Hoppá! Rasszista vicce miatt nem sétálhat a VS-shown Gigi Hadid
2017. szeptember 01. 18:45
|
|
Hana-chanxX.ɪᴅσʟ ♕ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.01.31. Hozzászólás: 3402 Csatolások: 265 Azonosító: 239786 offline
|
Most talán elgondolkozik majd rajta, hogy az embereket nem gúnyolunk ki, pláne egy olyan dologért, amiért nem is tehetnek. Szívesen megnézném, mi hogyan reagálnánk, ha éppen a magyarokat figurázta volna ki "viccből".
2017. szeptember 01. 19:03
|
|
tweeetyvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.25. Hozzászólás: 404 Csatolások: 2 Azonosító: 207212 offline
|
Egy ilyen híres személynek vigyáznia kell, hogy mit mond, vagy, hogy mit csinál, akár viccnek szánja, akár nem, mert az emberek könnyen kihasználják a helyzetet, hogy megbántsák, megbélyegezzék, vagy ilyen-olyan jelzőkkel illessék.
2017. szeptember 01. 19:17
|
|
Brigike0109visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.24. Hozzászólás: 479 Csatolások: 0 Azonosító: 202486 offline
|
Most majd talán hátha jobban belegondol, hogy ő igazából híres, és nem csak a barátnőivel ment le aznap este, egy csajos-napra. Ő egy híres személy, és meg kell válogatni a szvait, vicceit. Értem, hogy semmi gúny nem volt benne, mert tényleg nem, de ezt neki jó alaposan át kell gondolna, hogy kivel, mivel viccelődik, mert a média valamikor úgyis meg fogja tudni
2017. szeptember 01. 19:52
|
|
soph |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.03.29. Hozzászólás: 1451 Csatolások: 133 Azonosító: 241974 offline
|
Darling2000, egyetértek veled! A mai világban, ahol arra görcsölnek rá, hogy fogadják el az embert olyannak, amilyen, de máglyán égetnének el valakit azért, mert (nyílvánvalóan nem rossz indulatúság irányította) viccelt kicsit. Bár nekem személy szerint nem kimondottan a szívem csücske, de az vesse rá az első követ, aki (akár négy fal közt) nem figurázott ki még viccből senkit!
És oké, aláírom, hogy híresség, és abban azért van igazság, hogy emiatt különösen vigyáznia kell arra amit mond, de sajnos ez is azért van, mert mindenki kicsavarja más szavait és egyből támadásnak veszi. Gyerekek! Ez a 21. század! Buzdítanak, hogy légy aki lenni szeretnél, légy önmagad, de ha véletlenül is olyan lennél, amit ők nem tudnak elviselni, hát akkor rohadj meg a pokolban!
(És ez nem teljesen vonatkozik ide, de valamilyen szinten mégis)
És oké, aláírom, hogy híresség, és abban azért van igazság, hogy emiatt különösen vigyáznia kell arra amit mond, de sajnos ez is azért van, mert mindenki kicsavarja más szavait és egyből támadásnak veszi. Gyerekek! Ez a 21. század! Buzdítanak, hogy légy aki lenni szeretnél, légy önmagad, de ha véletlenül is olyan lennél, amit ők nem tudnak elviselni, hát akkor rohadj meg a pokolban!
(És ez nem teljesen vonatkozik ide, de valamilyen szinten mégis)
2017. szeptember 01. 20:51
Hát ezt megszívta, de magánam csinálta... amúgy nem sajnálom egyáltalán
2017. szeptember 01. 22:02
|
|
Zsóka11ᴍɪʀʀᴏʀʙᴀʟʟ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.04. Hozzászólás: 2906 Csatolások: 57 Azonosító: 170595 offline
|
Jesszusom, ez egy kis tréfa volt, nem gúnyból csinálta, csak bolondozásból...ez a sok utálat, szidás túlzás. Az egyetlen baj, hogy nem kért bocsánatot, vagy nem magyarázta meg, hogy lecsillapítsa az őrjöngő idiótákat, akik ebbe is belekötnek. Ebben semmi rasszizmus nem volt.
2017. szeptember 01. 23:11
|
jennette13visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.08.13. Hozzászólás: 458 Csatolások: 0 Azonosító: 266018 offline
|
Sokan írjátok, hogy nem gúny volt ez, csak ártatlan tréfa. Nos addig az is lett volna, amígy csak a szemét húzza szét. De neki azt kellett mondania, olyan mint Buddha, ami viszont elég szégyentelen dolog. A vallás miatt akadtak ki olyan sokan, nem a szemhúzás miatt. Egy vallással sosem szabad viccelni, mert az mindig érzékeny téma lesz mindenki számára, aki hívő. Mert szerintem egy igazán hívő katolikus sem nevet rajta olyan jól, mikor Istennel vagy Jézussal viccelődnek. Én nem vagyok hívő ember, csupán meg vagyok keresztelkedve, meg elsőáldozás stb a szüleim miatt, de mégse szeretem, ha Jézussal viccelődnek. Az szerintem nem vicces. Gigi is, ha egy random ázsiai nevet mondott volna egy ilyen nagy kaliberű "személy" helyett, nagy valószínűséggel a kutya nem kapta volna fel a vizet. Vagy legalább bocsánatot kért volna tényleg. Ha random nevet mond és úgy kezdenék el támadni, akkor megérteném, hogy nem kér bocsánatot, mert az tényleg túldramatizálás lenne, na de a vallássál nem viccelünk!
2017. szeptember 02. 09:15
|
Lysandranevravisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.11.24. Hozzászólás: 301 Csatolások: 0 Azonosító: 261023 offline
|
Te jó ég, ez csak egy kis tréfa volt, ezért ennyi utálat, és szidás? Már bocsi jennette13, de ha valaki azt mondja, pl., hogy olyan, mint Jézus, én nevetnék rajta, (hívő vagyok) mert ez csak egy kis vicc, nem vallásgyalázás. A másik meg, hogy ott van pl. a Charlie Hedbo, ahova tényleg gusztustalan karikatúrákat készítettek a muszlimokról és keresztnyekről, mégsem tett senki semmit, senki ne háborodott fel. Viszont ekkora botrányt amiatt, hogy nevettek azon, hogy Buddhára hasonlít...
2017. szeptember 02. 14:02
|
jennette13visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.08.13. Hozzászólás: 458 Csatolások: 0 Azonosító: 266018 offline
|
Gureka10: egyetértek! Sajnos az emberiség elég nagy hányada még nem nőtt fel teljesen...
2017. szeptember 02. 14:17
|
|
Bellarina.19visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.08.07. Hozzászólás: 112 Csatolások: 0 Azonosító: 231021 offline
|
Gureka10: teljesen igazad van!
2017. szeptember 02. 15:07
|
Lysandranevravisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.11.24. Hozzászólás: 301 Csatolások: 0 Azonosító: 261023 offline
|
Gureka10, szerintem, amit Gigi csinált, az még nem kigúnyolás. Ennél én sokkal undorítóbb dolgokba szoktam belefutni a neten, pl. az ateista mémbázis elég gusztustalan szokott lenni. Gigit emiatt az apró tréfa miatt ennyire szidni butaság.
2017. szeptember 02. 15:38
|
|
Netti35visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.15. Hozzászólás: 214 Csatolások: 0 Azonosító: 171275 offline
|
Nem szeretném bántani a hölgyeményt, véleményem szerint valóban gyönyörű nő. Viszont valószínűleg ha hallott is Buddháról, nem igazán tudhat róla semmit sem vagy magáról a vallásról. Ázsiában az egyik legelterjedtebb vallás a buddhizmus és ezt a vallást a többség tüzetesen elvakultan követi, illetve maga a kinézetük is érzékeny pont, főleg ez a húzott szem dolog. Azt viszont nem gondolnám, hogy rasszista akart ez lenni vagy sértésnek szánta, de nyilván vannak olyanok akik magukra vették és bizonyára rengeteg ázsiai rajongója van véleményem szerint, mielőtt elindul legalább a sajtósával írasson ki néhány sort, amiben elnézést kér vagy akár annyit megerősít, hogy nem sértésnek szánta.
2017. szeptember 02. 16:18
|
|
Maiko |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.11.27. Hozzászólás: 1722 Csatolások: 2 Azonosító: 261082 offline
|
Függetlenül attól, hogy kinek mi a véleménye a zúgolódás jogosságáról, de ha már egyszer megy a hiszti a képei alatt, és tudja, hogy Kínában tartják a VS-t, igazán kieröltethetett volna magából egy bocsánatkérést. Így a helyében én nagy ívben elkerülném az országot.
2017. szeptember 02. 18:11
|
|
WhiteSparkleúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.08.02. Hozzászólás: 71 Csatolások: 0 Azonosító: 265823 offline
|
Á... Kezdjük ott hogy meghívták , meg nem is ? Érdekes ... És ismerős ! #IgenCsenge!
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: