Több új televíziós sorozat is jelenik meg idén ősszel illetve jövő év elején, amit mindenképp nézned kell! Nézzük is a listát, melyek ezek.
A teljes cikkhez kattints ide!
7 új sorozat, amit mindenképp nézned kell!
2017. szeptember 06. 14:16
Lucy sorozatát egyértelműen nézni fogom, Lucy miatt is, és mert nekem nagyon tetszik az előzetese, a leírása, érzem, hogy nagy kedvencem lesz. A Dynasty nem fogott meg annyira, viszont Elizabeth adok esélyt a sorozatnak. Mégis a The Gifted érdekel a legjobban, még csak nemrég hallottam róla, de azóta nagyon várom már az októbert.:3 A többi nem éppenséggel érdekel.
2017. szeptember 06. 15:10
|
|
Selena Gomez Fan.2#EvilRegal |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.26. Hozzászólás: 1983 Csatolások: 4 Azonosító: 200866 offline
|
Egyedül Freddie sorozata az innen amit nézni fogok.
2017. szeptember 06. 16:15
|
jennette13visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.08.13. Hozzászólás: 458 Csatolások: 0 Azonosító: 266018 offline
|
A Dynasty számomra régóta várólistás, nagyon tetszik az előzetese, remélem tényleg ilyen eseménydús lesz. Innen még a Mayor érdekelne, de Lea Michele teljesen eltántorított tőle. Frászt kapok attól a csajtól, borzasztó színész és a hangjától is kiráz a hideg (természetesen nem a jó értelemben)
2017. szeptember 06. 17:12
|
|
BLulu88Cikk író |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.03.30. Hozzászólás: 2172 Csatolások: 0 Azonosító: 242008 offline
|
Amikor megjelent a Dynasty előzetese már akkor vártam és még jelenleg is. Remélem több évadot is meg fog élni a sorozat nagyon kíváncsivá tettek a történet iránt. Elizabet Gillies játékát pedig imádom úgyhogy nagyon várós a dolog úgy érzem
2017. szeptember 06. 17:15
Igazság szerint mindig is Aria és Hannah volt az egyik kedvenc hazudozóm, szóval a Life Sentence-be mindenképpen bele fogok nézni, mivel a bemutatója alapján is érdekes sorozatnak tűnik.
A Dynasty, még ha nem is az érdeklődési körömbe tartozó sorozat Liz miatt biztos nézni fogok belőle egy-két részt és ha tetszik tovább nézem
A The Gifted pedig pont az ízlés világom, szóval azt is várom nagyon
Nagyon jó cikk lett, nagyon jól összeállítottad!
A Dynasty, még ha nem is az érdeklődési körömbe tartozó sorozat Liz miatt biztos nézni fogok belőle egy-két részt és ha tetszik tovább nézem
Nagyon jó cikk lett, nagyon jól összeállítottad!
2017. szeptember 06. 20:15
Life Sentence egy tök érdekes sorozatnak hangzik leírás szerint, de elég gyatra a castja...
2017. szeptember 06. 22:43
|
|
mikaelahvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.07.07. Hozzászólás: 312 Csatolások: 0 Azonosító: 257820 offline
|
Idézet (AliceLiza @ 2017.09.06. 20:15)
Life Sentence egy tök érdekes sorozatnak hangzik leírás szerint, de elég gyatra a castja...
Nem csak annak, a többinek is
Divatjamúlt ex-Disney/Nickelodeon/gyerekfilm "sztároknak" (meg persze olyanokkal is megpróbálkoznak, mint Lucy, akiknek épp lefutott a sztár sorozatuk és próbálkoznak hátha híres tud maradni) adnak valami gyatra, nulla tartalmú és mondanivalójú sorozatot, ami úgy két részig nézhető, utána semmit sem tud mutatni.
A Life Sentence meg az a Victoriousos csajnak a sorozata, mondhatni nem rossz alapötlet, de 3 rész után már totál unalmas, mert ilyen gyenge alapsztorikra nem lehet rendes sorozatot építeni, maximum húzni, mint a rétestésztát, lásd PLL, TVD, Teen Wolf, OUAT és társai.
2017. szeptember 06. 23:55
|
|
Alexaaa09 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.04.03. Hozzászólás: 1897 Csatolások: 0 Azonosító: 263421 offline
|
A dynasty-meg a life sentence-t megfogom nézni mert szeretem a szereplőket, de azt kell hogy mondjam hogy idén egy olyan beharangozott sorozatért sem vagyok oda. Valamiért ez nem a sorik éve nekem pedig csak sorozatokat szoktam nézni.
2017. szeptember 07. 11:36
|
|
Janiedreamer ^^ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.02. Hozzászólás: 6051 Csatolások: 43 Azonosító: 142376 offline
|
A Dynasty és a Life Sentence keltette fel legjobban az érdeklődésemet, ami jó, mert úgyis új, klassz sorozatok után kutatok. De a The Good Doctor és a The Gifted is egész jónak tűnik, sőt, lehet, hogy a The Mayorbe is belenézek majd.
2017. szeptember 07. 16:59
|
|
Ritya |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.08.15. Hozzászólás: 2288 Csatolások: 246 Azonosító: 231566 offline
|
Hu Liz miatt tuti belekezdek majd a Dinastybe igazaból a történet nem tetszik.
Na a Giftedbe a történet nagyon tetszik nagyon szeretem az ilyen filmeket biztos nézem.
És hát a Life Sentecebe Lucy van akit utálok de nézni fogom, mert tetszik a sztori és nekem aki az előzetesben a férje még nagyon szimpatikus.
Na a Giftedbe a történet nagyon tetszik nagyon szeretem az ilyen filmeket biztos nézem.
És hát a Life Sentecebe Lucy van akit utálok de nézni fogom, mert tetszik a sztori és nekem aki az előzetesben a férje még nagyon szimpatikus.
2017. szeptember 08. 18:15
|
|
Sophy the bohemian |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.09.24. Hozzászólás: 607 Csatolások: 0 Azonosító: 259935 offline
|
Dinasty alig várom!!
De a Life Sentence-be is bele-bele tekintek majd
2017. szeptember 08. 18:16
|
|
Sophy the bohemian |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.09.24. Hozzászólás: 607 Csatolások: 0 Azonosító: 259935 offline
|
Bocsánat, * Dynasty
2017. szeptember 09. 09:09
|
|
TímeeaV.I.P ❤ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.06. Hozzászólás: 1566 Csatolások: 535 Azonosító: 203278 offline
|
Majd mindbe beletervezek nézni, hisz jelenleg alig van olyan sorozat amit nézek, így nem ártana találni újakat.
De a Dynasty trailer alapján valamennyire tetszik, meg a Life Sentence is. ^^
De a Dynasty trailer alapján valamennyire tetszik, meg a Life Sentence is. ^^
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Sosem érezte magát még ennyire jól.
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Apa lesz a színész. első gyermeküket várják.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.

0 felhasználónak tetszik: