetszik, hogy nem rejtegetik azt, hogy az akkori fiatalok is káromkodtak, meg cigiztek MÉGIS nagy dolognak számított a csók.
+ megvan benne a gyerekcsata, ami inkább vígjátékká változtatja az egészet.
Imádom a szereplőket, tipikusak, minden embertípust feldolgoznak. A film magában hordozza a gyerekbántalmazás témáját, valamint a gyerek-felnőtt közti különbséget.
Rettentően tartalmas 2 óra! az effektek baromi jók, már a végén kissé összecsapott. A vágási hibák is becsúsznak olykor-olykor.
De a téma jó. És legalább van egy ikonikus dolog benne: a lufi, amelyhez egy tökéletes kulcsszót csatoltak: "lebegés".
Valamint az is tetszik, hogy nem rejtegetik azt, hogy az akkori fiatalok is káromkodtak, meg cigiztek MÉGIS nagy dolognak számított a csók.
2017. szeptember 10. 17:44
|
|
MrsBiersackúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.06.04. Hozzászólás: 10 Csatolások: 0 Azonosító: 264681 offline
|
Félek a bohócoktól, mégis nagyon tetszik ez a film. És a könyvet is el szeretném olvasni.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: