Hiába ihlették Taylor új dalát, a Look What You Made Me Dót, Kanye-ék nem terveznek visszavágni.
A teljes cikkhez kattints ide!
Kimet és Kanye-t nem érdekli Taylor Swift
2017. augusztus 28. 18:10
|
|
Selena Gomez Fan.2#EvilRegal |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.26. Hozzászólás: 1983 Csatolások: 4 Azonosító: 200866 offline
|
Vicces, hogy Kim nem ér rá ilyesmivel foglalkozni, de a farát hetente megműtteti kb. A másik, hogy milyen joga van ahhoz, még engedéllyel is, hogy úgy hívjanak valakit? Most őszintén?! Szerintem Kim-ék eltűnhetnének már a francba a famíliájukkal együtt.
Szánalmasak.
2017. augusztus 28. 18:13
|
|
Selena Gomez Fan.2#EvilRegal |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.26. Hozzászólás: 1983 Csatolások: 4 Azonosító: 200866 offline
|
FloraT Kiméknek van több eszük. Köszi ezen jót nevettem. Nézz már rájuk.
Nem azt mondom, hogy Taylor szent, de hozzájuk képest neki legalább azért van pénze és díjai mert megdolgoztak érte. Most komolyan a díjátadókon mi a francért díjaznak olyan kategóriákban hogy legjobb snapchat-elő? A majom is tudná használni. Ne nevettesetek már.
2017. augusztus 28. 18:16
|
|
Hana-chanxX.ɪᴅσʟ ♕ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.01.31. Hozzászólás: 3402 Csatolások: 265 Azonosító: 239786 offline
|
Szerintem mindkettő egy szinten van. Talán most Kim-ék cselekedtek felnőttesebben (már amennyire hívhatjuk őket így), hogy nem folytatták tovább ezt a cécót.
2017. augusztus 28. 18:29
|
|
Niky_Love Taylor L.Mrs. Dolan™ ✔ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.10. Hozzászólás: 1165 Csatolások: 45 Azonosító: 170939 offline
|
Több eszük van,hogynexd Egyszerűen erre már nem tudnak visszavágni,ezért játszák,hogy őket nem érdekli.
2017. augusztus 28. 18:38
|
|
awesome_treasureúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.08.07. Hozzászólás: 54 Csatolások: 0 Azonosító: 258694 offline
|
Nem is tudnak erre mit válaszolni, mert annyira jól visszavágott nekik! haha
2017. augusztus 28. 18:45
Sztem, szanalmas, h a starity, ennyire szubjektív, mar bocsánat, de milyen szerkesztőség az, amelyik,ennyire, elfogultan áll, hozzá,, egy, ember(emberek) felé!!! Miert van az, h, ha taylorrol olvasok itt es cikket, abban biztos felhozzak, az exeit, vagy a vitait, ahelyett, h a zenéjéről beszélnének!!!
2017. augusztus 28. 18:53
|
|
Wendy17visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.02.04. Hozzászólás: 488 Csatolások: 0 Azonosító: 220562 offline
|
Aha most meg hirtelen ők játsszák az áldozat szerepét... még hogy nem ér rá ilyesmivel foglalkozni.. közben pedig eszi őket az irigység vagy az utálat hogy Kim találta ki ez a kígyós gúny nevet de Taylor ügyesen ezt is a saját javára fordította és hatalmas sikere van vele...
2017. augusztus 28. 19:46
Na ez ahoz képest fejlödés a kardashian klàn részéröl. Egészen felnöt viselkedés de etöl még nem jobbak taylornàl.Egyet értek Hanna-chanXx
2017. augusztus 28. 20:00
Wendy17, hát jah. Szerintem is így van.
Selena Gomez Fan.2 'a farát hetente megműtteti kb'
Ez jó xDDD
Selena Gomez Fan.2 'a farát hetente megműtteti kb'
2017. augusztus 28. 20:20
|
|
Blemivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.07.27. Hozzászólás: 388 Csatolások: 4 Azonosító: 247256 offline
|
Megértem, hogy a kedves cikkíró nem szereti Taylort, de ez már azért tényleg gyerekes. Taylort évek óta b*szogatják ( már elnézést, de erre már tényleg nincs jobb szó ) azért is, ha levegőt vesz, és ha egyszer-egyszer visszaszól, akkor ő a gyerekes. Értem. Szerintem inkább az ilyen sárdobálás a gyerekes, amit a Taylor-Swift-Lejárató-Cikksorozattal kreáltak. Vagy ezt csak én érzem így?
És komolyan, ha a kedves cikkíró nem tud úgy cikket írni, hogy abba nem viszi bele a saját véleményét a hírességekről, akkor inkább ne írjon cikkeket. Igen, ezt már ki kellett mondanom. És a félreértés elkerülese végett azért hozzátenném, hogy nem a cikkíróval van problémám, ( sőt, az érdekességekről szóló cikkeit kifejezetten szeretem) hanem a dolgokhoz való hozzáállásával.
Részemről csak ennyit.
És komolyan, ha a kedves cikkíró nem tud úgy cikket írni, hogy abba nem viszi bele a saját véleményét a hírességekről, akkor inkább ne írjon cikkeket. Igen, ezt már ki kellett mondanom. És a félreértés elkerülese végett azért hozzátenném, hogy nem a cikkíróval van problémám, ( sőt, az érdekességekről szóló cikkeit kifejezetten szeretem) hanem a dolgokhoz való hozzáállásával.
Részemről csak ennyit.
2017. augusztus 28. 21:06
még szép, hogy nem terveznek visszavágni. hogyan is tennék? Kanye ír egy alpárian megfogalmazott zenének titulált valamit, amiben mindennek elhordja Taylort? vagy Kim elnevezi Taylor Swiftnek az egyik szájfényét, amit direkt ronda árnyalatúra készített?
azért mondják, hogy nem akarnak ezzel foglalkozni, mert Tay a saját javára fordította az ellene felhozott vádakat és sértéseket. a kígyó elnevezést, amit azért aggattak rá, hogy rossz színben tüntessék fel, most pénzt hoz Taylor konyhájára.
ezt nevezem én igazi visszavágásnak. nem talált ki gúnyneveket senki számára nem nevezett rib*ncnak senkit az új dalában (saját magán kívül lol), hanem szépen és nőiesen megmutatta, hogyan kell elküldeni valakit melegebb éghajlatra. és ezt Kim és Kanye sosem fogja tudni megvalósítani, ezért is felesleges bármivel próbálkozniuk.
azért mondják, hogy nem akarnak ezzel foglalkozni, mert Tay a saját javára fordította az ellene felhozott vádakat és sértéseket. a kígyó elnevezést, amit azért aggattak rá, hogy rossz színben tüntessék fel, most pénzt hoz Taylor konyhájára.
ezt nevezem én igazi visszavágásnak. nem talált ki gúnyneveket senki számára nem nevezett rib*ncnak senkit az új dalában (saját magán kívül lol), hanem szépen és nőiesen megmutatta, hogyan kell elküldeni valakit melegebb éghajlatra. és ezt Kim és Kanye sosem fogja tudni megvalósítani, ezért is felesleges bármivel próbálkozniuk.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.

0 felhasználónak tetszik: