Nincs könnyű dolga a Keeping Up With The Kardashians sztárjának, ugyanis lánya épp elég fejfájást okoz neki.
A teljes cikkhez kattints ide!
Tulajdon lánya, North West keseríti meg Kim Kardashian életét
2017. augusztus 29. 08:57
|
|
LexiCobainDrama Queen® |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 12.08.01. Hozzászólás: 2758 Csatolások: 689 Azonosító: 182219 offline
|
2017. augusztus 29. 09:15
|
|
Friday13visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.06.29. Hozzászólás: 290 Csatolások: 0 Azonosító: 245527 offline
|
Azért egy ilyen címet kiírni elég gusztustalan dolog, ez is arra megy ki hogy cím láttán még jobban utálják kim kardashiant. A cím konkrétan arra utal, hogy Kim utálja a lányát, pedig erről szó sincs -.-
2017. augusztus 29. 09:20
Egy teljesen hétköznapi dolognak ekkora nagy feneket (hahahaha) keríteni. Természetes, ha a nagyobb gyerek féltékeny a kisebbre, hiszen előtte csak ő volt, ő rá figyelt mindenki.
2017. augusztus 29. 09:29
|
|
Judit107daddy steve harrington |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.29. Hozzászólás: 2214 Csatolások: 1379 Azonosító: 178984 offline
|
Kedves LexieCoban! Már a múltkori Ashley&Tay Swift cikk címnél is kiverted a biztosítékot nálam.Megértem,hogy sokan nem kedvelik Kimet,de azért egy ilyen címet adni és elfogadtatni az gusztustalan.
2017. augusztus 29. 09:35
|
|
Nelli00the chin thing™ tae does to jungoo |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.08.03. Hozzászólás: 1104 Csatolások: 2 Azonosító: 258594 offline
|
Mik ezek a címek az oldalon te jó ég...
Egyébként, persze hogy féltékeny a kiscsaj, a tesója előtt csak ő volt, el volt kényeztetve, körülötte forgott a világ, és ennek hirtelen vége lett, és a kisebb több figyelmet kap mint ő. Nem kell ezt túlspilázni, majd nőnek, csak benő a fejük lágya.
Egyébként, persze hogy féltékeny a kiscsaj, a tesója előtt csak ő volt, el volt kényeztetve, körülötte forgott a világ, és ennek hirtelen vége lett, és a kisebb több figyelmet kap mint ő. Nem kell ezt túlspilázni, majd nőnek, csak benő a fejük lágya.
2017. augusztus 29. 09:44
|
|
LadyAlyMama Roach |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.02.25. Hozzászólás: 3203 Csatolások: 7322 Azonosító: 88389 offline
|
Csak is Kim tehet róla, nem kellett volna ilyen szinten elkényeztetni. Minek egy kislánynak milliós ruha vagy kiegészítők? Most meg fáj miatta a feje... Nevetséges.
2017. augusztus 29. 09:55
|
|
Adacskah0új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.06.22. Hozzászólás: 20 Csatolások: 0 Azonosító: 265015 offline
|
1. LexiCobain- Nem egyszer láttam már olyan cimet, aminek köze nincs a cikkhez. Ez is hasonló. A cikk úgy hangzik, mintha a lánya az anyját megpróbálná megölni. Ami persze nem igaz(az olvasottak alapján). Szerintem nem muszáj ennyire túlozni, egy cikk-cím megírásánál.
2. Kim elkényeztethette pici lányát, és emiatt nost féltékeny, mert nem ő van minden közepén. És szerintem, teljesen természetes ebben a korban, hogy igy videlkednek a másikkal. Később elmúlik.
2. Kim elkényeztethette pici lányát, és emiatt nost féltékeny, mert nem ő van minden közepén. És szerintem, teljesen természetes ebben a korban, hogy igy videlkednek a másikkal. Később elmúlik.
2017. augusztus 29. 10:02
|
|
Coreline» FETISH « |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.06.11. Hozzászólás: 2240 Csatolások: 0 Azonosító: 256979 offline
|
Mire betölti a tizennyolcat ez a csaj olyan szinten ellesz szállva magától hogy nem igaz xD
Am a cikk cime tenyleg kicsit eros lett,semmi koze a cikk tartalmahoz
Am a cikk cime tenyleg kicsit eros lett,semmi koze a cikk tartalmahoz
2017. augusztus 29. 10:18
|
|
Dorisiavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.25. Hozzászólás: 383 Csatolások: 0 Azonosító: 207155 offline
|
Amikor az én kisöcsém megszületett, a mi viszonyunk is hasonló volt
Egyszer majdnem leharaptam a lábujját, vérzett neki, apukámtól kaptam egyet érte
Nyilvánvalóan nagyon sokat veszekedtünk, és valószínűleg az első években nem szerettem, ez szerintem ilyen állati ösztön lehet, kisebb esélyem volt a túlélésre, ha meg kell osztanom a szüleimet, v ilyesmi. A szüleim nagyon sokszor leültek velünk: hogy nekünk meg kell egymást védeni a külvilágtól, így tizenéves korunkra átért az üzenet, jó tesók vagyunk
Ez sztem Northnál is tök normális
2017. augusztus 29. 10:39
A cím egy kissé el lett túlozva, de hát ezt már megszoktam (?)
Amúgy North reakciója mondhatni normális, ha valaki ennyire apuci-anyuci kicsi lányaként éli az életét, és erre megjelenik a "trónbitorló", aki hirtelen megszerez magának minden figyelmet, amit eddig a kicsi lány kapott. Nem kell ezt ennyire komolyan venni, Kim egy kissé nagy drámát kanyarít egy teljesen normális testvéri rivalizálás köré. Ki fogja nőni, feltéve, ha nem adják alá a lovat, hanem normálisan próbálják nevelni.
Amúgy North reakciója mondhatni normális, ha valaki ennyire apuci-anyuci kicsi lányaként éli az életét, és erre megjelenik a "trónbitorló", aki hirtelen megszerez magának minden figyelmet, amit eddig a kicsi lány kapott. Nem kell ezt ennyire komolyan venni, Kim egy kissé nagy drámát kanyarít egy teljesen normális testvéri rivalizálás köré. Ki fogja nőni, feltéve, ha nem adják alá a lovat, hanem normálisan próbálják nevelni.
2017. augusztus 29. 11:17
Ez teljesen normális,főleg ha egy Kardashien gyerekről van szó.Gondolom ezt látja az anyától,meg a családjától.
2017. augusztus 29. 11:24
Az én nővéreim is nem egyszer féltékenyek voltak mikor rám hárult a figyelem a családba, pedig ők már idősebbek voltak mint North. Ez egyenlőre normális szerintem. Mondjuk van egy olyan érzésem, hogy ez a szerencsétlen kislány úgy el van kényeztetve, hogy később azt se fogja tudni mit kezdjen magával.
2017. augusztus 29. 11:24
A címből kb.azt lehet leszűrni,hogy a kislány ki akarja nyírni az anyját...
Mondjuk nekem és a kis tesóimnak sem jobb a viszonyunk,de ez a gyerek nagyon el lett kényeztetve...
Mondjuk nekem és a kis tesóimnak sem jobb a viszonyunk,de ez a gyerek nagyon el lett kényeztetve...
2017. augusztus 29. 11:47
|
|
tweeetyvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.25. Hozzászólás: 404 Csatolások: 2 Azonosító: 207212 offline
|
Szerintem Kim eltúlozza egy kicsit.
Nem hinném, hogy North nem szereti a testvérét, csak még nem szokta meg, vagy nem fogta fel, hogy már nem ő az egyetlen és nem csak körülötte forog a világ. Majd ha a gyerekek nagyobbak lesznek biztosan nem fog fennállni ez a helyzet. Szerintem a legtöbb családban így megy, ha van egy kis korkülönbség a gyerekek között, nekik is meg kell szokni egymást.
2017. augusztus 30. 09:19
|
|
BESTfansvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.16. Hozzászólás: 113 Csatolások: 0 Azonosító: 197983 offline
|
Szegény gyerek... Milyen anya szidja nyilvánosan a gyerekét? Már nem azért de normális, ha a nagyobbik testvér féltékeny e kicsire, de ha Kim így kiáll a kicsi mellett akkor ez soha nem fog elmúlni...
2017. augusztus 30. 12:35
|
|
Picy |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.12.13. Hozzászólás: 1039 Csatolások: 0 Azonosító: 261338 offline
|
ha ilyen családban nő fel ez nem meglepő, és teljesen normális. nem azt mondom hogy én és a tesóm angyalok voltunk annyi idősen, de azért köztünk is voltak ilyen kisebb hisztik
2017. augusztus 30. 12:53
Másról sem olvasni, minthogy az egyik nagynénje féltékeny a másikra, mert az több dollár milliót keres, meghogy a nagyanyjának melyik lánya a kedvence. Nem meglepő amilyen családban él. Szegény gyerek.
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
A párjával bulizott egyet.

0 felhasználónak tetszik: