A színésznő karaktere óriási változáson esik át a jövőre képernyőre kerülő ötödik évadban. VIGYÁZAT, SPOILERVESZÉLY!
A teljes cikkhez kattints ide!
Eliza Taylor izgatottan várja A visszatérők folytatását
2017. szeptember 01. 06:45
|
|
LexiCobainDrama Queen® |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 12.08.01. Hozzászólás: 2758 Csatolások: 689 Azonosító: 182219 offline
|
2017. szeptember 01. 06:47
Nagyon imádom Elizát és Clarke-ot, na meg persze a sorozatot is, iszonyúan várom már az új évadot.
2017. szeptember 01. 13:04
|
rosa82 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.09. Hozzászólás: 2235 Csatolások: 0 Azonosító: 201674 offline
|
Már nem láttam egy részt sem amióta megölték Lincolnt undorító volt ahogy bántak vele szóval nem igazán rajongok egy olyan sorozatért amiben a szereplők nem állnak ki társukért. Kezdek attól tartani hogy ezt is csak húzni halasztani fogják bedobva új csavarokat csak ne kelljen abbahagyni , jól indult de már rég nem az igazi
2017. szeptember 01. 18:51
|
|
Lisanneinjeolmi <3 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.12.28. Hozzászólás: 11007 Csatolások: 2193 Azonosító: 252651 offline
|
Idézet (rosa82 @ 2017.09.01. 13:04)
Már nem láttam egy részt sem amióta megölték Lincolnt undorító volt ahogy bántak vele szóval nem igazán rajongok egy olyan sorozatért amiben a szereplők nem állnak ki társukért. Kezdek attól tartani hogy ezt is csak húzni halasztani fogják bedobva új csavarokat csak ne kelljen abbahagyni , jól indult de már rég nem az igazi
Már nem azért, de ki kellett volna raknod óriási spoiler jelet, mert biztosan lesznek olyanok, akik elolvassák a cikket, majd a kommentedet, de én csak mondtam.
A másik meg, Lincoln halála igazából azért következett be, mert Ricky máshol kapott munkát, de látszik, mennyire informált vagy a The 100 színészei terén.
2017. szeptember 02. 15:10
Igazán meg tudom őt érteni, én is nagyon izgatott vagyok már az új évaddal kapcsolatban.
Clarke alapból az egyik kedvenc karakterem a sorozatban, ezért kíváncsi leszek erre a (hallottak alapján igen nagy) karakterfejlődésre, hogy hogyan is fog állni neki az "anyaszerep".
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még biztos nem láttad!
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.

0 felhasználónak tetszik: