A Fifth Harmony gúnyt űzött Camila Cabellóból az MTV VMA-n
2017. augusztus 28. 20:18
|
|
Friday13visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.06.29. Hozzászólás: 290 Csatolások: 0 Azonosító: 245527 offline
|
Iszonyúan kínosam éreztem magamat a videó minden másodpercében. Az elején az a leesés eléggé szánalmas húzás volt, nem értem miért nem lehet elfogadni, hogy már nincs a bandában, már nem érezte olyan jól magát ott mint régen lépjenek túl rajta. Az a tánc meg ruhák... hát látszik hogy Camilla kilépése után nem nagyon boldugulnak. A ruhák valami borzalmasan állnak rajtuk, nem értem miért nem tudnak az alkatukhoz megfelelő ruhát rájuk aggatni. Egy teltebb nőn egyáltalán nem szexi egy ilyen típusú ruha.
2017. augusztus 28. 21:02
Eddig sem kedveltem őket, ez pedig eléggé röhejes dolog volt xd
Pedig hangjuk az van.. érvényesülhetnének azzal.
Pedig hangjuk az van.. érvényesülhetnének azzal.
2017. augusztus 28. 21:18
Tény, hogy Camila vitte a csapatot, és most, hogy kiesett a képből, nem lesz túl hosszú életű a "4H"...
2017. augusztus 28. 21:32
|
|
Sissy95új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.08.02. Hozzászólás: 98 Csatolások: 0 Azonosító: 265820 offline
|
Lehet, hogy én vagyok az egyetlen aki ezt mondja de... : Meg is érdemli! Sosem kedveltem Camilát és nem is fogom.. a Fift Harmony örök kedvenc marad bármit is csinálnak! (Nyugodtan kövezzetek meg, kibírom)
2017. augusztus 28. 21:50
|
Pontazúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.08.28. Hozzászólás: 1 Csatolások: 0 Azonosító: 266501 offline
|
Sokan azt mondják saját magukról , hogy nem előítéletesekek. Ez vicces.Ha kicsit is utána néztetek volna(kedves kommentelők) tudnátok , hogy először Camlilát támadták. Most épp nincs dráma ezért kellett egy másik. Megértem , hogy miért nem akarnak beszéln Camiláról. Egy ilyen barátságot elveszíteni nem könnyű. Na és rátérve a dolgokra, Ha egy senkik a lányok Camila nélkül miért kb 40 országban első az új albumuk? A ruhájukkal is már bajotok van. Miből gondoljátok , hogy Camila öltöztette őket? Attól , hogy kilépett attól még ugyanugy öltöznek. Ami még vicces az az ,hogy azt mondjátok hangjuk sincs. Pedig van. Az tény , hogy Camilának különleges a hangja ,de Dinahnak, Allynek és Normaninak is különleges erőteljes hanjga van. Na és ott van Lauren akinek a rekedtes hangja egyszerűen tökéletes. Szerintem felnőtt emberek akik eltudják dönteni , hogy ők most így fognak táncolni. 3 hónapja kezdtem el rajongani értük , szó szerint megváltoztattak. Ők nem csak egy újabb lány banda akik csak a feneküket rázzák. Ők tanítanak valamit: Légy önmagad és Fogad el önmagad. A díjátadóval peidg csak szóltak , hogy ne kérdezzék őket Camiláról.(Nem gúny volt)
2017. augusztus 28. 22:20
|
lauraaaaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.08.28. Hozzászólás: 1 Csatolások: 0 Azonosító: 266502 offline
|
Amig nem lattok a dolgok moge szerintem ne alkossatok ilyen nagy velemenyeket elottem utalkozoak:) teny hogy kulonleges hangja van Camilanak de nelkule is es vele is sikeresek nemhiaba nyertek meg ezt es a tobbi dijat.
Szeretnetek ti ennyire hiresek lenni huszonnehany evesen mint a lanyok
Szeretnetek ti ennyire hiresek lenni huszonnehany evesen mint a lanyok
2017. augusztus 28. 22:21
|
|
PinkBarbieLittle Butterfly |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.13. Hozzászólás: 1975 Csatolások: 0 Azonosító: 177766 offline
|
Az első dal az Angel volt, szóval azt is jelentheti, hogy egy angyal leesett
nem biztos, hogy Camilát szimbolizálta. A vége tetszett mikor eldobták a mikrofont.
2017. augusztus 29. 10:46
|
|
DialaMiss Objective |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.27. Hozzászólás: 2235 Csatolások: 0 Azonosító: 214153 offline
|
A folytonos s.ggrázás és vonaglás helyett a lányok inkább összpontosíthatnának az énekre, mert botrányos a hangjuk élőben. Pont ezért is vicces, hogy ennyivel a kilépése után is azt az egy tagot piszkálják, akinek legalább mindennemű szexuálitás és erőlködés nélkül volt színpadi jelenléte és TEHETSÉGE.
A Fifth Harmonynak lefőtt a kávé.
A Fifth Harmonynak lefőtt a kávé.
2017. augusztus 29. 13:28
|
|
Lizanialied |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.07. Hozzászólás: 3169 Csatolások: 1228 Azonosító: 163471 offline
|
Sosem követtem a Fifth Harmony-t. Ha néha besikerült egy jó daluk meghallgattam, de ennyi. Sosem voltak kimagaslóan jó dalaik, nem emelkedtek ki sosem. Mindőjük közül Camilát kedveltem a legkevésbé, erőtlennek éreztem a hangját a többiekhez képest, ennek ellenére már 4 olyan dalt is produkált a kilépése óta, amiket szeretek, kettőt imádok is
Ezek után nem gondolok semmit, de ez borzalmasan gyerekes és erőtlen előadás volt, csak maguk alatt vágják a fát...
Ezek után nem gondolok semmit, de ez borzalmasan gyerekes és erőtlen előadás volt, csak maguk alatt vágják a fát...
2017. augusztus 29. 14:17
|
|
Barbimoonlightúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.08.29. Hozzászólás: 2 Csatolások: 0 Azonosító: 266516 offline
|
Erről most egészen hosszasan kifejtem a véleményem.
A mixekerek ide minek jönnek? ha utálják az 5H akkor ne ide jöjjenek okoskodni, nem értem miért kell bunkónak lenni, senkinek nem esne jól ha valaki hirtelen kilépne a bandából,és ez tényleg gyerekes volt, de ehhez semmi közünk, ez az Ő életük azt csinálnak amit akarnak, és ebbe senkinek semmi köze nincs, nem csodálkozok hogy az 5H nyer többet mint a Little mix, mert élőben a little mix egyenlő, hmm.. a 0. számmal.
Camila meg egy nagyon tehetséges lány majd reagál rá, és szerintem ő is teljesen megérti a lányok mérgeskedését.
A mixekerek ide minek jönnek? ha utálják az 5H akkor ne ide jöjjenek okoskodni, nem értem miért kell bunkónak lenni, senkinek nem esne jól ha valaki hirtelen kilépne a bandából,és ez tényleg gyerekes volt, de ehhez semmi közünk, ez az Ő életük azt csinálnak amit akarnak, és ebbe senkinek semmi köze nincs, nem csodálkozok hogy az 5H nyer többet mint a Little mix, mert élőben a little mix egyenlő, hmm.. a 0. számmal.
Camila meg egy nagyon tehetséges lány majd reagál rá, és szerintem ő is teljesen megérti a lányok mérgeskedését.
2017. augusztus 29. 15:33
|
|
Elza Fostervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.05.10. Hozzászólás: 392 Csatolások: 0 Azonosító: 243663 offline
|
Azért ne essünk túlzásba
Hallottad a Little Mixet élőben énekelni???
Hallottad tőlük a secret love songeot az i will waitet a little met stb
Az összes dalukat kb
Élőben?? Ja hogy nem-----
Egyébként csak megjegyzem, hogy utálhatod a Little Mixet de na hazudj magadnak és pofázd be, hogy nem tudnak énekelni
És tegyük azt is hozzá, hogy nem álltak le egy stílusnál, mint az 5H
Lehet jó hangjuk van, de a seggrázáson kívül nem mutatnak a worth it óta semmi ÚJAT
Hallottad a Little Mixet élőben énekelni???
Hallottad tőlük a secret love songeot az i will waitet a little met stb
Az összes dalukat kb
Élőben?? Ja hogy nem-----
Egyébként csak megjegyzem, hogy utálhatod a Little Mixet de na hazudj magadnak és pofázd be, hogy nem tudnak énekelni
És tegyük azt is hozzá, hogy nem álltak le egy stílusnál, mint az 5H
Lehet jó hangjuk van, de a seggrázáson kívül nem mutatnak a worth it óta semmi ÚJAT
1 felhasználónak tetszik:
Selz1992
2017. augusztus 29. 15:43
|
|
Selzleighade™ |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 11.07.20. Hozzászólás: 4458 Csatolások: 139255 Azonosító: 155975 offline
|
Idézet (Barbimoonlight @ 2017.08.29. 14:17)
mert élőben a little mix egyenlő, hmm.. a 0. számmal.
Na azért ne essünk túlzásokba. Oké, hogy nem kedveled a Little Mix-et, de azért ekkora hazugságot ne állíts már. Messze túlszárnyalják a Fifth Harmony-t az élő előadásokban, playback és mindenféle seggrázás nélkül. Ez nem elfogultság, ez tény. És ezt úgy állítom, hogy szeretem a Fifth Harmony zenéjét, és a lányokat is kedvelem.
2017. augusztus 29. 18:01
|
|
Lisa7003fitnessfan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.16. Hozzászólás: 4366 Csatolások: 188 Azonosító: 151228 offline
|
Őszintén szólva a karrierjük kezdetétől nem bírom őket...alig van rajtuk ruha és minden klipjükben vonaglanak. Először Camila sem volt szimpatikus, de amióta kilépett a bandából, sokkal jobb és meg is kedveltem őt! Nagyon jó számai vannak szólóban... Crying in the club, Havana...
1 felhasználónak tetszik:
Lizania
2017. augusztus 29. 19:30
|
|
Lizanialied |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.07. Hozzászólás: 3169 Csatolások: 1228 Azonosító: 163471 offline
|
Idézet (Lisa7003 @ 2017.08.29. 18:01)
Őszintén szólva a karrierjük kezdetétől nem bírom őket...alig van rajtuk ruha és minden klipjükben vonaglanak. Először Camila sem volt szimpatikus, de amióta kilépett a bandából, sokkal jobb és meg is kedveltem őt! Nagyon jó számai vannak szólóban... Crying in the club, Havana...
A Hey Ma-t is jól elkapta Balvinnal meg Pitbullal
2017. augusztus 29. 20:54
|
Krityooúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.25. Hozzászólás: 15 Csatolások: 0 Azonosító: 147994 offline
|
Annyira bírom, hogy úgy pofáznak az emberek meg oltják a hírességeket, mintha találkoztak volna már velük élőben, lettek volna már koncertjükön, tudnának mindent pontosan mi hogy történt. Őszintén szánalmas az egész és ismét csak ebben az esetben is nem tudjátok mi miért volt. Ha normális ember módjára azután alkotnátok véleményt, hogy tudjátok mi történt pontosan szóról szóra betűről betűre, akkor nem nézne ki a társadalom 95%-a szánalmas lekicsinylő idiótának.
Camila tehetséges, megy neki a szóló karrier. Szeretem, hallgatom, szurkolok neki.
Fifth Harmony tehetséges, megy nekik 4 tagúként is a banda, szeretem őket, hallgatom őket, szurkolok nekik.
De aki nem tartja a Fifth Harmony-t tehetségesnek, az igazán elgondolkozhatna, hogy akkor miért is zsebeltek be éppen egy VMA holdacskát Best Pop kategóriában...ja várjatok. Azért, mert erről valószínűleg nem is tudtok. Upsz. Micsoda badarság tőlem azt hinni, hogy egyáltalán minimálisan is tudjátok mi a szitu...
Camila tehetséges, megy neki a szóló karrier. Szeretem, hallgatom, szurkolok neki.
Fifth Harmony tehetséges, megy nekik 4 tagúként is a banda, szeretem őket, hallgatom őket, szurkolok nekik.
De aki nem tartja a Fifth Harmony-t tehetségesnek, az igazán elgondolkozhatna, hogy akkor miért is zsebeltek be éppen egy VMA holdacskát Best Pop kategóriában...ja várjatok. Azért, mert erről valószínűleg nem is tudtok. Upsz. Micsoda badarság tőlem azt hinni, hogy egyáltalán minimálisan is tudjátok mi a szitu...
2017. augusztus 31. 14:36
|
|
Mrs.Hemmings12új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.05.23. Hozzászólás: 4 Csatolások: 0 Azonosító: 264492 offline
|
Istenem.Szerintem azért ez durva volt.Mióta Camila kilépett az egész 5H csak vonaglik a klipekben,és a zenék borzalmasak.Cam jól is tette hogy kilépett.
Kapcsolódó sztárok
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Az Eufória készítői elmagyarázzák, mi történt.
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Féltek Anna Wintourtól.
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
A párjával bulizott egyet.
Meghan Trainor reagált a negatív visszhangra, ami a harmadik gyermeke születése körül alakult ki
Meghan Trainor reagált a negatív visszhangra, ami a harmadik gyermeke születése körül alakult ki
A kicsinek béranya adott életet.
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Reagált az énekesnő képviselője.
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Mindig illik az öltözete az aktuális filmjéhez.