Öt sorozat, amit mindenképp nézned kell! – II. rész
2017. szeptember 04. 15:38
|
|
Jacquelineúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.02.18. Hozzászólás: 69 Csatolások: 0 Azonosító: 262534 offline
|
Végül is a My Mad Fat Diary még csak két éve ért véget.
2017. szeptember 04. 22:47
|
|
TinistaSwiftervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.07.09. Hozzászólás: 320 Csatolások: 0 Azonosító: 257897 offline
|
Az elsot talan megnezem
2017. szeptember 06. 19:50
|
|
riri17coup d'état |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.18. Hozzászólás: 15998 Csatolások: 3351 Azonosító: 141001 offline
|
A My Mad Fat Diary az egyik legjobb sorozat, amit valaha láttam imádtam és szerintem ezután a cikk után újra is fogom nézni.
A White Princessen kívül az összeset néztem/nézem, de azt is szeretném elkezdeni már egy ideje. Egyébként a többi sorozatot szeretem, kivéve az Ifjú Pápát, pedig vártam anno, de 2 részig jutottam vele. :/
A White Princessen kívül az összeset néztem/nézem, de azt is szeretném elkezdeni már egy ideje. Egyébként a többi sorozatot szeretem, kivéve az Ifjú Pápát, pedig vártam anno, de 2 részig jutottam vele. :/
2017. szeptember 07. 16:31
|
|
Gyllenhaalantichrist superstar |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.01.05. Hozzászólás: 1039 Csatolások: 0 Azonosító: 238625 offline
|
Az ifjú pápát tényleg mindenkinek látnia kell. Megváltoztatja az ember világnézetét.
2017. november 05. 16:47
|
|
Holland Roden-fanúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.10.17. Hozzászólás: 65 Csatolások: 0 Azonosító: 267350 offline
|
,,Összeválogattunk öt – talán kevésbé ismert – sorozatot, ami esetleg érdekes lehetne számodra, és kedvet kapnál a tévé, vagy számítógép elé csüccsenni megnézni jó pár részt. " Persze...csak rontsátok még jobban az emberek szemét és a gyerekek tanulmányi eredményeit. Elvégre sorozatok nézéséből meg lehet élni és nagyon egészségesek is. Nem igaz?
2017. november 07. 17:13
|
|
TheBestKitsunevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.08.21. Hozzászólás: 275 Csatolások: 0 Azonosító: 259123 offline
|
Idézet (Holland Roden-fan @ 2017.11.05. 16:47)
,,Összeválogattunk öt – talán kevésbé ismert – sorozatot, ami esetleg érdekes lehetne számodra, és kedvet kapnál a tévé, vagy számítógép elé csüccsenni megnézni jó pár részt. " Persze...csak rontsátok még jobban az emberek szemét és a gyerekek tanulmányi eredményeit. Elvégre sorozatok nézéséből meg lehet élni és nagyon egészségesek is. Nem igaz?
Mondod ezt úgy, hogy a profilodon az áll, hogy a kedvenc időtöltéseid a sorozatok/filmek nézése. Azért ilyen képmutatóak ne legyünk már. Vagy neked netán sikerül megélned belőle?
2017. november 07. 20:28
|
|
Dpatrizia444visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.06.25. Hozzászólás: 116 Csatolások: 0 Azonosító: 265065 offline
|
A Fehér hercegnő az egyik kedvencem
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
A párjával bulizott egyet.

0 felhasználónak tetszik: