Hoppá! Rasszista vicce miatt nem sétálhat a VS-shown Gigi Hadid
2017. szeptember 02. 23:18
|
|
Sissy95új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.08.02. Hozzászólás: 98 Csatolások: 0 Azonosító: 265820 offline
|
Lysandranevra egyet értek.. Egy kis viccből mindenki ekkora nagy felfordulást csinál aminek amúgy értelme sincs... A sok 10 éves itt pattog közben meg nem is tudják, hogy amúgy mi is van... Szánalom... Szegény Gigi meg nem rasszista. Emlékezzetek vissza Ariana fánk nyalásos cuccára amikor mondta, hogy utálja amerikát és az amerikaiakat.. Ezen nem akadt le senki akkor ezen meg miért kell? Emberek lépjetek már tovább ez csak vicc volt...
2017. szeptember 03. 03:18
"Egy kis vicc"... Ez nem vicc volt, hanem rasszizmus. És mivel még egy bocsánat kérést se tudott kinyögni, meg is érdemli az utálatot. Ez olyan mintha egy amerika énekes viccet csinálna a magyarokból és utánna itt akarna koncertet adni. Nem utálom Gigit, szerintem jó modell, de ezt megérdemli. A sok kis 13 éves meg védheti ahogy akarja. xD
2017. szeptember 03. 10:49
|
|
Bellarina.19visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.08.07. Hozzászólás: 112 Csatolások: 0 Azonosító: 231021 offline
|
miyumi111 - !!!
Pontosan! Nem a kommentelési lehetőséget kellett volna letiltania, hanem bocsánatot kérnie...
Pontosan! Nem a kommentelési lehetőséget kellett volna letiltania, hanem bocsánatot kérnie...
2017. szeptember 03. 15:09
|
Lysandranevravisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.11.24. Hozzászólás: 301 Csatolások: 0 Azonosító: 261023 offline
|
miyumi111, nem vagyok kis 13 éves.
És amúgy nem is kedvelem különösképp a csajt, de most sajnálom, hogy egy aprócska tréfa miatt bántják ennyien. Ez nem vallásgyalázás, szerintem Gigiben semmi rossz szándék nem volt. Mondom, nézzétek meg az ateista mémbázist, vagy a szórakoztató valláskritikát facebookon, az ellen senki nem emeli fel a hangját, pedig az tényleg gusztustalan, és bántó.
Szerintem nincs miért bocsánatot kérnie, csupán tisztázhatná, hogy ő ezt nem sértésnek szánta.
Szerintem nincs miért bocsánatot kérnie, csupán tisztázhatná, hogy ő ezt nem sértésnek szánta.
2017. szeptember 03. 15:39
Idézet (Lysandranevra @ 2017.09.03. 15:09)
miyumi111, nem vagyok kis 13 éves.
És amúgy nem is kedvelem különösképp a csajt, de most sajnálom, hogy egy aprócska tréfa miatt bántják ennyien. Ez nem vallásgyalázás, szerintem Gigiben semmi rossz szándék nem volt. Mondom, nézzétek meg az ateista mémbázist, vagy a szórakoztató valláskritikát facebookon, az ellen senki nem emeli fel a hangját, pedig az tényleg gusztustalan, és bántó.
Nem érdekel a korod, mert nem neked szólt a kommentem.
2017. szeptember 03. 15:40
|
|
Enchanted Huntercomfortably numb |
Csoport: Tag Csatlakozott: 04.10.12. Hozzászólás: 1348 Csatolások: 1245 Azonosító: 221 offline
|
Észlények, ez a csaj apai ágon ázsiai. Akkor ő most öngyűlölő?
Nem azért nem kedvelem, mert "rasszista módon kigúnyolta az európaiakat" (Melania Trump akcentusa).
#kettősmérce #képmutatás
Nem azért nem kedvelem, mert "rasszista módon kigúnyolta az európaiakat" (Melania Trump akcentusa).
#kettősmérce #képmutatás
2017. szeptember 03. 15:41
Idézet (Roxxy @ 2017.09.03. 11:34)
Szülinapján kapta azt a Buddha-fejet.A pasija ázsiai.Most akkor miről bezsélünk???
És akkor mi van ha a "pasija ázsiai"??
2017. szeptember 03. 22:25
|
|
Roxxy |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.20. Hozzászólás: 1576 Csatolások: 83 Azonosító: 145846 offline
|
miyumi11!Amit írtam,az azt támasztja alá,hogy nem direkt bántotta meg az ázsiaiakat.De gondolom neked hiába beszél az ember,mert látszik,hogy Ázsia-fan vagy.Két éve barátja vagyok egy kínai családnak,ne gondold,hogy én ellenük vagyok.A barátnőm hatalmas K-pop imádó,meghallgatom a dalokat,amiket küld.Szimpik az ázsiaiak,DE nem kell mindig mindenen megsértődni.Ez egy olyan dolog volt,mint hogy az én kínai barátaim nevetnek rajta,hogy ügyetlenkedem az evőpálcával.Apropó rasszizmus...az senkit nem zavar,hogy az arabok szerint te egy állat vagy,ha nem Allahban hiszel? Szerintem durvább,hogy ők mindenkit maguk alatt állónak kiáltanak ki,mint hogy egy fiatal csaj nevetett a saját buta kis képén,ami hasonlított abban a helyzetben,szögben,fényben Buddháéra. Mi lett volna,ha azt merészelte volna mondani,hogy az ázsiaiaknak kicsi a p*cse?Te is biztos megsértődtél volna azon is
2017. szeptember 04. 10:36
|
Lysandranevravisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.11.24. Hozzászólás: 301 Csatolások: 0 Azonosító: 261023 offline
|
Én is szeretem ázsiát, különösképp Japánt, de tudom, hogy ez csak egy ártatlan tréfa volt, semmi rasszizmus nem volt benne. Túlzás ezért bántani, meg instagrammon k***vázni szerencsétlent.
2017. szeptember 05. 20:19
Idézet (Roxxy @ 2017.09.03. 22:25)
miyumi11!Amit írtam,az azt támasztja alá,hogy nem direkt bántotta meg az ázsiaiakat.De gondolom neked hiába beszél az ember,mert látszik,hogy Ázsia-fan vagy.Két éve barátja vagyok egy kínai családnak,ne gondold,hogy én ellenük vagyok.A barátnőm hatalmas K-pop imádó,meghallgatom a dalokat,amiket küld.Szimpik az ázsiaiak,DE nem kell mindig mindenen megsértődni.Ez egy olyan dolog volt,mint hogy az én kínai barátaim nevetnek rajta,hogy ügyetlenkedem az evőpálcával.Apropó rasszizmus...az senkit nem zavar,hogy az arabok szerint te egy állat vagy,ha nem Allahban hiszel? Szerintem durvább,hogy ők mindenkit maguk alatt állónak kiáltanak ki,mint hogy egy fiatal csaj nevetett a saját buta kis képén,ami hasonlított abban a helyzetben,szögben,fényben Buddháéra. Mi lett volna,ha azt merészelte volna mondani,hogy az ázsiaiaknak kicsi a p*cse?Te is biztos megsértődtél volna azon is 
Ó... Jézus Isten...
"neked hiába beszél az ember,mert látszik,hogy Ázsia-fan vagy." Nem vagyok "Ázsia-fan", Japánt és Dél-Koreát szeretem, de ez a két ország nem jelenit egész Ázsiát.
Kapcsolódó sztárok
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Féltek Anna Wintourtól.
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
A párjával bulizott egyet.
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Az Eufória készítői elmagyarázzák, mi történt.
Meghan Trainor reagált a negatív visszhangra, ami a harmadik gyermeke születése körül alakult ki
Meghan Trainor reagált a negatív visszhangra, ami a harmadik gyermeke születése körül alakult ki
A kicsinek béranya adott életet.
Kiakadtak Sabrina Carpenterre - beszólt egy rajongónak
Kiakadtak Sabrina Carpenterre - beszólt egy rajongónak
A fellépésén meglepő hangot adott ki egy rajongója.
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Reagált az énekesnő képviselője.

0 felhasználónak tetszik: