Ugyan a világ még a Look What You Made Me Do lázában ég, Taylor már a következő nagy dobására készül.
A teljes cikkhez kattints ide!
Beharangozta következő kislemezét Taylor Swift
2017. szeptember 03. 08:44
|
|
LexiCobainDrama Queen® |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 12.08.01. Hozzászólás: 2758 Csatolások: 689 Azonosító: 182219 offline
|
2017. szeptember 03. 09:09
|
|
Domi05Mгş. Ơβгเεŋ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.09.22. Hozzászólás: 5264 Csatolások: 52 Azonosító: 233671 offline
|
A Look What You Made Me Do is remek lett, remélem hasonlóan jó lesz ez is, habár Taylort ismerve biztos nem okoz csalódást! Már kíváncsian várom!
Már most érzem, hogy Taynek az idei is sikerekben gazdag év lesz, hiába közeledünk a végéhez!
2017. szeptember 03. 10:31
|
|
bestdamnfanvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.04.19. Hozzászólás: 350 Csatolások: 0 Azonosító: 263801 offline
|
"Touch me and you'll never be alone"? Úgy látszik Taylor visszafelé fejlődik dalszöveg szinten. Ezután ne csodálkozzon, ha még valaki a szoknyája alá nyúl...
2017. szeptember 03. 11:43
Csodálatos érzés volt, mikor ébredés után Instagramon ezzel találkoztam elsőnek, annyira hihetetlenül jó, már csak ez a kis részlet is belőle. A Look What You Made Me Do-t még mindig meghallgatom legalább ötvenszer egy nap, jó lesz most már valami újat is agyon hallgatnom!
2017. szeptember 03. 14:14
|
|
idoneTimmy Tim |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.20. Hozzászólás: 26335 Csatolások: 2440635 Azonosító: 180890 offline
|
Meghallgattam Spotify-on a teljes dalt és azt kell mondjam, hogy Taylor nagyon kitett magáért! Én élni-halni fogok az új lemezért mar most érzem ezt! Nekem az új Taylor sokkal jobban bejön. #TaylorRocksIt
2017. szeptember 04. 23:33
|
|
TinistaSwiftervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.07.09. Hozzászólás: 320 Csatolások: 0 Azonosító: 257897 offline
|
K@rva jo dal!
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.
Véget ér a Waverly hely: Az új varázslók
Véget ér a Waverly hely: Az új varázslók
Selena Gomez azonban visszatér.

0 felhasználónak tetszik: