Leonardo DiCaprio lehet a következő Joker
2017. szeptember 04. 19:52
|
jelena4everúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.02.27. Hozzászólás: 95 Csatolások: 0 Azonosító: 262709 offline
|
uhhh jó lenne! Bár nem tudom elképzelni
2017. szeptember 04. 22:29
|
|
Greengal444visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.11.01. Hozzászólás: 117 Csatolások: 0 Azonosító: 214528 offline
|
Hát én is úgy vagyok vele,mint sok előttem szóló: Nagyon szeretem színészként Leót,és rengeteg filmjét imádom.De egyszerűen én nem hiszek abban,hogy egy igazán jó színész bármit el tud játszani.Akkor is vannak szerepek,ami egyszerűen valakinek jól állnak,valakinek meg nem állnak jól.Dicapriót én egyáltalán nem tudom elképzelni Jokerként,ráadásul nem tudnák szerintem annyira megfialítani,hogy ne nézzen ki nevetségesen egy húsz éves karakterként.Úgyhogy remélem ez csak kacsa....
2017. szeptember 04. 22:40
|
|
Dreamchibi |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.11. Hozzászólás: 784 Csatolások: 0 Azonosító: 193823 offline
|
Én azt mondom, hogy Anthony Misiano legyen
2017. szeptember 05. 09:09
|
|
madeleine. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.11.25. Hozzászólás: 1673 Csatolások: 10489 Azonosító: 261034 offline
|
Leo napjaink egyik legnagyszerűbb színésze, mégis úgy érzem, hogy Joker szerepe egyáltalán nem neki való. Mondjuk senkinek nem lesz könnyű felülmúlnia Heath Ledgert, Jared Leto sem volt még csak a közelében sem.
2017. szeptember 05. 15:33
|
|
AmyTurnervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.11. Hozzászólás: 278 Csatolások: 0 Azonosító: 165135 offline
|
Ha már eredettörténet, akkor valóban nem DiCapriót kellene előhúzni, ennyi erővel tényleg maradhattak volna Jarednél is, de ugye, elvileg nekik fiatalabb színész kell... Ledger nagyon jó volt Jokerként, bár nekem Jack Nicholson alakítása ugrik be először, ha a karakterre gondolok.
2017. szeptember 05. 21:35
Dicaprio,mint Joker?Juj
Jared Leto volt a legjobb.
2017. szeptember 11. 17:46
|
|
fuckingprincessvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.04.22. Hozzászólás: 487 Csatolások: 13 Azonosító: 263883 offline
|
DiCaprio remek színész , de én nem tudnám elképzelni Joker-ként
De ha Joker eredettörténetéről beszélünk akkor oda nem egy fiatalabb színészt kerestek elméletileg? ^^ Akkor inkább megkérnék Cameron Monaghan-t vagy Bill-t az AZ bohócát....vaaagy vissza térnek Leto-hoz. Szerintem ő is jó Joker volt.
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: