Ijesztő piros lufik lepték el a világot: az ok egészen hátborzongató sokak szerint!
A teljes cikkhez kattints ide!
Ijesztő piros lufik lepték el a világot
2017. szeptember 06. 16:12
|
|
Cara Delevingne2017visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.07.23. Hozzászólás: 301 Csatolások: 0 Azonosító: 265596 offline
|
Remélem, hogy eltudok menni megnézni a moziban.
2017. szeptember 06. 16:16
|
|
LadyAlyMama Roach |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.02.25. Hozzászólás: 3203 Csatolások: 7322 Azonosító: 88389 offline
|
Uhh jónak tűnik. A '90-est láttam az se rossz, de a felújított változat ijesztőbbnek tűnik. Remélem tényleg az is. Talán még moziban is sikerül megnézni. Örülnék.
2017. szeptember 06. 16:16
Hihetetlenül várom már ezt a filmet. A könyvet imádtam, így szerintem a film sem fog csalódást okozni.
Mondom ezt úgy, hogy kiskorom óta rettegem a bohócoktól, lol.
2017. szeptember 06. 16:21
|
jennette13visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.08.13. Hozzászólás: 458 Csatolások: 0 Azonosító: 266018 offline
|
Nekem sose nyerte el a tetszésemet Stephen King, pedig többször is nekiültem a könyveinek. Hát ez van. Valahogy azért a címbe elrejthették volna az utalást rá, mert akkor meg se nyitom. Azt hittem legalább valami értelmes dolgot rejt a cikk
2017. szeptember 06. 16:25
Könyvben 100% jobb ezt már most megmondhatom. Annak idején láttam a régit, jó volt, kulthorror, oké, de könyvben sajnos nem olvastam és ugyebár ha valamiből adaptáció készül... De meg fogom nézni, miért ne?
2017. szeptember 06. 16:39
|
|
Wendy17visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.02.04. Hozzászólás: 488 Csatolások: 0 Azonosító: 220562 offline
|
lehet velem van a baj de én ezt nagyon ötletes reklámozásnak tartom... és én inkább nevetnék rajta ha meglátnám az utcám xd
a filmet pedig tuti megfogom nézni
a filmet pedig tuti megfogom nézni
2017. szeptember 06. 18:23
|
|
fuckingprincessvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.04.22. Hozzászólás: 487 Csatolások: 13 Azonosító: 263883 offline
|
Hát remélem mikor pénteken megyünk a filmre , nem találkozok eggyel sem
Mert akkor nem a filmre fogok elmenni hanem a kórházba xd
2017. szeptember 06. 19:20
|
|
Dwaejitokki구름 공주님 ☁ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.11. Hozzászólás: 1320 Csatolások: 62 Azonosító: 208978 offline
|
Ez nagyon ötletes lett.
o :DDD
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.

0 felhasználónak tetszik: