Starity

Hoppá! Rasszista vicce miatt nem sétálhat a VS-shown Gigi Hadid

3 oldal 1 2 3
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2017. szeptember 02. 23:18 #41
Sissy95
Sissy95
új tag

StátuszLégy boldogan önmagad. Szeresd a hibáidat.
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 98
Csatolások: 0
Azonosító: 265820
Lysandranevra egyet értek.. Egy kis viccből mindenki ekkora nagy felfordulást csinál aminek amúgy értelme sincs... A sok 10 éves itt pattog közben meg nem is tudják, hogy amúgy mi is van... Szánalom... Szegény Gigi meg nem rasszista. Emlékezzetek vissza Ariana fánk nyalásos cuccára amikor mondta, hogy utálja amerikát és az amerikaiakat.. Ezen nem akadt le senki akkor ezen meg miért kell? Emberek lépjetek már tovább ez csak vicc volt...
2017. szeptember 03. 03:18 #42
- törölt felhasználó -    
"Egy kis vicc"... Ez nem vicc volt, hanem rasszizmus. És mivel még egy bocsánat kérést se tudott kinyögni, meg is érdemli az utálatot. Ez olyan mintha egy amerika énekes viccet csinálna a magyarokból és utánna itt akarna koncertet adni. Nem utálom Gigit, szerintem jó modell, de ezt megérdemli. A sok kis 13 éves meg védheti ahogy akarja. xD
2017. szeptember 03. 10:49 #43
Bellarina.19
Bellarina.19
visszatérő vendég
Hozzászólás: 112
Azonosító: 231021
miyumi111 - !!!
Pontosan! Nem a kommentelési lehetőséget kellett volna letiltania, hanem bocsánatot kérnie...
2017. szeptember 03. 11:34 #44
Roxxy
Roxxy

StátuszTanuláááás
Hozzászólás: 1576
Csatolások: 83
Azonosító: 145846
Szülinapján kapta azt a Buddha-fejet.A pasija ázsiai.Most akkor miről bezsélünk???
2017. szeptember 03. 14:35 #45
xxxKinga
xxxKinga
új tag

StátuszNo matter how hard it is I will always smile like an idiot. -Park Chan Yeol
Hozzászólás: 29
Azonosító: 266139
Nem vesztett sokat a vs. Nála ezerszer jobb modellek lesznek még ott..
2017. szeptember 03. 15:09 #46
Lysandranevra
Lysandranevra
visszatérő vendég
Hozzászólás: 301
Azonosító: 261023
miyumi111, nem vagyok kis 13 éves. biggrin.gif És amúgy nem is kedvelem különösképp a csajt, de most sajnálom, hogy egy aprócska tréfa miatt bántják ennyien. Ez nem vallásgyalázás, szerintem Gigiben semmi rossz szándék nem volt. Mondom, nézzétek meg az ateista mémbázist, vagy a szórakoztató valláskritikát facebookon, az ellen senki nem emeli fel a hangját, pedig az tényleg gusztustalan, és bántó.
Szerintem nincs miért bocsánatot kérnie, csupán tisztázhatná, hogy ő ezt nem sértésnek szánta.
2017. szeptember 03. 15:39 #47
- törölt felhasználó -    
Idézet (Lysandranevra @ 2017.09.03. 15:09)
miyumi111, nem vagyok kis 13 éves. biggrin.gif És amúgy nem is kedvelem különösképp a csajt, de most sajnálom, hogy egy aprócska tréfa miatt bántják ennyien. Ez nem vallásgyalázás, szerintem Gigiben semmi rossz szándék nem volt. Mondom, nézzétek meg az ateista mémbázist, vagy a szórakoztató valláskritikát facebookon, az ellen senki nem emeli fel a hangját, pedig az tényleg gusztustalan, és bántó. 
Szerintem nincs miért bocsánatot kérnie, csupán tisztázhatná, hogy ő ezt nem sértésnek szánta.

Nem érdekel a korod, mert nem neked szólt a kommentem. rohog.gif "ez nem vallásgyalázás" Oké... és én hol írtam hogy az? rohog.gif "Gigiben semmi rossz szándék nem vol", miért talán ismered személyesen? wink.gif De mindegy is ha nem volt, olyat mondott amivel embereket bántott meg, így illene bocsánatot kérnie. És hívhatod tréfának, de ha te lennél ázsiai és nap mint nap hallgatnod kéne a fehérek rasszista "vicceit", majd még egy HÍRESSÉG (akinek követő tábora van, így valamilyen szinten számít mit mond) is elsüt egy ilyen "poént" akkor nálad is betelne a pohár. Aztán lehet védeni, továbbra se érdekel, nem várom el a magyarok nagy részétől, hogy megértse az ilyesmit. rohog.gif rohog.gif
2017. szeptember 03. 15:40 #48
Enchanted Hunter
Enchanted Hunter
comfortably numb
Hozzászólás: 1348
Csatolások: 1245
Azonosító: 221
Észlények, ez a csaj apai ágon ázsiai. Akkor ő most öngyűlölő?

Nem azért nem kedvelem, mert "rasszista módon kigúnyolta az európaiakat" (Melania Trump akcentusa).

#kettősmérce #képmutatás
2017. szeptember 03. 15:41 #49
- törölt felhasználó -    
Idézet (Roxxy @ 2017.09.03. 11:34)
Szülinapján kapta azt a Buddha-fejet.A pasija ázsiai.Most akkor miről bezsélünk???

És akkor mi van ha a "pasija ázsiai"?? rohog.gif Ha az én pasim pl. fekete én akkor se csinálhatok black face-t, nem mondthatom hogy n*gger stb. És ha a pasija ázsai, akkor végképp nem kéne ilyet csinálnia, már csak a pasija iránti tiszteletből sem. wink.gif
2017. szeptember 03. 22:25 #50
Roxxy
Roxxy

StátuszTanuláááás
miyumi11!Amit írtam,az azt támasztja alá,hogy nem direkt bántotta meg az ázsiaiakat.De gondolom neked hiába beszél az ember,mert látszik,hogy Ázsia-fan vagy.Két éve barátja vagyok egy kínai családnak,ne gondold,hogy én ellenük vagyok.A barátnőm hatalmas K-pop imádó,meghallgatom a dalokat,amiket küld.Szimpik az ázsiaiak,DE nem kell mindig mindenen megsértődni.Ez egy olyan dolog volt,mint hogy az én kínai barátaim nevetnek rajta,hogy ügyetlenkedem az evőpálcával.Apropó rasszizmus...az senkit nem zavar,hogy az arabok szerint te egy állat vagy,ha nem Allahban hiszel? Szerintem durvább,hogy ők mindenkit maguk alatt állónak kiáltanak ki,mint hogy egy fiatal csaj nevetett a saját buta kis képén,ami hasonlított abban a helyzetben,szögben,fényben Buddháéra. Mi lett volna,ha azt merészelte volna mondani,hogy az ázsiaiaknak kicsi a p*cse?Te is biztos megsértődtél volna azon is biggrin.gif
2017. szeptember 04. 10:36 #51
Lysandranevra
Lysandranevra
visszatérő vendég
Hozzászólás: 301
Azonosító: 261023
Én is szeretem ázsiát, különösképp Japánt, de tudom, hogy ez csak egy ártatlan tréfa volt, semmi rasszizmus nem volt benne. Túlzás ezért bántani, meg instagrammon k***vázni szerencsétlent.
2017. szeptember 04. 19:10 #52
timi5
timi5

StátuszHamilton harmadszorra is világbajnok!
Hozzászólás: 2701
Csatolások: 81
Azonosító: 211719
ezen így kiakadtak?! több is veszett már mohácsnál.....
2017. szeptember 05. 20:19 #53
- törölt felhasználó -    
Idézet (Roxxy @ 2017.09.03. 22:25)
miyumi11!Amit írtam,az azt támasztja alá,hogy nem direkt bántotta meg az ázsiaiakat.De gondolom neked hiába beszél az ember,mert látszik,hogy Ázsia-fan vagy.Két éve barátja vagyok egy kínai családnak,ne gondold,hogy én ellenük vagyok.A barátnőm hatalmas K-pop imádó,meghallgatom a dalokat,amiket küld.Szimpik az ázsiaiak,DE nem kell mindig mindenen megsértődni.Ez egy olyan dolog volt,mint hogy az én kínai barátaim nevetnek rajta,hogy ügyetlenkedem az evőpálcával.Apropó rasszizmus...az senkit nem zavar,hogy az arabok szerint te egy állat vagy,ha nem Allahban hiszel? Szerintem durvább,hogy ők mindenkit maguk alatt állónak kiáltanak ki,mint hogy egy fiatal csaj nevetett a saját buta kis képén,ami hasonlított abban a helyzetben,szögben,fényben Buddháéra. Mi lett volna,ha azt merészelte volna mondani,hogy az ázsiaiaknak kicsi a p*cse?Te is biztos megsértődtél volna azon is biggrin.gif

Ó... Jézus Isten... _nevet.gif
"neked hiába beszél az ember,mert látszik,hogy Ázsia-fan vagy." Nem vagyok "Ázsia-fan", Japánt és Dél-Koreát szeretem, de ez a két ország nem jelenit egész Ázsiát. rohog.gif Egyszerűen tisztelem a többi rasszot is. wink.gif "nem kell mindenen megsértődni" Ki mondta, hogy megvagyok sértve? rohog.gif Egyszerűen jó lenne, ha a sok hülye kihúzná a fejét a seggből, és rájönne, hogy akár szándékosan akár nem de ez rasszista volt, ÉS még bocsánatot sem kért. Valamint te se gondolhatod komolyan, hogy az ha egy EMBER AKIT ISMERSZ és gondolom akihez közel állsz kinevet, valamint ha egy HÍRESSÉG viccet csinál belőled. wink.gif Az arabokat meg tudom minek hozod fel, személy szerint róluk is meg van a véleményem, de most nem ők a téma, hanem Gigi és az ázsiaiak. biggrin.gif
2017. szeptember 06. 14:50 #54
Roxxy
Roxxy

StátuszTanuláááás
miyumi11,Láthatod,hogy nem csak én vagyok ezen a véleményen....Mellesleg kicsit sok lesz már az ázsiaiak álszentségéből is....
2017. szeptember 08. 14:28 #55
teleka
teleka
új tag
Hozzászólás: 76
Azonosító: 250263
És ez mióta rasszista? Én félig ázsiai vagyok, de mi is játszottuk az oviban, hogy mindenki kihúzta a szemeit és akkor most mi vagyunk a kicsi kínaiak...
2017. november 24. 20:44 #56
Gina99
Gina99

StátuszNem mérheted időben az örökkévalóságot. /American Horror Story/
Hozzászólás: 773
Azonosító: 155603
én megértem a kommentelőket :/
3 oldal 1 2 3
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok