Szeptemberben érkezik az iPhone 8
2017. szeptember 02. 13:15
|
|
Rêveurloml ౨ৎ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.01.06. Hozzászólás: 37774 Csatolások: 22367 Azonosító: 252965 offline
|
Szerintem ronda és nem is értem, hogy sokan miért vannak annyira oda az iPhoneokért. Az is csak egy telefon, de persze a "tömegemberkéknek" ilyen kell, mert "hú, az menő". Az árakról meg ne is beszéljünk.
2017. szeptember 02. 16:43
|
|
Rusher Girl 007 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.07.13. Hozzászólás: 769 Csatolások: 0 Azonosító: 246453 offline
|
hát nem nagy szám,a kamerája nagyon csúnya a szine az elmegy de a kamera nagyon ronda.A hetes se valami a legszebb de mégis jobb mint ez.Nem értem minek kell mindig új,úgyis mindegyik ugyanazt a funkciót tudja felesleges..és az árakról ne is beszéljünk...
2017. szeptember 02. 17:27
|
|
ElodyEinzelgänger |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.08. Hozzászólás: 9489 Csatolások: 674 Azonosító: 154912 offline
|
már a hetes széria darabjai is nagyon csúnyák voltak, de látom ezt is sikerül talán felülmúlni. és ez az egész baromság a töltőkkel, vezeték nélküli fülesekkel teljesen felesleges, ennyire nem kellene eltérni egy normál telefon külsejétől. és mégis kinek kell 500 GB tárhely? oké, elismerem, nem 16-ot kell venni, ahogy én tettem de ennyire futotta, lassan már nem is magát a telefont fizeted meg, hanem a tárhelyt és az egyre furább színű hátlapokat. az új árnyalat nagyon csúnya szerintem, inkább valami kéket kellett volna, ha nagyon muszáj a színekkel babrálni, de már annyi fajta iPhone van. bőven elég lenne 4 alap szín, léteznek telefontokok is. szívesen beruháznék egy új iPhone-ra a jövőben annak ellenére, hogy a jelenlegi 6+ készülékem is aránylag jól működik (még), de ilyen csúnya telefont nem szívesen tartanék a kezemben, hiába tud sokat...
2017. szeptember 02. 23:24
|
|
Skandtielvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.04.19. Hozzászólás: 102 Csatolások: 0 Azonosító: 263784 offline
|
Újabb Iphone?! Felesleges megvenni, mert jövőre veheted az hiper szupi újabb kiadását, ami annyit tud,mint a többi telcsi csak sokkal több tárhelye van és ennyivel kifújt.
2017. szeptember 05. 17:20
|
|
PinkBarbieLittle Butterfly |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.13. Hozzászólás: 1975 Csatolások: 0 Azonosító: 177766 offline
|
Úristen minek kell újat csinálni majdnem minden évben?
Azt hiszem sose lesz iPhone-om
Ennek az árán már el lehet menni nyaralni valahova. Na mindegy. :S
2017. szeptember 09. 21:39
|
|
fuckingprincessvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.04.22. Hozzászólás: 487 Csatolások: 13 Azonosító: 263883 offline
|
Utálom az IPhone-okat....nem értem hogy lett ilyen felkapott...
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: