Kendall Jenner teljesen kikészült: a Keeping Up with the Kardashians jubileumi részében vallott érzelmeiről.
A teljes cikkhez kattints ide!
Kendall Jenner úgy érezte, hogy véget ért az élete
2017. szeptember 02. 21:27
Nincs bajom Kendallel és a családjával de egy mondatból komolyan cikket kell írni?
2017. szeptember 02. 22:33
|
|
botond96 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.26. Hozzászólás: 2265 Csatolások: 1 Azonosító: 146247 offline
|
én mai napig nem értem hogy miért volt akkor felháborodás , egy a reklám szerintem nagyon jó lett, kettő a koncepciót biztos nem Kendall találta ki ezért nem is lehet hibás, három meg mióta bűn ha egy fehér bőrű ember kiáll a színes bőrűek mellett
2017. szeptember 02. 23:02
|
|
Hana-chanxX.ɪᴅσʟ ♕ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.01.31. Hozzászólás: 3402 Csatolások: 265 Azonosító: 239786 offline
|
Azt hittem, az a téma már régen lecsengett. Egy lerágott csont, nincs mit beszélni róla többé. Át tudom érezni, biztosan rossz volt a kritika, amit annyi embertől kapott, de a hírességek élete ilyen. Meg kellene szoknia, hogy nem minden egy rózsaszín felhőtenger, és nem mindenki lesi a kívánságait. A világ sem a Kardashian-ok/Jenner-ek körül forog.
2017. szeptember 03. 10:13
Már megint itt tartunk?Több hónapja történt már rég elfelejtette mindenki...
2017. szeptember 03. 11:33
Bár nem ide tartozik, de én imádtam a mémeket, amik a reklám alapján készültek, lmao.
Amúgy az a videó egy orbitális nagy hülyeség volt, az hogy Kendall és csapata ezt nem ismerte fel, mikor megkapták hozzá a forgatókönyvet, az ő saruk. Természetesen, érthető, hogy rosszul érintette a sok negatív kritika, elvégre nem akart semmi rosszat ezzel a reklámmal, de átgondolhatta volna a dolgokat, mielőtt rábólint a szereplésre.
Amúgy az a videó egy orbitális nagy hülyeség volt, az hogy Kendall és csapata ezt nem ismerte fel, mikor megkapták hozzá a forgatókönyvet, az ő saruk. Természetesen, érthető, hogy rosszul érintette a sok negatív kritika, elvégre nem akart semmi rosszat ezzel a reklámmal, de átgondolhatta volna a dolgokat, mielőtt rábólint a szereplésre.
2017. szeptember 03. 15:06
|
|
AnnaZriinyiunderworld shooter♦ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.01.19. Hozzászólás: 1951 Csatolások: 16 Azonosító: 239228 offline
|
botond96: nekem is ez a véleményem.
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.

0 felhasználónak tetszik: