Idestova öt évvel ezelőtt ért véget a The CW valaha volt egyik legnépszerűbb tini drámasorozata, a Gossip Girl.
A teljes cikkhez kattints ide!
Ed Westwick a mai napig nem tudja, ki Pletykacica
2017. augusztus 30. 20:34
|
|
LexiCobainDrama Queen® |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 12.08.01. Hozzászólás: 2758 Csatolások: 689 Azonosító: 182219 offline
|
2017. augusztus 30. 21:00
|
|
ginredmaynevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.03.13. Hozzászólás: 262 Csatolások: 0 Azonosító: 241404 offline
|
Na majd Mindjart megirom neki!!
2017. augusztus 30. 22:34
|
|
Brigike0109visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.24. Hozzászólás: 479 Csatolások: 0 Azonosító: 202486 offline
|
Hát, őszintén szólva, eléggé zavaros volt a vége, sokmindent én sem értettem, de ő esetleg nem kapott forgatókönyvet?
2017. augusztus 30. 22:35
|
|
kíváncsi-fáncsivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.20. Hozzászólás: 174 Csatolások: 0 Azonosító: 180904 offline
|
Nagyon ki lehetett ütve mikor azt a bizonyos jelenetet forgattták.....
2017. augusztus 31. 07:16
Nem nem tudja hogy ki.Tudja hogy Dan Pletykacica csak nem érti hogy miért pont ő.Én se értem mert csomószór írt a hugáról readásul durva dolgokat pedig állítólag nagyon szerette...
2017. augusztus 31. 09:13
|
|
Hinata-chanúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.08.16. Hozzászólás: 84 Csatolások: 0 Azonosító: 258963 offline
|
Szerintem ez még mindig jobb, mint a PLL, ahol maguk a készítik e tudtak egy csomó ideig, hogy ki legyen A, ami eleg szánalmas volt.
Dan volt a leglogikusabb...szerintem
Dan volt a leglogikusabb...szerintem
2017. augusztus 31. 09:13
|
|
Hinata-chanúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.08.16. Hozzászólás: 84 Csatolások: 0 Azonosító: 258963 offline
|
*készítők se
2017. augusztus 31. 11:04
|
|
Bellarina.19visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.08.07. Hozzászólás: 112 Csatolások: 0 Azonosító: 231021 offline
|
Hayley Marshall - Jenny mondta is a végén, hogy ő végig tudta, hogy Dan pletykacica, és ő kérte meg, hogy írjon róla ilyen durva dolgokat is
Egyébként ez olyan hülyeség, hiszen amikor Dan kimondta én vagyok pletykacica annál a jelenetnél Ed is ott volt, szóval nem tudom akkor, hogy nem tudja XD
2017. augusztus 31. 14:15
ha már így felhozták a PLL-t a kommentekben...én azért örültem annak, hogy Dan lett Gossip Girl, mert legalább egy olyan embert kaptunk, akit ismertünk, nem úgy, mint a PLL-ben, ahol vagy három személyiséget adtak a szereplőnek, akit végül megtettek A-nak, vagy pedig behoztak egy teljesen új karaktert, akinek az életét 10 percbe sűrítették bele.
2017. augusztus 31. 17:43
|
|
PixieCyrusúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.13. Hozzászólás: 63 Csatolások: 0 Azonosító: 151006 offline
|
Ott ült mikor beszéltek arról a sorozat végé, hogy Dan volt, hogy-hogy nem tudja akkor? :'D
2017. augusztus 31. 20:43
Én máig nem értek egyet azokkal, akik a GG finálét az egyik valaha volt legrosszabbnak tartják. Kifejezetten csavaros volt, hogy a végén egy már ismert, főszereplő karakter lett pletykacica. Gondoljunk csak bele..Dan volt mindig is "lonely boy", akit az elitebb szereplők ki-ki tagadtak alkalomadtán, hisz "nem közülük való". Irónikus, hogy mégis Ő volt az, aki mindannyiuk felé képes volt kerekedni pletykacicaként.
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Az Eufória készítői elmagyarázzák, mi történt.
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Féltek Anna Wintourtól.
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
A párjával bulizott egyet.
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Reagált az énekesnő képviselője.
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Elmesélte, mit írt neki Ashley Tisdale.
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Mindig illik az öltözete az aktuális filmjéhez.

0 felhasználónak tetszik: